Alessia Maria Stoica: designer la doar 13 ani

Când îți urmezi pasiunea și captivezi publicul cu ținute impresionante

de către Alina Anghel

Cine este Alessia Maria Stoica

De fiecare dată când văd un astfel de copil minune mă întreb de ce nu primește mai multă susținere și recunoaștere. Alessia Maria Stoica, un talent la început de drum, a captivat publicul cu ținutele ei impresionante. Ce este mai interesant? Vârsta Alessiei, are doar 13 ani.

Colecțiile ei sunt elaborate cu meticulozitate, construind o poveste care transportă spectatorii într-un tărâm în care fantezia se întâlnește cu realitatea. Prin atenție minuțioasă la detalii și o căutare neobosită a perfecțiunii, acest designer tânăr a revoluționat lumea modei prin prezentarea sa la show-ul SOIREE DE LA MODE, ediția 30, un eveniment aniversar dedicat tendințelor abstracte în modă, inspirate de poeziile lui Nichita Stănescu.

Parcursul Alessiei este consecința firească a îndrumărilor și încurajărilor primite în familie. Potențialul ei creativ a fost descoperit și potențat de părinți. Tocmai pentru a întări legătura puternică între generații, în deschiderea show-ului SOIREE DE LA MODE, colecția Alesiei a fost prezentată de o primă defilare cuplu mama fiică Alina Roxana Ionescu și fiica ei, Isabela.

Colecții lansate de Alessia Maria Stoica

Alessia Maria Stoica a lansat până acum trei colecții: 

  • Re.Mix la Milano
  • SHAIKHA în Dubai
  • Colecția Capsulă®, intitulată EMOȚII

În colecția Re.Mix Alessia a mixat denimul cu diferite alte țesături într-o viziune stilistică inedită Pop Art, vibrantă și cu impact vizual dat de liniile geometrice îndrăznețe abordate pentru fiecare piesă.

Cea de-a doua colecție, SHAIKHA lanstă în Dubai, a fost inspirată de influențele orientale, frumusețea și bogăția țesăturilor, strălucirea bijuteriilor și accesoriilor, combinată cu aromele puternice ale parfumurilor, fiind adresată caracterelor și personalităților puternice.

Iar Colecția Capsulă®, intitulată EMOȚII, a fost gândită pentru persoanele active și îndrăznețe din tânăra generație. Se adresează celor care își doresc să experimenteze o paletă diversă de stări.  Dar și celor care doresc să își poată exprima trăirile prin vestimentația pe care o aleg.

Alin Gălățescu, organizatorul SOIREE DE LA MODE, ediția 30, este cel care a descoperit-o pe Alessia Maria Stoica. Alin este impresionat de modul în care tânăra artistă lucrează, de cele mai multe ori după orele de la școală.

Alessia Maria Stoica a ales să coboare de pe podium în calitate de model și să se urce pe el în calitate de designer. O alegere excelentă, ținând cont de creativitatea de care dă dovadă.

Abia aștept să-i urmăresc creațiile și colecțiile viitoare! Sunt sigură că va face o treabă minunată.

Love,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

1 comentariu

Valeria Chertes 13 iunie 2023 - 5:11 PM

Sunt absolut minunate.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult