Mergi la doctor si ajuta sute de femei nevoiase sa se trateze gratuit!

de către Alina Anghel
Nu public comunicate de presa pe blog, de felul meu, insa campania dezvoltata de  Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria, impreuna cu Yves Rocher Romania este atat de misto incat cred ca trebuie sa afle cat mai multa lume despre ea.
Toate femeile, indiferent de conditia sociala, ar trebui sa aiba dreptul sa acceseze servicii medicale de baza. Preventia poate salva vieti, iar la Clinica Sala Palatului fiecare serviciu medical isi are perechea. Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria, impreuna cu Yves Rocher Romania, sustine sanatatea tuturor femeilor sub mesajul Sanatatea inseamna frumusete. Primeste-o si da-o mai departe. Astfel, orice femeie care beneficiaza in perioada 24 iulie – 24 octombrie de un serviciu medical efectuat cu plata la Clinica Sala Palatului, transmite sanatate unei alte femei care nu si-o permite – persoane cu venituri mici, aflate in situatii dificile din punct de vedere financiar, iar fondurile astfel stranse vor asigura o parte din tratamentul acestora. Yves Rocher Romania va recompensa fiecare serviciu medical cu cate un pachet de produse cosmetice cadou. Pentru detalii si programari Clinica Sala Palatului este pe Str. Ion Campineanu 23, Bucuresti; Tel: +40 731 345 129.

Clinica Sala Palatului ce apartine Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria este o clinica moderna, multidisciplinara, cu aparatura de top si medici exceptionali, situata in centrul Bucurestiului, care ofera o gama larga de servicii medicale, analize, investigatii si stomatologie de inalt nivel oricaror persoane care isi doresc calitate, etica si profesionalism in actul medical.
Clinica Sala Palatului este un proiect de antreprenoriat medico-social al Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria si ofera de peste 5 ani sprijin categoriilor defavorizate de persoane prin contributia fiecarui pacient platitor. Sub sloganul „Fa-te bine, facand bine”, veniturile stranse din serviciile medicale oferite pacientilor platitori integral sustin pana la 70% costurile cu serviciile medicale oferite pacientilor cu venituri mici. Contact: Str. Ion Campineanu 23, Bucuresti; Tel: +40 731 345 129.
Hai sa le sustinem pe cele mai putin norocoase si sa ajutam aolo unde putem. Doar impreuna vom reusi!
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

3 comentarii

Irina Anghelina 02 august 2020 - 8:07 PM

Cd tare!Gelu lor

Răspunde
Valeria Chertes 02 august 2020 - 8:07 PM

O inițiativă foarte bună.

Răspunde
Oana 02 august 2020 - 8:07 PM

Foarte frumoasa campania celor de la Yves Rocher.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult