Primul contact fizic cu crema anticelulitica Revicel

de către Alina Anghel
Va spuneam ieri ca am primit pachetul cu cremele Revicel. Asa ca de azi am inceput sa si testez crema anticelulitica cu ardei iute si alge marine.
Asa cum spuneam si ieri, mirosul imi place. Textura cremei este „supla si matasoasa”, conferind pielii hidratare. 
Conform instructiunilor de utilizare, inainte de aplicarea cremei se curata pielea. Crema se aplica prin miscari circulare pana ce crema este absorbita, de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Se poate aplica pe picioare, coapse, solduri, abdomen, brate, adica acolo unde este nevoie. 
Desi am respectat aceste instructiuni, dupa prima aplicare pot spune ca nu am observat nicio modificare asupra zonei masate. Aceasta nu s-a incalzit si nici nu am simtit senzatia de revigorare si revitalizare. Insa, fiind la prima aplicare, nu m-am asteptat la activarea imediata a circulatiei sangelui. Voi folosi crema in continuare, nu ma dau batuta de la prima incercare. 

S-ar putea să-ți mai placă

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult