Hai la Love Yard Sale!

de către Alina Anghel
Prima data am fost ca expozant anul trecut, la acelasi targ: Love Yard Sale. Cum a fost poti citi aici. Mi-a placut experimentul, caci pe langa a vinde haine, exista si o interactiune cu ceilalti expozanti, dar si cu cei care vin sa cumpere. Am avut placuta surpriza sa ma intalnesc cu cititoare ale blogului, iar una dintre ele mi-a spus ca a venit special pentru mine! Cine nu ar fi flatat in cazul de fata?
Pentru ca dulapul meu se razvrateste si mi-a spus ca nu mai accepta niciun intrus (si cum as putea sa traiesc fara sa mai cumpar cate ceva?!), am hotarat sa fac loc.
Asadar, te astept sambata la Love Yard Sale. Locatia este una accesibila, la 2 pasi de Universitate: Mantuleasa 40. Voi avea haine de sezon, dar si de vara, in stare foarte buna, purtate de 2-3 ori sau deloc, la preturi mici, pentru ca imi doresc sa le poarte cineva. Ca si data trecuta, fiecare achizitie vine cu un mic cadou din partea mea, fie ca este un accesoriu, fie ca este un mini produs cosmetic. Iar daca am timp sa trec printre cosmetice, poate voi aduce cateva, noi, desigur. Accesorii precum genti si curele vor fi si ele prezente, dar si altele. Pentru gama completa te astept sambata, 8 octombrie, incepand cu ora 10:30. Intrarea este libera si iti recomand sa ajungi la deschidere, lucrurile interesante se dau primele!
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

5 comentarii

Unknown 05 octombrie 2016 - 6:47 PM

<3

Răspunde
Mikyangel 08 octombrie 2016 - 5:27 PM

Mi se pare o initiativa foarte faina pentru cele care au lucruri de dat.

Răspunde
Victoria West 10 octombrie 2016 - 2:51 AM

Sper ca yard sale-ul a decurs bine, asteptam sa ne spui cum a fost. 🙂

Răspunde
Alina Canura - Anghel 10 octombrie 2016 - 8:21 AM

Da, este. Din pacate, oamenii ar vrea totul gratis, eventual sa le dai si bani ca s-au oprit la standul tau 🙂

Răspunde
Alina Canura - Anghel 10 octombrie 2016 - 8:22 AM

Buna Victoria,

De data asta nu a fost prea interesant, nici vremea nu a tinut cu noi, a plouat continuu sambata ?

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult