Mantou militar de la Bonprix

O piesă de rezistență în orice garderobă

de către Alina Anghel

Aveam de vreo 2 ani pe wishlist acest mantou militar de la Bonprix. L-am șters, l-am adăugat, l-am șters iar (ai o limită de maxim 50 de produse pe care le poți salva la Preferate pe site), l-am studiat pe toate părțile, am citit toate opiniile clienților de pe site și, într-un final, m-am hotărât: îl cumpăr, dacă nu-mi vine bine îl dau retur, că nu e prima dată când o fac.

Un mantou modern

Descrierea de pe site-ul Bonprix a fost cea care mi-a atras atenția: Mantou scurt şi modern, în stil militar, cu fermoar şi nasturi decorativi. O piesă fermecătoare cu guler ridicat şi nasturi decorativi, plasaţi de-a lungul fermoarului de încheiere. Lungime de cca. 110 cm la toate mărimile. Mie îmi place acest stil și, de-a lungul timpului, am am mai avut haine în stil militar.

Compoziția mantoului

Compoziția nu m-a dat pe spate, dar modelul mi-a plăcut atât de mult încât am trecut peste ce conține. Mai exact: Material superior: 95% poliester, 5% lână; Căptuşeală: 100% poliester. Da, recunosc, mi-ar fi plăcut să conțină măcar un 30-50% lână, am paltoane cu lână în compoziție și sunt perfecte pentru iarnă.  Până acum se comportă ok, deși l-am tot purtat în ultima vreme. Sper să nu se scămoșeze pre rău și să-și păstreze forma.

Ce mărime am ales pentru acest mantou

În mod normal, de cele mai multe ori, la Bonprix mărimea mea este 38, acolo unde hainele sunt croite astfel încât să te avantajeze. Acest palton l-am cumpărat mărimea 40, din mai multe considerente. M-am gândit că trebuie să vină lejer pe mine. M-am gândit că va fi nevoie să îl port peste un pulover. M-am gândit că trebuie să poată fi închis cu ușurință. Și am luat decizia corectă. Mărimea 40 este perfectă.

Are și buzunare!

Și, ce să vezi, sunt funcționale! Adică poți să-ți pui în ele un set de chei, carcasa de la căști sau chiar să-ți ții mâinile în buzunare. Da, este un plus, sunt mare fană al buzunarelor și rareori găsesc ceva care chiar să fie și util.

Cum am asortat acest mantou

Dacă mă întrebi pe mine, este genul de haină destul de elegantă, nu știu cât de mult o poți purta cu adidași, de exemplu. Dar cu botine, bocanci, ghete, cizme, se potrivește de minune. Asta am și ales, de altfel. O pereche de bocanci Alma en Pena, cumpărați de pe Best Secret (dacă vrei o invitație este necesar să-mi spui), pe care îi iubesc. Rochia este tot de la Bonprix și este cea mai frumoasă rochie de toamnă. O șapcă din piele de la Reserved și dresuri cu model Gabriella.

Îți place combinația mea? Cum l-ai purta?

Love,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult