Campania #RespectYourself by Libris

de către Alina Anghel
Libris, libraria mea online preferata, lanseaza o campanie ce mi-e tare tare draga: #RespectYourself Ofera-ti timp pentru lectura, o campanie – manifest pentru constientizarea faptului ca alocarea de timp pentru lectura este o forma de respect fata de propria persoana.

In cadrul campaniei #RespectYourself, Libris.ro provoaca publicul, clientii, dar si liderii de opinie din domenii variate, sa vorbeasca despre perceptia lor asupra lecturii din perspectiva respectului de sine, despre timpul pe care il dedica pentru lectura, precum si despre cartile pe care le citesc. 
Campania #RespectYourself se desfasoara pe tot parcursul anului 2018 si cuprinde un intreg calendar de actiuni. „In primul rand am gandit un proiect pilot ce vizeaza doua scoli din Romania, una din mediul urbam si cealalta din mediul rural. Incercam sa identificam, la nivelul fiecarei unitati de invatamant, care este raportarea fata de lectura: cati copii citesc, ce anume citesc, ce carti le-ar placea sa gaseasca in biblioteca scolii, cat citesc parintii lor etc. Vom realiza un studiu, iar concluziile le vom folosi pentru a programa evenimente in colaborare cu cadrele didactice in scopul apropierii copiilor si familiilor acestora de carti. De pilda, avem in vedere dotarea bibliotecilor celor doua scoli cu carti pe placul elevilor, dar si pentru parinti si profesori. La finalul celor 12 luni se vor masura rezultatele si credem ca ele vor sprijini ipoteza ca acolo unde se aloca reurse financiare, materiale si de timp, numarul de ore alocate lecturii va creste.“ – Laura Teposu.
#RespectYourself Ofera-ti timp pentru lectura va fi promovata si in mediul online. Toate materialele si actiunile Libris din 2018 vor fi sub umbrela acestei campanii sprijinita si de persoane publice care sunt modele de urmat in domeniul lor de activitate. Vor exista provocari pentru bloggeri, pentru cititorii pasionati, dar si pentru cei care inca n-au descoperit placerea lecturii. Pagina dedicata acestui proiect poate fi accesata aici: http://bit.ly/LibrisRespectYourself
Ma bucura tare mult campania asta si sper sa fie privita asa cum o vad eu: o provocare demna de luat in seama. Apropo de Libris, tocmai am terminat de citit Ikigai si zilele urmatoare voi scrie pe blog despre aceasta carte. Ce trebuie sa retii: e de citit!
Cine accepta provocarea Libris.ro? Gasesti toate detaliile aici: http://bit.ly/LibrisRespectYourself
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

5 comentarii

Valeria Chertes 15 februarie 2018 - 5:24 PM

Foarte frumoasa campanie.

Răspunde
Unknown 16 februarie 2018 - 5:20 PM

Mai multe campanii de acest fel sunt binevenite pentru ai determina mai ales pe copii sa citeasca cartile nu rezumatul pe care-l gasesc pe net.

Răspunde
Alina Canura - Anghel 18 februarie 2018 - 3:37 PM

Ma bucur ca iti place si tie 😀

Răspunde
Alina Canura - Anghel 18 februarie 2018 - 3:38 PM

Asa este, Elena! Si eu le sustin 🙂

Răspunde
Loredana 03 martie 2018 - 10:20 PM

Super initiativa! Ar fi bine sa citim mai mult…orice fel de carti ne fac placere si ne aduc bucurie.
#respectyourself

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult