Zile frumoase de toamnă

de către Alina Anghel
Nu-mi vine să cred că suntem deja în noiembrie, luna mea preferată din an. Pe de o parte, pentru că pe data de 18 este ziua mea, pe de altă parte, pentru că acum zece ani, în această luna, am început să scriu pe blog. Da, blogul pe care îl citești tu acum! De la începuturile lui și până acum și-a schimbat forma și tipul de conținut de mai multe ori, însă eu am rămas aceeași, cu toate calitățile și defectele mele. Sunt la fel de arogantă la prima vedere, dar îți pot fi prietenă pe viață dacă meriți. Am renunțat să trag de oamenii care cred că suntem prieteni doar când au nevoie de ceva și sunt liniștită și împăcată cu mine, cea de acum. Nu țin pe nimeni cu forța în viața mea și nici nu-mi doresc să mă caute oamenii din obligație. Într-o notă mai veselă, am destui oameni care mă prețuiesc și îi apreciez pe fiecare în parte.
 

 Cum e viața la 35 de ani?

În altă ordine de idei, viața mea la 35 de ani nu arată fix cum mi-am dorit, pentru că, nu-i așa, mereu vrem mai mult și tragem de noi spre a aduna de toate, care, de cele mai multe ori, nici măcar nu contează cu adevărat. Mi-am propus să mă bucur mai mult de viață și de zilele frumoase, căci vremea încă ține cu noi. Și, chiar dacă suntem încă izolați în case, un pic de plimbare prin parc nu strică, din când în când.
 

Rochia roz de la Bonprix

Am profitat și mi-am scos noua achiziție de la Bonprix la plimbare. Deși nu m-aș fi văzut îmbrăcată în roz, mi-a plăcut modelul acestei rochii și am decis că merită să facă parte din garderoba mea. Să nu mai zic că era și la reducere, am plătit pentru ea 65 lei. Este dintr-o vâscoză ușoară, lejeră, oversized. În zona frontală are cusături „smok”, cum sunt denumite în termeni de specialitate, adică niște încrețituri interesante. Merge purtată cu o curea, dar cum aparent nu am niciuna prin casă, am pus deja pe wishlist câteva.
 
 
Eu am ales să o port în stilul meu clasic, cu adidași și o geacă de la Zara, însă modelul permite și un outfit elegant, cu botine, de exemplu (mai ales dacă îi pui și o curea).
 

Geanta Emilie de la JORD

În fotografia de mai sus apare și geanta Emilie de la JORD, pe care o dădusem pierdută (nu că ar fi primul colet JORD care se pierde pe drum, din păcate, iar ei nu-și asumă nimic). Comandată în mai, a ajuns la mine la început de octombrie, după ce îmi luasem orice gând de la ea. La începutul anului am mai comandat o geantă, Haifa, care s-a pierdut în martie, la intrarea în România, pentru care nimeni nu a putut să îmi dea un status exact. Nu știu dacă nu i-a interesat pentru că era o colaborare sau așa se poartă cu toți clienții, însă situația mi-a lăsat un gust amar.
 
Geanta Emilie este fabricată din piele ecologică Suberhide ™, cea mai durabilă țesătură de lux din lume, îmbibată în plută portugheză naturală, ca și sora ei mai mică, Nina. Acum, să-ți spun sincer părerea mea, nu merită 1200 lei, cât costă la preț întreg, la banii ăștia îti iei lejer o geantă din piele, de calitate net superioară, cum sunt cele de la Coccinelle, de exemplu.
 
 
Tu ce mai porți toamna asta?
 
Love,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

3 comentarii

Valeria Chertes 06 noiembrie 2021 - 7:39 PM

Este foarte frumoasa rochiță ta.

Răspunde
Victoria West 10 noiembrie 2021 - 8:40 PM

Felicitari pentru cei 10 ani de blogging, si la multi ani pentru ziua de nastere care va fi in curand. 🙂
Ce mai port eu in toamna asta? Lucrez de acasa, si in cele mai multe zile tinutele mele sunt casual. Avem o toamna frumoasa si calda anul acesta la Toronto, si inca mai port tinute lejere – bluze, fuste, gecute de jeans.

Răspunde
Irina Anghelina 10 noiembrie 2021 - 8:40 PM

Foarte frumoasă este!Sa o porți sănătoasă!Eu din pantaloni sport nu mai ies,mai ales de când cu munca de acasă

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult