Cum să faci economie de energie

de către Alina Anghel
Când ne-am mutat în actualul apartament, care este poziționat în așa fel încât soarele amiezii îl încălzește vara cu toată puterea lui, m-am bucurat peste măsură să văd că este dotat și cu un aparat de aer condiționat. Asta era prin 2017 și aparatul era deja vechi, se vedea de la o poștă. Am făcut un compromis și am zis că-l mai păstrăm câțiva ani, până va fi momentul să cumpărăm unul nou. Ei, știi și tu cum e, de obicei îți iei gândul de la asta și nu bugetezi cheltuiala până nu se strică. Ceea ce s-a și întâmplat. În plină vară (să nu zic caniculă). În București. Și ce puteam face? M-am apucat să caut soluții pentru problema ce tocmai a apărut, însă, între timp mi-am dat seama că bugetul nu-mi permite o astfel de achiziție. Noroc cu ENGIE, mi-am zis! O să vezi imediat de ce.

eFresh de la ENGIE: cel mai cool pachet cu aer condiționat și energie verde!

Dacă ești deja client ENGIE de gaze naturale, primul pas în alegerea unui nou aparat de aer condiționat este îndeplinit. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul ENGIE să-ți alegi modelul preferat, care vine la pachet cu energie verde.

Ce este energia verde și cum te ajută?

Energia electrică verde este un tip de energie produsă din surse regenerabile (capacitatea de regenerare fiind asigurată datorită proceselor naturale). Este o formă de energie produsă prin transferul energetic al energiei rezultată din procese naturale regenerabile și este nepoluantă, contribuind la protejarea mediului înconjurător (de aici atributul verde: în acord cu natura, prieten cu natura). Sursele de energie verde pot fi apa, vântul, soarele, căldura din interiorul Pământului, luând astfel naștere energie hidraulică, energie eoliană, energie solară, energie geotermală, biomasa etc.
 
Cum poți beneficia de energie verde? Alegi pachetul eFresh de la ENGIE, care ajunge la tine împreună cu un contract de furnizare a energiei electrice verzi și servicii conexe. Pachetul conține:
  • Aparat de aer condiționat de clasă energetică A++, ceea ce se traduce prin eficiență energetică, mai exact, consum redus;
  • Servicii complete de transport, montaj și curățare și igienizare (la cerere);
  • Furnizare de energie electrică verde din surse locale, 100% regenerabile, ce ajută la reducerea amprentei de carbon a familiei tale, reducând astfel poluarea și contribui la un viitor mai verde pentru generațiile următoare;
  • Sistem de plată avantajos cu zero avans pentru echipamentele și serviciile tehnice din pachet cu plată eșalonată în rate de 12 sau 24 de luni, direct pe factura de gaz.

Ce aparat de aer condiționat poți alege

Mie îmi place diversitatea și este esențial să am de unde alege. Iar aparatele de aer condiționat pe care le găsești la ENGIE sunt variate, exact așa cum ar trebui. Poți alege un aparat de aer condiționat de clasă energetică A++ în funcție de brand (dintre Tesla, Samsung, Midea sau Star-Light), în funcție de opțiunile de climatizare (răcire, încălzire, ventilație, dezumidificare) sau de nivelul de zgomot emis de unitatea internă (pentru mine este foarte important acest aspect, de exemplu).

Care este procesul de cumpărare?

Totul este simplu, rapid și transparent, iar achiziția vine cu multiple avantaje pentru tine.
 
Alegi aparatul de aer condiționat din modelele cu consum eficient (vine la pachet cu energie verde din surse locale, 100% regenerabile, de care am menționat mai sus), completezi formularul din pagină și aștepți să te contacteze un consilier ENGIE.
 
Aparatul de aer condiționat va fi livrat la adresa specificată de tine, pentru că pachetul ENGIE include servicii complete de transport și livrare, dar și montaj pentru aparatul de aer condiționat. Pe lângă asta, ai acces la servicii de curățare și igienizare ale aparatului, la cerere.
 
Partea cea mai bună? Sistem de plată avantajos cu zero avans pentru echipamentele și serviciile tehnice din pachet cu plată eșalonată în rate de 12 sau 24 de luni, direct pe factura de gaz.
 
Ce-ți poți dori mai mult de atât? Tu ai ales aerul condiționat ce te va răcori vara următoare?
 
Love,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult