Xelindra Swarovski Elements

de către Alina Anghel
Am descoperit zilele trecute un site de bijuterii swarovski cu modele foarte interesante, Xelindra pe numele lui. 

Magazinul de bijuterii Xelindra.ro a fost creat din dorinta de a oferi clientilor o bogata varietate de produse Crystallized Swarovski Elements, precum si posibilitatea de a cumpara bijuterii rafinate si accesorii pentru femei si barbati, atat pentru accesorizarea proprie cat si pentru oferirea de cadouri celor dragi.
Bijuteriile si accesoriile oferite sunt selectionate de la diversi producatori care dispun de certificarile de calitate necesara precum si de verificarea si certificarea ANPC. Bijuteriile din metale pretioase (argint) se livreaza impreuna cu un certificat de calitate ce confirma faptul ca produsele sunt din metalul pretios specificat si indeplinesc parametrii si cerintele de calitate in conformitate cu normele in vigoare. (http://xelindra.ro)

Bijuteriile prezente pe site-ul Xelindra se adreseaza femeilor in mare parte, insa exista si o categorie pentru barbatii din viata noastra. 

De asemenea, exista categoria Nunti & Evenimente, specializata pe acest domeniu. Nu v-ar placea sa primiti ca marturie la o nunta asa ceva? 
Pentru sarbatorile de iarna exista in catalog bijuterii specifice, absolut fenomenale. Bijuteriile din cristale swarovski se livreaza in saculet pentru bijuterie impreuna cu certificat de calitate.
Daca bijuteriile nu va conving, ce ziceti de saculete in care se livreaza? Sunt fenomenale, parerea mea. Mi-as cumpara ceva de pe xelindra numai pentru a primi un astfel de saculet 🙂
Noutatile despre magazin le aflati mai rapid de pe pagina de facebook: Xelindra Swarovski Elements.
Am si o surpriza pentru cititoarele blogului meu: magazinul xelindra ofera un discount de 10% pentru orice produs comandat. Trebuie doar sa ma anuntati. 

Maine va pregatesc inca o surpriza in colaborare cu Xelindra si sunt sigura ca o sa va placa! Pana maine as vrea sa accesati site-ul si sa imi spuneti ce bijuterie ati oferi drept cadou de Craciun unei persoane dragi. 

S-ar putea să-ți mai placă

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult