Liquides Imaginaires, parfumuri mistice de incercat!

de către Alina Anghel
Mirosi un parfum din colectia Liquides Imaginaires si simti ca esti invaluit de ceva mistic. „Aceste parfumuri, potiune sau antidot, simbolizeaza binele si raul, ziua si noaptea, cumintenia si otravirea. Opuse dar inseparabile, trilogia este spiritul lor.” declara Philippe Di Meo, cel care care a dezvoltat arome noi si obiceiuri alternative pentru a reinvia ceremonia parfumului si ritualul de folosire al acestuia.
Liquides Imaginaires este un brand de parfumuri mistice, realizate prin forta creativa a designerului Philippe Di Meo. Parfumurile Liquides Imaginaires transforma aromele in substante magice. Doua trilogii, sase parfumuri exceptionale care intruchipeaza corpuri volatile ce transcend lumea materiala inspre cea imaginara. Doua lumi intime in care spiritele exploreaza noi orizonturi si dorinte. Sticlele parfumurilor sunt gandite ca fiind obiecte pretioase si exceptionale, realizate prin maiestria unor iscusiti artizani. Parfumurile Liquides Imaginaires sunt asemenea unui puzzle … sunt utilizate pentru a interpreta visuri, ganduri, intentii si confesiuni si a explora taramuri inca nedescoperite.
La prima mirosire, am fost atrasa de Fortis, un parfum dedicat reincarnarii. Apa neagra, cu o aroma eterna, care inspira personalitatea purtatorilor prin proprietati pretioase. Un parfum care alunga spiritele rele si face fata viitorului prin forta si viziune. Recunosc insa, misterul din jurul acestor sticle magice ma face sa le vreau pe toate …

Brandul Liquides Iamginaires este disponibil in Beautik Haute Parfumerie si pe www.beautik.ro.
Ai incercat vreun parfum Liquides Imaginaires?

Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult