Cadouri sportive pentru fiecare

de către Alina Anghel
Că anul asta este unul aparte și ciudat nu mai este nevoie să o spun, o știm cu toții. Și totuși, cum ne păstrăm tradițiile și moralul ridicat? Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, și dacă în alți ani făceai planuri de mers la schi, anul asta ce faci? Câți dintre noi se încumetă zilele astea să plece de acasă pentru distracție? Dintre cei pe care îi cunosc eu, niciunul. Însă și relaxarea are rolul ei, mai ales după anul furtunos care a fost (și încă nu s-a terminat). Eu, una, mi-am propus să fiu mai puțin crispată, însă păstrez toate regulile de igienă. Și, chiar dacă anul asta sărbătorile le petrecem acasă, cu o cană de vin fiert în fața Netflix-ului, tot voi dărui, pentru că face parte din firea mea. Iar obiceiurile bune trebuie păstrate.

Așa cum eu sunt fan al bocancilor, soțul meu are o colecție de geci. Însă (încă) una impermeabilă nu strică niciodată. Și, cine știe, poate reușim să fugim un weekend la munte, într-un sat uitat de lume. Așa că un astfel de cadou este util oricând. Dacă tot vorbim de cadouri, pe Decathlon găsești pentru toate gusturile și buzunarele. Pentru prietena mea, care are alergarea în sânge, s-ar potrivi de minune o pereche de , iar pentru soțul ei ar fi ideale niște mănuși tactile. Chiar și la capitolul găsești o grămadă de produse interesante. 
Tot uitându-mă pe site, mi-am dat seama că aș avea nevoie de câteva chestii, iar cele mai bune cadouri ți le faci singură, nu-i așa? Pe lângă cadouri, voi cumpără și niște , pentru că absorb bine și ocupă extrem de puțin spațiu în bagaj (nu întreba, îți spun eu: prefer să plec cu prosoape după mine, dacă nu știu exact cum arată locul în care merg sau nu am mai fost niciodată). Dacă nu le-ai încercat până acum, ți le recomand. Se usucă extrem de repede (pe testate) și sunt plăcute la atingere. Nu folosi însă balsam la spălarea lor, nu este recomandat.
Nu lăsa timpurile să îți strice obiceiurile și surprinde-i pe cei dragi cu cadouri, ai de unde alege! Tu ce le oferi anul ăsta?
Love, 
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

2 comentarii

Irina Anghelina 04 decembrie 2020 - 11:40 PM

Sincer mai am cate ceva de cumpărat și sunt indecisa. Cu siguranță un echipament sport ar fi o alegere bună

Răspunde
Valeria Chertes 04 decembrie 2020 - 11:40 PM

Ideile talecsunt foarte bune,mulțumim!

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult