#InterviuCuUnAntreprenorRomân, ediția cu Mira

de către Alina Anghel

Pe Mira am cunoscut-o acum câțiva ani, la un eveniment. M-a cucerit cu dezinvoltura ei, dar și cu toate informațiile pe care le știe, în special despre cosmetice, domeniul în care activează. Dacă o întâlnești, îți dai seama că i se potrivește de minune vorba aia: Fă ce îți place și nu vei simți că muncești o zi din viața ta! O să vezi mai jos de ce. Pentru că-mi place mult ce face, am invitat-o să facă parte din proiectul atât de drag mie: #InterviuCuUnAntreprenorRomân.

Comunitatea mea sigur își dorește să te cunoască mai bine, așadar prezintă-te! Hai să aflăm mai multe despre tine, despre pasiunile tale, cum ai ajuns aici.

Bună! Sunt Ramona și sunt un mic antreprenor ce activează în domeniul frumuseții de 9 ani de zile. Execut tratamente faciale de ultimă generație, ofer consultanță pe partea de îngrijire a pielii, atât femeilor din Romania cât și din străinătate, am un blog pe care scriu, am un grup de femei drăguțe cărora le dau sfaturi și, în general, mă-nvârt în lumea asta beauty, cu diferite proiecte. Toate aceste activități au scopul de a face femeile să se simtă bine in pielea lor, la propriu.

Cum ți-a venit ideea acestui business/proiect/concept și ce te-a determinat să îl creezi?

De mică mi-am dorit să fiu un mic om de afaceri. Pot spune că am început să fac business de la vârsta de 7 ani împreună cu o prietenă, de la vândut gogoși copiilor la geam până la organizarea a tot felul de tombole cu acareturi adunate de prin casă (bine, atunci nu știam că pentru asta îți trebuie firmă și autorizații ?)

Ce reprezintă pentru tine acest business?

Businessul meu reprezintă un amalgam de emoții și provocări. Scoate ce este mai bun din mine, îmi aduce bucurii și satisfacții, dar uneori declanșează și frici peste care trec cu ușurință pentru că motivația este mai puternică.

Câtă muncă este în spate? Ai o echipă care te ajută sau îți organizezi taskurile în așa fel încât să le faci pe toate?

Deși nu o simt ca pe o munca pentru că îmi place foarte mult să bibilesc oamenii și nu simt că muncesc, când ajung seara acasă sunt un pic lipsită de energie. Oamenii vin la tine pentru rezultate dar și să se bucure de prezența și energia ta, iar asta mă consumă un pic.

Ce îți aduce cea mai mare satisfacție?

Cea mai mare satisfacție este să văd clientul fericit, mulțumit și fidel serviciilor mele.

Care sunt next steps și ce-ți dorești de la acest business în viitor?

În viitorul apropiat o să tot fac naveta Constanța – București pentru tot felul de colaborări cu clinici de frumusețe, cu noi furnizori de produse cosmetice și suplimente de colagen și acid hialuronic. Încerc să am și alte activități în afara muncii de salon, ca jobul meu să nu devină plictisitor. Și, desigur, încerc să mă promovez mai mult ca s-audă și mai multă lume, de mine și de serviciile mele.

Care este parfumul tău preferat?

Este mult spus că am un parfum preferat, eu mi le schimb în funcție de etapele vieții. Până acum ceva timp foloseam Elise, un parfum dedicat surorii lui Napoleon, cu note proaspete și pătrunzătoare totodată, iar acum folosesc Not A Perfume de la Juliette Has A Gun, cu note proaspete, dar destinat pielii sensibile (țin si la sănătatea pielii).

Ca un fel de concluzie, de la Ramona:

Ar fi multe de scris despre activitatea mea dar ma poți urmări pe Instagram, unde vei găsi multe sfaturi despre cum să te îngrijești corect, pentru că hainele le poți schimba dar pielea este singurul țesut cu care te-mbraci toată viața, deci necesită o mai mare atenție.
 
***
 
Îți mulțumesc, draga mea, că ai acceptat să ne povestești puțin despre tine și activitatea ta. Pe Mira, cum i se spune între prieteni, o găsești pe link-urile următoare: grup de Facebook, aici; pe Instagram sau direct pe blog: ramonaciolacu.ro
 
Tu ce ai vrea să știi despre îngrijirea tenului?
 
Love,
Alina
 

Disclaimer: Fotografia din acest articol este furnizată de Ramona.

S-ar putea să-ți mai placă

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult