Mac Toys, magazin online plin de jucării

#InterviuCuUnAntreprenorRomân cu Nicoleta

de către Alina Anghel

Un nou episod din seria #InterviuCuUnAntreprenorRomân, o altă Nicoleta (pare că mai este luna lor). De data asta, Nicoleta de la Mac Toys, un magazin online plin de jucării. Cum a apărut Mac Toys și ce găsești pe site? Puțină răbdare, sunt sigură că vei afla toate informațiile necesare.

Comunitatea mea sigur își dorește să te cunoască mai bine, așadar prezintă-te! Hai să aflăm mai multe despre tine, despre pasiunile tale, cum ai ajuns aici.

Bună! Eu sunt Nicoleta, prietenă, soră, soție, dar, cel mai important, sunt mamă! De doi (nu deodată, norocul meu, că altfel aveam nevoie de bonă ????).

Prima mea minune, Antonia, a venit acum aproape 8 ani. Încă de atunci mi-am dorit să încep educația ei cu cele mai bune și calitative jucării. M-am documentat, am testat, am și returnat unde a fost cazul ???? dar m-am ales și cu o colecție impresionantă de jucării pe care le-am donat atunci când nu a mai fost nevoie de ele, conform vârstei.

Surpriza a venit acum 2 ani când a apărut a doua mea minune, Cezar, și a trebuit să o iau de la capăt cu aprovizionarea de jocuri și jucării educative.

Cum ți-a venit ideea acestui business și ce te-a determinat să creezi Mac Toys?

Ideea mi-a venit în momentul în care am realizat investițiile mele în materie de jocuri și jucării, iar faptul că aveam deja experiența și cunoștințe despre produse m-a ajutat foarte mult.

Ce reprezintă pentru tine acest business?

Acest business pentru mine înseamnă plăcere și satisfacție. Chiar dacă sunt adult, încă îmi place să văd și să încerc jocurile și jucăriile pe care le ofer. Să le testez, să văd ce plus aduc educației, cu ce ajută copilul în dezvoltare.

Câtă muncă este în spate? Ai o echipă care te ajută sau îți organizezi taskurile în așa fel încât să le faci pe toate?

Ajutoarele mele de nădejde sunt cei 2 copii și soțul! Copiii sunt cei mai sinceri și de la ei aflu cele mai bune feedback-uri.

Ce îți aduce cea mai mare satisfacție?

Cea mai mare satisfacție mi-o aduce faptul că pot petrece mai mult timp cu familia. Timpul cu ei este prețios, iar faptul că pot lucra de acasă, de lângă ei, este foarte important.

Care sunt next steps și ce-ți dorești de la acest business în viitor?

Dorința mea cea mai mare este de a mă extinde. Pe lângă jocuri și jucării, îmi doresc să ofer și un loc de joacă. Am în minte, îmi imaginez cum vreau să arate, ce să conțină și ce să ofere … dar sunt conștientă că mai este ceva drum până acolo!

De unde îți vine inspirația și ce te menține concentrată?

Inspirația vine de la Maria Montessori. Jocurile și jucăriile pe care Mac Toys le oferă sunt potrivite educației și pedagogiei Montessori. Majoritatea sunt din lemn sau carton cu vopsele non-toxice.

Cum a fost anul 2021 și ce s-a schimbat în 2022?

În 2021 încă nu exista Mac Toys. Doar ideea. Diferența dintre ce era în 2021 și ce a fost în 2022 este exact afacerea, că a apărut. În ‘21 nu era, în ‘22 era ????

Care este parfumul tău preferat?

Parfumul meu preferat este La Vie est Belle de la Lancome. L-am descoperit acum mulți ani, în ziua nunții ????. L-am primit cadou de la nasa mea și de atunci nu îmi lipsește niciodată. Are soțul meu grijă să nu rămân fără. Am și alte parfumuri pe care le folosesc, dar nu sunt „de suflet” . Spre exemplu îmi place și Coco Mademoiselle de la Chanel sau Velvet Orchid de la Tom Ford, dar parcă nu m-am atașat de ele la fel de mult ca de La vie est belle.

***

Mulțumesc, Nicoleta, pentru deschidere și pentru că ai acceptat provocarea mea. Îți doresc mult succes în continuare!

Unde găsești Mac Toys: pe site, pe Facebook, pe Instagram, TikTok sau YouTube.

Disclaimer: Toate fotografiile din acest articol sunt furnizate de Nicoleta.

S-ar putea să-ți mai placă

7 comentarii

Zsolt 01 iunie 2023 - 9:28 PM

Succes! O sa arunc si eu un ochi. Par faine.

Răspunde
Valeria Chertes 01 iunie 2023 - 10:01 PM

Un interviu foarte frumos.

Răspunde
Marcela 02 iunie 2023 - 6:25 AM

Super articol❤️

Răspunde
ANA MARIA GAV 02 iunie 2023 - 8:19 AM

Foarte frumoase sunt toate !
Multumesc frumos pentru recomandare si pentru informatii !

Răspunde
Tatiana Sorina 02 iunie 2023 - 5:26 PM

Foarte interesante și drăguțe. Bun articol!

Răspunde
Sava Florin 04 iunie 2023 - 10:43 AM

Un articol excelent

Răspunde
GAVRILOVICI VIORICA 07 iunie 2023 - 8:57 PM

Multumesc frumos pentru informatii si pentru recomandare !

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult