Ai nevoie de un Holistic Coach?

Poate nici nu știi că îți trebuie

de către Alina Anghel

Recunosc, până la Elena nu știam ce e ăla Holistic Coach. Normal că am căutat pe Google, că doar sunt curioasă din fire. Și iată ce am aflat. Un coach de sănătate holistică lucrează cu oamenii pentru a identifica alegerile greșite în ceea ce privește stilul de viață, obiectivele în vederea depășirii acestora și un plan pentru atingerea acestor obiective. Aceștia îi încurajează pe oameni să facă schimbări reale, fie că este vorba de alimentație, mediu, activitate sau orice alt domeniu care afectează negativ sănătatea unei persoane. Interesant, nu? Așa am zis și eu. Urmează povestea Elenei, stay close!

Comunitatea mea sigur își dorește să te cunoască mai bine, așadar prezintă-te! Hai să aflăm mai multe despre tine, despre pasiunile tale, cum ai ajuns aici.

E o plăcere să fiu în comunitatea ta și mă bucur că sunt primită cu brațele deschise. Gândul acesta este un fel de tips&tricks pe care l-am învățat ca fiind util în a mai scutură emoțiile care se agață de noi atunci când suntem puși în față unui public pe care abia îl cunoaștem. 

Activez de peste 7 ani în domeniul filantropic și am misiunea de a răspândi semnificația cuvântului ECHITATE pentru că societatea să își păstreze cea mai de preț valoare a ei: UMANITATEA. Sunt un suflet ce explorează, creează și mizează cu ambiție chiar și pe ultima să carte: că puterea dragostei este mai mare că dragostea de putere. Dețîn un mindset ce convertește durerea și efortul în motivație.

De peste 30 de ani mă antrenez și rafinez continuu și la fel de sârguincios această strategie, și știu că orice imposibil devine posibil dacă privești din unghiul potrivit.  Povestea mea de viață îmi susține profesia pe care o fac cu pasiune,  determinare și grație divină. Sunt Holistic Coach, Master NLP & Expert în reziliență. 

Cum ți-a venit ideea acestui business și ce te-a determinat să îl creezi?

Ideea a survenit în mod natural când mi-am adresat întrebarea potrivită acum 7 ani de zile: Cum pot să îmi aduc contribuția în vederea incluziunii persoanele cu dizabilități grave în societate? Și atunci am ales să creez Asociația Dăruiește Fericire.

Ce reprezintă pentru tine acest business?

Reprezintă manifestul, suportul și prețuirea pentru o societate unită în pofida diferențelor și nevoilor aparte ale fiecărui individ.

Câtă muncă este în spate? Ai o echipă care te ajută sau îți organizezi taskurile în așa fel încât să le faci pe toate?

Îmi organizez task-urile astfel încât să le fac pe toate. Urmează multe lucruri frumoase ce sunt la nivel de idee/creație în cadrul Asociației Dăruiește Fericire pe care abia aștept să le pun în practică. Momentan am un portofoliu de programe pe site-ul Asociației Dăruiește Fericire

Ce îți aduce cea mai mare satisfacție?

Bucuria celorlalți. E ceva ce nu poate fi cuantificat sau descris, și cu toate acestea, se multiplică când e trăită la unison. O numesc pur și simplu: conexiune – hrană pentru suflet. 

Care sunt next steps și ce-ți dorești de la acest business în viitor?

Țintă mea este să fac performanță în coaching și să răspândesc esența noțiunii ECHITATE.

De unde îți vine inspirația și ce te menține concentrată?

Inspirația pentru mine este un amalgam de trăiri și experiențe ce transced într-un mod miraculos în lecții de viață. 

Cum a fost anul 2021 și ce s-a schimbat în 2022?

Anul 2021 a fost unul dintre anii care m-a pus față în față cu discriminarea într-un mod abuziv. A trebuit să jonglez cu maturitate cocktailul emoțional la care am fost supusă și să îmi păstrez cu demnitate sufletul intact. În viața această iert orice, dar nu tolerez orice. Anul 2022 mi-a întărit credință că după orice furtună apare curcubeul.

Ce obiective ai pentru 2023?

Intenționez să acompaniez oamenii în procese de transformare profundă cu ajutorul coachingului prin programele Asociației Dăruiește Fericire și să obțin acreditarea Federației Internaționale de Coaching (ICF) – ACC (Associate Certified Coach).

Care este parfumul tău preferat?

Împart sentimentul acesta cu ține, fiindcă și eu la rândul meu am pasiune pentru zona de beauty. Parfumul care îmi conturează personalitatea este MFK – Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540. Și probabil te întrebi de ce? Rezonează perfect cu ceea ce fac și ceea ce sunt. Un singur puf MFK aprinde în mine acel “je ne sais quoi” care activează în mine puterea, senzualitatea și curiozitatea peste măsură. 

***

Unde o găsești pe Elena? Pe site, pe Facebook sau pe LinkedIn. Eu îi mulțumesc pentru că acceptat provocarea de a face parte din proiectul #InterviuCuUnAntreprenorRomân și sper să inspire cât mai mulți oameni să facă fapte bune și să pună pasiune în ceea ce fac.

Love,
Alina

Disclaimer: Toate fotografiile din acest articol sunt furnizate de Elena.

S-ar putea să-ți mai placă

1 comentariu

Valeria Chertes 12 iulie 2023 - 12:24 PM

Felicitari pentru interviu.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult