Am testat detergentul de rufe Jovis!

de către Alina Anghel
Va spuneam aici ca ma regasesc pe lista celor care vor testa detergentul de rufe manufacturat de Jovis. Coletul a ajuns la mine cu ceva intarziere, deoarece Posta Romana este eficienta in a pierde coletele (este a doua oara anul acesta cand se intampla acest lucru … si sunt abia in martie!!!). 
Intarzierea la testare s-a produs si din cauza masinii mele de spalat, care dupa 3 ani de functionare a decis sa isi dea duhul (o fi citit cartea aia de Frederic Beigbeder – Dragostea dureaza trei ani?!). Am decis sa testez detergentul de mana, insa am tinut neaparat sa il folosesc si automat, tocmai pentru a putea face diferenta 🙂 Si pentru ca azi mi-a fost livrata noua masina de spalat (deja am emotii in privinta ei!), am incercat sa compar detergentul folosind ambele procedee.
Mi-a placut foarte mult modul de ambalare. L-am primit in plic, protejat de o folie cu bule albastra :D, cu ingrediente si instructiuni de utilizare atasate:

Ce am constat:
  • La spalarea manuala, detergentul se comporta foarte bine, procedeul dureaza destul de putin si datorita faptului ca nu face multa spuma, nu este necesar sa clatesti hainele de 10 ori. De 2-3, dar bine. Mirosul este proaspat, parca imi aduce aminte de hainele spalate de bunica! In plus, este delicat cu mainile mele si nu le usuca, cum ar face orice alt detergent din comert. Nu am adaugat niciun fel de balsam, insa hainele erau catifelate.
  • La spalarea automata, lucrurile sunt similare. Nu face multa spuma, insa acest lucru este pozitiv, din punctul meu de vedere. Este necesara o cantitate foarte mica pentru o spalare (~20 g) si te alegi cu niste haine curate, moi si catifelate. Hainele au un miros proaspat, de curat!
Sunt destul de multumita de acest detergent si l-as utiliza cu siguranta. Mi-ar placea sa existe si o varianta cu parfum (lavanda, daca se poate) si, eventual, un produs aditional de curatire. Hainele pe care l-am testat eu nu erau foarte murdare sau cu pete, insa e posibil ca in acest caz sa necesite ajutor la spalare.
Voi ati avea incredere intr-un astfel de detergent?

S-ar putea să-ți mai placă

8 comentarii

Hapi2233 29 martie 2012 - 7:07 AM

Da,l-as folosi pentru bluzitele vaporoase, rochite, esarfe – am haine pe care  nu le bag niciodata in masina de spalat pentru ca mi-e teama ca le deteriorez. In plus, cum spui tu- sunt fara pete, doar necesita un refresh.
Lenjeria si prosoapele le-as spala cu Ariel sau Persil

Răspunde
RoseBlue 29 martie 2012 - 11:45 AM

Suna bine
– partea cu spuma putina, nu incarca hainele, deci nu te saturi clatind, mai ales la spalare manuale (mama s-a iritat de la rufe care in care a mai ramas ceva detergent)
– daca e si prietenos cu mainile e perfect, ale mele sunt crapate pana la sange acum, numai la spalat nu ma bag 🙂
Bravo Ioanei si mult succes Jovis cu acest produs!

Răspunde
radu adina 29 martie 2012 - 8:36 PM

Nu am auzit pana acum de acest produs. Eu as avea incredere intr-un astfel de produs.

Răspunde
Alina Anghel 30 martie 2012 - 6:40 PM

Eu am spalat cu el niste haine albe si mi-a placut ce a facut. Lenjeria si prosoapele zic si eu la fel – cu un detergent mai puternic, la o temperatura ridicata.

Răspunde
Alina Anghel 30 martie 2012 - 6:43 PM

Si mie mi-a placut ca nu face multa spuma – exact asa m-am gandit si eu, nu stai sa clatesti de 10 ori.
Este delicat cu mainile, stii ca eu am pielea mai a dracu si mi se usuca rau :)) cu detergentul asta nu am avut probleme!

Răspunde
Alina Anghel 30 martie 2012 - 6:43 PM

Asteptam sa apara in magazin 🙂

Răspunde
Ana Q. 01 aprilie 2012 - 10:41 AM

De unde il putem achizitiona, ai idee?

Răspunde
Alina Anghel 01 aprilie 2012 - 1:04 PM

Inca nu a aparut in magazin, astept si eu cu interes 🙂 Cred ca pe facebook va fi anuntata aparitia lui: 
https://www.facebook.com/JovisHomemadeBeauty
Magazinul se gaseste aici: http://www.eshop-rapid.ro/jovis-homemade-beauty, desi Ioana anunta ca in weekend se muta pe noul site, pe care inca nu l-am gasit :))

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult