Seroussi: tradiție și inovație de 25 de ani în România

O istorie pusă în valoare cu rafinament

de către Alina Anghel

Este luni seara și te pregătești să pleci la un eveniment. Dar nu orice eveniment te poate scoate din casă într-o seară friguroasă de decembrie. Însă când Seroussi, simbol al măiestriei și eleganței masculine, dedicat să aducă în viața bărbaților români o experiență vestimentară superioară, împlinește un sfert de secol de excelență în România, știi că trebuie să faci parte din acest eveniment. Evenimentul aniversar a fost o experiență în care istoria și tradiția s-au întâlnit cu inovația și stilul contemporan.

De la momentul fondării sale în 1998 de către Joseph Seroussi, marca omonimă a devenit un etalon al măiestriei românești. Seroussi aduce la viață piese vestimentare cu un echilibru perfect între cultură, istorie și stil. Pe parcursul a 25 de ani călătoria Seroussi a fost sculptată cu pasiune și dedicare. Brandul îmbrățișează valori autentice și evidențiind o grijă meticuloasă pentru detalii.

Casa de modă a prezentat colecția aniversară Seroussi într-un fashion show captivant, punând în lumină noua sa direcție. Pe lângă piese elegante, pentru ocazii speciale, cu care brandul și-a câștigat reputația, prezentarea a inclus și ținute smart casual pentru sezonul toamnă-iarnă.

Cu o istorie de peste 25 de ani, Seroussi se remarcă prin atenția sa meticuloasă la detalii, selecția riguroasă a materialelor și un angajament ferm față de standardele înalte de calitate.

Deși soțul meu nu este fan al ținutelor elegante, a pus deja ochii pe un palton și pe niște cămăși de in. Și pot să afirm că sunt absolut minunate toate.

Dacă ai nevoie de piese vestimentare pentru evenimente deosebite sau nu neapărat, Seroussi este cu siguranță cea mai bună alegere.

Love,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult