Trei seriale de fete pe care trebuie să le vezi

de către Alina Anghel
Niciodată nu am fost adepta serialelor de fete, să le zic așa. Pentru mine, să mă captiveze și să mă țină atentă la acțiune, un film sau un serial trebuie să fie smart și dinamic, dar și cu o poveste pe măsură. Chestiile romantice nu sunt printre primele mele opțiuni. Și, cu toate astea, in ultima perioadă am simțit nevoia de mai multă relaxare și de seriale care se pot viziona ușor, fără să stai prea mult să gândești ce vrea să spună autorul, regizorul sau producătorul. Pentru că am observat că mă relaxează și mă ajută să mă deconectez de la agitația de zi cu zi, îți las mai jos o lista de trei seriale ușoare, pe care ți le recomand. Ce aș vrea să precizez din start este să nu ai prea multe așteptări de la ele, sunt seriale de plictiseală, cum îmi place mie să le spun. Pe toate le găsești pe Netflix.
 

Emily in Paris

Am ocolit atât de mult serialul ăsta când toată lumea vorbea despre el și am ajuns să îl văd în ianuarie. Este un serial ușor, cu puțină intrigă și ceva acțiune, adaptat timpurilor noastre. Emily în Paris este o comedioară romantică a cărei acțiune se petrece în (cea mai mare parte) în Paris. Serialul o are în rolul principal pe Lily Collins în rolul Emily, o americancă ce se mută în Franța pentru a oferi un punct de vedere american Savoir, o firmă de marketing franceză. Serialul este creat de Darren Star, cel care s-a ocupat și de Totul despre sex. Până în prezent sunt filmate 2 sezoane, însă succesul de care s-a bucurat pare că nu se oprește aici, fiind anunțate încă 2 sezoane în viitor. Dacă mă întrebi pe mine, actrița principală este destul de banală și povestea plictisitoare, pe alocuri.

The Bold Type

Tradus în română Îndrăznețele, este o comedie – drama care prezintă viață a trei prietene din generația „millennials”: Jane, Kat și Sutton, care lucrează la publicația Scarlet din New York. Serialul pune accent pe relația puternică de prietenie dintre personaje și felul în care își rezolvă problemele, dar și traiectoria carierei și relațiile romantice ale fiecăreia. Povestea este inspirată din viața și carieră fostei redactor-șef a revistei Cosmopolitan, Joanna Coles, care este și producătorul executiv al serialului.

Bridgerton

Bridgerton este un serial american de dramă de epocă, creat de Chris Van Dusen și produs de Shonda Rhimes. Se bazează pe romanele Juliei Quinn, plasate în lumea competitivă a epocii Regency din Londra în timpul sezonului, când debutanții sunt prezentați la curte. 
 
Deși pare un serial de dragoste, el este mai mult de atât. Este povestea familiei Bridgerton, una dintre cele mai de vază din societate. Este, de altfel, un serial despre o mulţime de femei foarte interesante şi complexe, tridimensionale, care se luptă împotriva limitelor hotărâte de societate. Fiecare sezon prezintă povestea unuia dintre frații Bridgerton și pare că se descurcă foarte bine să le contureze personalitățile atât de diferite. 
 
Dacă te aștepți la un serial istoric, te anunț de pe acum că nu este nici pe departe așa ceva. Nu sunt respectate datele istorice sau comportamentul social, dar tocmai ăsta ar putea fi farmecul serialului.
 
Photo: Netflix
 
Ai văzut vreunul dintre cele trei seriale? Care ți-a trezit interesul? Ce alte seriale ușoare recomanzi?
 
Love,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

11 comentarii

S Adriana 11 aprilie 2022 - 9:48 AM

Clar Bridgerton, sezonul 2. L-am trăit la maxim :)))

Răspunde
Vasilica Badea 12 aprilie 2022 - 2:35 PM

Ador Emily in Paris! Recomand si Desperate Housewives 😀

Răspunde
Unknown 12 aprilie 2022 - 2:35 PM

Super

Răspunde
Andreea 12 aprilie 2022 - 2:35 PM

Babys

Răspunde
Unknown 12 aprilie 2022 - 2:35 PM

Am văzut Emily in Paris. Și aș vrea să îl văd și pe Bridgerton că e tot mai lăudat.

Răspunde
Andra Criss 17 aprilie 2022 - 11:23 AM

Par super interesante. Mulțumim mult!

Răspunde
Andra Criss 17 aprilie 2022 - 11:23 AM

Super. Vă mulțumim mult pentru recomandări!

Răspunde
Moc Anda 17 aprilie 2022 - 11:23 AM

Mulțumesc frumos pentru recomandări. De abia aștept sa termin cu curățenia și sa ma bag la seriale. Și eu ma uit la Emily în Paris

Răspunde
Eryn Mustafa 17 aprilie 2022 - 11:23 AM

Multumim pentru recomandari!

Răspunde
Marin Theodora 17 aprilie 2022 - 11:23 AM

Nu am urmarit nici unul dintre ele dar The Bold Type ma tenteaza

Răspunde
Unknown 25 aprilie 2022 - 1:40 PM

Recomand cu drag

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult