Ultima saptamana a trecut cu o viteza de nedescris si n-am apucat sa fac mai nimic din ce mi-am propus, mai ales la capitolul postari pe blog. Am atatea de spus, incat o sa le compactez intr-o singura postare, cea actuala, si revin cu postari detaliate cat de curand.

Saptamana a inceput frumos, cu primirea unui premiu castigat pe pagina de facebook Sephora. Oricum imi doream sa-l incerc si cu ocazia asta mi s-a indeplinit dorinta, am pus mana pe rimelul Better than Sex de la Too Faced.

Mi-a placut extrem de mult mesajul personalizat, dar mai ales faptul ca a fost scris de mana! Un mare plus, din partea mea. Despre rimel, pana acum pot sa spun ca nu e better than sex, ramane sa vedem pe parcurs cum se comporta.
Am aflat despre kiturile de testare Vichy de la Jules si, pentru ca una dintre farmaciile Belladonna este langa mine, am plecat sa-l procur. L-am primit in scarba, am povestit pe facebook, pentru ca in acest lant de farmacii se sustine ideea de a cumpara o crema pentru a putea intra in posesia lui. Am pus mana si pe el, pana la urma. In urma sesizarilor primite, cei de la Vichy incearca sa indrepte situatia si chiar o sa mai trec zilele urmatoare printr-o farmacie participanta, sa vad care este raspunsul lor.
Am primit noutatile toamnei de la Oriflame si m-am indragostit de colectia My Red, am povestit aici. Ce iti face cu ochiul? Eu vreau parfumul, trebuie sa il am!
Am inceput week-end-ul cu o revedere cu draga mea Federova, am mers impreuna la petrecerea Monei, care a sarbatorit frumos trei ani de blog. Mona, mult succes pe viitor, sa tot ai proiecte minunate ca pana acum!
Sambata a inceput in forta, cu un seminar la Heidi ChocoWorld, eveniment anuntat aici. Mai pe larg despre eveniment scriu cat de curand, astept fotografiile facute cu aparatul Federovei, eu am fost inteligenta si mi-am uitat cardul de memorie al aparatului foto in laptop …
Am avut parte de o ora de distractie alaturi de prieteni dragi si am cunoscut-o pe Ilda. Este o persoana deosebita, exact asa cum ma asteptam sa fie, are o familie frumoasa si vesela ca ea si mi-a facut o mare bucurie cu ceaiul pe care mi l-a daruit, deja l-am testat si este delicios!
Distractia s-a mutat mai apoi la SAB&A (Salonul Auto Bucuresti & Accesorii). Anul acesta a fost editie aniversara de 20 de ani pentru SAB, un eveniment asteptat de toata lumea. Speram sa fie ceva deosebit, asteptarile mele nu s-au materializat. Inca de la intrarea in incinta ROMAERO mi s-a parut haos total, daca aveai nevoie la WC cel mai sigur ajungeai sa iti faci nevoile in boscheti, caci acestea erau infundate, mizeria era la ea acasa, la fel si mirosul si fumul de mici.
Totusi, mi-a atras atentia un brand romanesc, GHE-O Motors, dedicat masinilor off-road. Pentru pasionati si nu numai, click pe play!
Trebuie sa recunosc, sunt mandra de acest brand, ce produce masini dedicate salvarii vietilor omenesti si cred ca ne-ar aduce pe linia de plutire economia si asa in declin, trebuie doar sa se vrea. Pretul masinilor este accesibil, mai ales pentru ceea ce stiu sa faca. Mie mi-a atras atentia varianta Predator (55 000 euro).
Seara s-a incheiat mai putin placut, am constatat ca Google Chrome imi mananca RAM-ul pe paine si imi face laptopul sa se miste in reluare (si nu e prima data), asa ca am decis sa revin la Mozilla Firefox dupa niste ani. Partea proasta este ca trebuie sa mut tot, de la parole pana la aplicatii si bookmarks-uri, ceea ce imi va ocupa destul timp. 
Saptamana ta cum a fost? 
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

21 comentarii

Dara 13 octombrie 2013 - 6:35 AM

Frumos! Ia sa intreb si eu in farmacie de kitul de la Vichy!
Si astept review la rimel. 🙂

Răspunde
nicoleta ciocoiu 13 octombrie 2013 - 6:42 AM

sa le folosesti cu drag ,rferitor la farmacii sau chiar si magazine urasc acea privire cand ceri un produs si til arunca ca la un caine in fata ,evit de la usa sa intru ..

Răspunde
Lavender Thoughts 13 octombrie 2013 - 10:45 AM

😀 Saptamana mea a fost agitata si grea dar, datorita tie, am incheiat-o cu relaxare, voie buna si rasfat! Voi tine minte ca esti prima bloggerita pe care am intalnit-o si ca initiativa a fost a ta!:) Iti multumesc, Alina!

Eu, dupa ani buni, am trecut recent de pe Mozzila pe Google Chrome!:))))

Te imbratisez!
Sa ai duminica frumoasa!

Ilda

Răspunde
fashion doctor 13 octombrie 2013 - 11:17 AM

astept review la mascara.puppppp

Răspunde
Irina 13 octombrie 2013 - 12:02 PM

Habar n-aveam de kitul de la Vichy, cred ca ma duc si eu sa vad daca il gasesc. Mi-a parut bine sa te revad vineri :*

Răspunde
Camelia Andrasescu 13 octombrie 2013 - 5:41 PM

Am luat si eu un kit Vichy dintr-o farmacie de pe Calea Vitan, dupa ce initial mi s-a spus ca nu stie, apoi, ca se da doar daca as cumpara o crema, apoi am fost pasata la un alt farmacist care desi stia povestea, m-a intrebat pe un ton artagos ce doresc, in conditiile in care chiar cand intrai in farmacie dadeai cu nasul de un poster in care scria sa soliciti kitul gratuit. L-am primit intr-un final dupa ce am completat un formular cu datel.

Răspunde
Mihaela Bolea 13 octombrie 2013 - 6:41 PM

Ai avut o săptămână plină cu momente tare dragi. Dacă aş fi putut alege să trăiesc unul dintre momentele tale, cu siguranţă aş fi ales întâlnirea cu Ilda, mi-ar umple şi mai mult sufletul cu bucurie 🙂
Nici săptămâna mea nu a fost de ici, de colo, greuţă foc de luni până vineri, şi cu multe momente dragi şi interesante, dar am recuperat cu multă relaxare şi voie bună acum, în weekend 🙂
Toate bune, draga mea. Numai de momente speciale îţi doresc să ai parte 🙂

Răspunde
From Meg with Love 13 octombrie 2013 - 8:12 PM

frumoasa postare! nu stiam de Vichy, insa .. dupa cum zici, nici nu vreau sa apuc sa le caut.

Răspunde
Hapi 14 octombrie 2013 - 4:49 PM

Frumos premiul de la Sephora 🙂
Eu am fost la doua farmacii sa intreb de acel kit de la Vichy si ghici daca il mai aveau 😉

Răspunde
Alina Anghel 15 octombrie 2013 - 7:51 PM

Sunt curioasa ce ti se va raspunde 🙂 La centrofarm in Afi il aveau, la inceput.
Rimelul il mai testez si scriu. Te pup!

Răspunde
Alina Anghel 15 octombrie 2013 - 7:51 PM

Asa e, Nicoleta, dar cateodata trebuie sa mai si cerem … Merci!

Răspunde
Alina Anghel 15 octombrie 2013 - 7:53 PM

Cu multa placere! Stii unde sa ma gasesti, pentru orice!

Chrome-ul m-a multumit cativa ani, dar de cateva luni nu ma mai intelegeam cu el. Sa vedem ce-i poate pielea si mozillei, era browser-ul meu preferat odata 🙂

Pupici multi, cu drag!

Răspunde
Alina Anghel 15 octombrie 2013 - 7:55 PM

Vine, vine! Te pup!

Răspunde
Alina Anghel 15 octombrie 2013 - 7:56 PM

Si mie, mereu imi pare bine sa te vad! Te pup!

Răspunde
Alina Anghel 15 octombrie 2013 - 7:56 PM

Ce dragut din partea lor, parca ti-au facut o favoare extraordinara!

Răspunde
Alina Anghel 15 octombrie 2013 - 7:58 PM

Intalnirea cu Ilda as fi ales-o si eu, fara doar si poate! Faptul ca a fost si Fede, deja este poveste!
Sper sa ai o saptamana minunata, Mihaela! Cu drag,

Răspunde
Alina Anghel 15 octombrie 2013 - 7:58 PM

Sunt curioasa daca totusi incerci, cat mai stai prin tara! Te pup

Răspunde
Alina Anghel 15 octombrie 2013 - 8:05 PM

Mda, am citit pe pagina lor de facebook … Sunt curioasa ce ti-au dat farmacistele 😀

Răspunde
Mihaela Bolea 15 octombrie 2013 - 8:14 PM

Da, o întâlnire cu voi trei aş alege şi eu 🙂

Răspunde
carmen dumitru 28 noiembrie 2013 - 5:21 PM

super sa te bucuri de ele <3

Răspunde
Alina Anghel 28 noiembrie 2013 - 5:24 PM

Se intampla deja 😀

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult