MakeMeFit cu Irina

#InterviuCuUnAntreprenorRomân

de către Alina Anghel

Când mi-am dat seama că am (mult) mai multe kg decât ar trebui și că nu pot să scap de ele singură, soluția a fost să apelez la un expert. Am găsit-o pe Irina prin recomandări și te poate ajuta să slăbești sănătos și frumos, dacă respecți instrucțiunile ei: un meniu adecvat, pe care ți-l face ea și exerciții fizice (nu foarte complicate, dar să simți că muncești puțin). Rețeta este simplă, de altfel: mănânci sănătos și faci mișcare. Dar câți o urmăm fără îndrumare? Ține minte: să slăbești este un proces carre durează. Să slăbești rapid și mult (zeci de kg în câteva luni, de exemplu) nu numai că nu te ajută pe termen lung, dar s-ar putea să vezi și efecte adverse nedorite.

Mi-am dorit să aflu cum este gestionat un astfel de business în România, așa că am invitat-o pe Irina să facă parte din proiectul #InterviuCuUnAntreprenorRomân

Comunitatea mea sigur își dorește să te cunoască mai bine, așadar prezintă-te! Hai să aflăm mai multe despre tine, despre pasiunile tale, cum ai ajuns aici?

În primul rând, vreau să-ți mulțumesc pentru această oportunitate, că ai ales să le împărtășești cititorilor tăi povestea mea. Numele meu este Irina Ion, o visătoare născută în zodia pești. Sunt mămica a doi băieței minunați, care mă motivează să mă autodepășesc zi după zi, ca să le pot fi cel mai bun exemplu. Sunt o fire energică, sociabilă, empatică și determinată. Ador să călătoresc, să descopăr locuri noi, să experimentez cât mai mult, pentru că doar în acest fel putem să evoluăm! Încă de când eram mică, sportul a fost parte din viața mea, am făcut 8 ani de balet, 4 ani de atletism și cred cu tărie ca mișcarea înseamnă sănătate.

Cum ți-a venit ideea acestui business și ce te-a determinat să îl creezi?

Acest business este un vis de-al meu foarte vechi, a venit din pasiunea mea pentru sport și stilul de viață sănătos. Însă momentul revelator a fost cand am rămas însărcinată cu primul copil și am început să mă documentez despre cum să mănânc sănătos, să rămân în formă în sarcină, cum să mă recuperez cât mai rapid post partum și am realizat că nu găsesc foarte multe informații, că este nevoie pe piață de programe speciale pentru mamici. Atunci m-am decis să fac un curs de tehnician nutriționist, după care a urmat și unul de instructor aerobic/fitness, din dorința de a oferi un program complet (nutriție și sport). Astăzi lucrez cu foarte multe mămici și sunt extrem de fericită să le pot fi de ajutor.

Ce reprezintă pentru tine acest business – MakeMeFit?

Este o parte importantă din mine, îmi place să îl numesc cel de-al treilea copil al meu! Îmi doresc să ajut cât mai multe femei să aibă grijă de ele, să adopte obiceiuri sănătoase, să învețe să mănânce și să se antreneze corect, iar când primesc de la ele mesaje de mulțumire și de apreciere, nu pot spune în cuvinte cât de mult înseamnă pentru mine.

Câtă muncă este în spate? Ai o echipă care te ajută sau îți organizezi taskurile în așa fel încât să le faci pe toate?

Este foarte multă muncă în spate, mai ales când ai și doi copii mici iar business-ul depinde 100% de tine. Fac totul singură, momentan nu am ajutor și încerc să mă organizez cât de bine pot, să îmi îndeplinesc taskurile în fiecare zi. Dar nu mă plâng, iubesc ceea ce fac și faptul că am putut să transform aceasta pasiune în meserie este cea mai mare bucurie a mea.

Ce îți aduce cea mai mare satisfacție?

Îmi pun tot sufletul în ceea ce fac și dincolo de satisfacția profesională, de rezultatele pe care le obțin, creez legături frumoase cu femeile cu care lucrez iar asta mă împlinește și mă motivează foarte tare.

Care sunt next steps și ce-ți dorești de la acest business în viitor?

Îmi doresc să dezvolt cât mai mult acest business, să îmi îmbunătățesc programele în permanență și să adaug altele noi. Chiar acum urmează să lansez unul pentru femeile însărcinate). Vreau să aduc informații cât mai utile și actualizate, să creez rubrici interactive pe canalele mele, articole, întâlniri live și online.

De unde îți vine inspirația și ce te menține concentrată?

Mă inspiră foarte mult femeile cu care lucrez, feedback-ul pe care îl primesc de la ele. De aici îmi iau toata energia, inspirația și motivația! 

Cum a fost anul 2022 și ce s-a schimbat în 2023?

Anul 2023 a fost unul plin de provocări, am muncit enorm pentru că practic a fost anul de lansare pentru mine. Am ieșit total din zona de confort, dar pot spune că a meritat tot efortul! Sunt atât de recunoscătoare că am putut să dezvolt un business, având în vedere că băiețelul cel mic era încă dependent de mine, avea doar 1 anișor. 

Ce obiective ai pentru 2024 cu MakeMeFit?

Obiectivul principal este să evoluez cât mai mult, îmi doresc să mă specializez și pe nutriția pentru copii (am făcut și asta și la curs, dar vreau să o aprofundez). Din păcate, este o problemă foarte mare pe partea aceasta, statistica arată ca 1 din 4 copii au probleme de greutate și vreau să creez pentru ei un program special, care să îi ajute cu adevărat. 

Vreau să fiu inspirație și motivație pentru cele care mă urmăresc, să le fiu un sprijin real în această luptă cu timpul, în primul rand, în care avem tendința să ne lăsăm pe ultimul loc.

De asemenea, un alt obiectiv pentru 2024 este sa reușesc să fac un program de antrenamente live, online dar și în aer liber, în parc, unde să facem mișcare dar și socializare, să ne cunoaștem). Îmi doresc foarte tare să creez o mică comunitate, în care sa facem și schimb de experiențe.

Care este parfumul tău preferat?

Parfumul meu preferat este Idole de la Lancome, cred ca mi se potrivește în totalitate.

***

Unde o găsești pe Irina? Pe site, pe Facebook sau pe Instagram. Eu îi mulțumesc pentru că acceptat provocarea de a face parte din proiectul #InterviuCuUnAntreprenorRomân și sper să inspire cât mai multe femei să aibă grijă de ele și să ajungă la silueta pe care și-o doresc.

Love,
Alina

Disclaimer: Toate fotografiile din acest articol sunt furnizate de Irina.

S-ar putea să-ți mai placă

1 comentariu

Lorena Anamaria Zamfir 31 martie 2024 - 1:54 PM

O recomandare binevenita.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult