Eu sunt iubire. #InterviuCuUnAntreprenorRomân

de către Alina Anghel
De fiecare dată când aleg un business care să facă parte din colecția #InterviuCuUnAntreprenorRomân am emoții. Emoții că nu primesc răspuns, emoții că persoana din spatele businessului este mult prea ocupată încât să stea să-mi răspundă mie la întrebări, emoții că nu toată lumea înțelege ce vreau eu să fac aici. Andreea, pe de altă parte, a rezonat cu mine de la prima întrebare și m-a primit cu brațele deschise, atât în comunitatea a cărei leader este, cât și în businessul ei personal: BuzduBijoux, care m-a cucerit cu Molecula Fericirii, o reprezentare a formulei chimice a serotoninei, „hormonul fericirii”, un mesager al stării de bine și al bucuriei din corpul nostru. Cred că nu este întâmplător că Molecula Fericirii m-a ales să o port, vrea să-mi amintească zi de zi că viața e frumoasă și eu trebuie să o trăiesc cu bucurie. Dar hai să vedem cine este Andreea și care sunt planurile ei.
 

Comunitatea mea sigur își dorește să te cunoască mai bine, așadar prezintă-te! Hai să aflăm mai multe despre tine, despre pasiunile tale, cum ai ajuns aici.

Eu sunt iubire. Iubire de frumos, de special, de poveste și de emoție.
 
Eu sunt Andreea Paraschiv. Sunt creatoare de povești puse în bijuterii. Caut să mă inspir din tot ce ne oferă viața aceasta mai frumos și mai bun, adun simboluri și bucăți din poveștile trăite și astfel dau naștere bijuteriilor #BuzduBijoux. Îmi place să captez amintirile în accesorii care se poartă & se folosesc cu dragoste mult, mult timp.
 
Unicitatea dată de personalizarea bijuteriilor le face și mai speciale, și mai prețioase. Sunt un mod delicat de a spune cuiva cât îți este de drag.
 
Eu sunt Mamă. Sunt mamă de două minuni care îmi umplu inima de bucurie și de mândrie. Doi copii magici care m-au făcut mereu să merg spre cea mai bună versiune a mea, să caut să mă autodepășesc, să îmi găsesc fericirea pe care să o aduc și în sânul familiei.
 
Eu sunt Soție. Soția unui om cald și haios, cel mai mare susținător al ideilor mele poznașe, al visului meu măreț și bărbatul pe care mă pot baza oricând, în oricare dintre ipostazele mele.

Cum ți-a venit ideea acestui business/proiect/concept și ce te-a determinat să îl creezi?

BuzduBijoux s-a născut și a crescut din dorința de a aduce mai bine, mai bun și mai frumos în jurul meu, de a alimenta fericirea celor la care ajung, măcar un strop, printr-o #bijuteriecusuflet.
 
Misiunea mea este de a te ajuta să le arăți celor dragi cât sunt de apreciați, prin mesaje și simboluri alese anume sau de a te răsfăța chiar pe tine cu un accesoriu care să te însoțească ori de câte ori îl alegi, prin feminitate,simplitate și impact.
 
Încă din copilărie eram pasionată de bijuterii, i le furam deseori mamei. Apoi, mereu am purtat, iar la un moment dat am început sa mi le și creez singură. Apoi să le fac cadou. Ulterior am început să primesc comenzi și, uite așa, a început o mică afacere care crește în fiecare zi.

Ce reprezintă pentru tine acest business?

BuzduBijoux este parte din mine. Sunt în momentul în care mă identific cu afacerea mea, mă simt imaginea afacerii mele și sunt tare mândră de asta. Ceea ce a fost cândva doar o pasiune a făcut din mine un om mai bun, mi-a adus în jur oameni faini tare, m-a dus în contexte la care nici nu visam. BuzduBijoux este un vis îndeplinit.

Câtă muncă este în spate? Ai o echipă care te ajută sau îți organizezi taskurile în așa fel încât să le faci pe toate?

Am citit întrebarea cu un mare zâmbet pe buze. Momentan sunt doar eu, eu care le fac pe toate cu ajutor, din când în când, de la soțul meu. Spun momentan, pentru că știu că va veni momentul când voi avea un asistent. Acea persoană care să-mi preia din taskurile ce țin de curieri și de contabilitate. Dacă este ceva ce nu îmi place în afacerea mea, acestea sunt:) Am impresia că îmi consumă din timpul în care aș crea ceva frumos.

Ce îți aduce cea mai mare satisfacție?

Lacrimile de fericire. Bijuteriile mele au anunțat că mămica este însărcinată, au adus alinare prin poza cuiva care veghează din ceruri, au fost purtate de bebeluși din primele zile de viață, au dăruit bucurie mămicilor sau iubitelor/iubiților, în zile speciale, de aniversare.
 
Ceea ce creez eu este mai mult decât un inel sau o brățară, este o bijuterie de suflet, o bijuterie plină de emoție, de gânduri bune, de mesaje speciale.
 
Când primesc feedback că au adus lacrimi de bucurie, că nu au fost date jos de la mâna bebelușilor cu anii, că un cuplu încă le poartă după ani și ani… este cea mai mare satisfacție pentru mine.
 

Care sunt next steps și ce-ți dorești de la acest business în viitor?

Acum lucrez intens la site-ul buzdubijoux.ro, am implementat plata cu cardul și vom face o reașezare a modelelor pe categorii. Este un pas tare important pentru mine și mă bucur că am reușit să-l fac pentru că și site-ul este o carte de vizită.
 
Îmi doresc să aducă cât mai multă fericire, să fie purtate de cât mai multă lume și să fie recunoscute. Îmi doresc replici de genul … „Aaa, porți inel BuzduBijoux! Tu ce mesaj ai scris pe el?” sau „Vreau să comand o brățară pentru bebe, unde să o comand? – BuzduBijoux, clar!”

De unde îți vine inspirația și ce te menține concentrată? Care este povestea din spatele colecțiilor?

Oamenii care intră sau ies din viața mea sunt cei care mă inspiră. Natura, emoțiile pe care le simt, cărți pe care le citesc, mantre… Îmi plac „vorbele de duh” tare mult și le includ în bijuterii. Îmi plac simbolurile puternice, precum serotonina, care este unul dintre simbolurile cel mai des întâlnite în modelele BuzduBijoux. Uneori mă uit la ceva din jur și-mi vine o idee. O pun pe hârtie și de acolo începe magia.

Cum a fost anul 2021 și ce s-a schimbat în 2022?

Anul trecut a fost pentru mine tare greuț, o provocare dată de pandemie, ca pentru mulți, un bebe mic care depindea de mine și eu, care nu știam încotro să o iau.
 
Am ales însă drumul înainte, am preluat și coordonarea unei comunități de femei cu afaceri în diverse stadii și mi-am văzut de visul meu.
 
Am supraviețuit anilor aceștia ciudați și astăzi BuzduBijoux este mai sus.
 
2022 a adus modele noi, printre care inelele personalizate, care sunt la mare căutare și care, prin personalizarea lor în cele mai mici detalii, sunt bijuterii unicat.
 
A adus și mai multă încredere în mine și-n faptul că pot să mut munții, atunci cand îmi doresc cu adevărat.

Ce obiective ai pentru acest an (sau următorul)?

Pentru 2023? Hm… încă nu le-am conturat concret, însă se va vedea o claritate în colecțiile BuzduBijoux, vor fi modele noi și voi păstra apropierea mea de fiecare client care își dorește o bijuterie personalizată.

Care este parfumul tău preferat?

Ah, ce întrebare faină și interesantă, cu atât mai mult cu cât s-a produs o mare schimbare la mine și de abia aștept să-mi spui ce traduce asta.
 
Ani întregi am folosit clasicul Alien, sticla mov închis de la Thierry Mugler. Am tot încercat altceva și… reveneam tot la el.
 
Anul acesta nu l-am mai recunoscut ca fiind pentru mine. Mă dădeam cu parfum, însă nu simțeam că mă reprezintă.
 
Noua „obsesie” este Musk, de la My Geisha. Îmi place tare tare tare mult!
 
***
 
La finalul interviului, Andreea mi-a lăsat niște sfaturi minunate, pe care nu le pot păstra doar pentru mine, așa că le las mai jos.
Câteva lucruri pe care l-am învățat în anii aceștia de când există BuzduBijoux ca afacere și pe care aș vrea să le împărtășesc cu tine:
  • Ascultă-ți inima, nu vocile din jur care poate n-au putut, n-au reușit, n-au știut și nici nu știu, dar au impresia că știu mai bine decât tine
  • Înconjoară-te de experți de la care să înveți
  • Intră în comunități de femei care au aceleași interese, care sunt dispuse să împărtășească cunoștințele lor și să te susțină
  • Învață mereu, fii la curent cu ce se întâmpla legat de businessul tău
  • Ieși în față! Fii ambasador al afacerii tale! Poartă-ți sau folosește produsele și vorbește despre ele!
  • Afacerea ta crește odată cu tine!
  • Visează măreț!

Cu iubire,
Andreea ?

 
***
 
Îți mulțumesc, Andreea, că ai acceptat să faci parte din acest proiect, că m-ai primit cu atât de multă căldură și prietenie și că ești!
 
Parfumurile, ca și bijuteriile, ne aleg în funcție de momentele pe care le trăim. Faptul că ani de zile ai folosit un parfum în care azi nu te mai regăsești se poate traduce prin evoluție, atât a ta, ca tot unitar, cât și a simțurilor tale, în particular. Important este să te facă fericită, oricare ar fi parfumul pe care îl folosești.
 
Love,
Alina
 
Disclaimer: Toate fotografiile din acest articol sunt furnizate de Andreea.

S-ar putea să-ți mai placă

10 comentarii

Topala Monica 20 februarie 2023 - 10:20 AM

Ador bijuteriile in toate formele, iar daca e argint, cu atât mai mult. Spor in toate si numai bine, iar tie, Alina, cât mai multe interviuri cu oameni frumoși!

Răspunde
Ciofu Monika 21 februarie 2023 - 6:07 AM

Imi place interviul si tematica abordata. Felicitări

Răspunde
Stan ionica 20 februarie 2023 - 12:25 PM

Super articol

Răspunde
Petronela Balint 20 februarie 2023 - 12:31 PM

Interesant articol ????

Răspunde
Elena Cojocariu 20 februarie 2023 - 1:26 PM

Superba și delicata. Ținută super. Mult succes în tot ceia ce faci.

Răspunde
Elena elena 21 februarie 2023 - 2:49 PM

Superb tot ce faci

Răspunde
Elena elena 21 februarie 2023 - 2:49 PM

Minunată

Răspunde
Gabriela bercusi 22 februarie 2023 - 6:27 AM

Fosrte frumoase bijuterii felicitari in cea ce faci si succes in continuare

Răspunde
Dina Adriana 23 februarie 2023 - 5:40 PM

Super! Felicitări

Răspunde
NIORBA MARIA 02 iunie 2023 - 11:33 PM

SUPER FAIN ARTICOLUL ADOR BIJUTERILE

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult