Vise de casă nouă

de către Alina Anghel
Când locuiești cu chirie, una dintre cele mai frecvente probleme este că nu îți poți personaliza spațiul așa cum îți dorești. Sigur, există și opțiunea de a închiria un apartament gol, însă, din punctul meu de vedere nu este cel mai fiabil. De fiecare dată când m-am mutat, am căutat apartamente semi-mobilate, în care pot să îmi aduc amprenta personală fără prea mari bătăi de cap sau costuri exagerate. Îmi plac camerele luminoase, cu mobilă deschisă la culoare, ce creează senzația de spațiu și mai mare. Îmi place să am măcar un colț instagramabil, care să mă ajute când am nevoie să realizez fotografii (cam în fiecare zi). Îmi place să am o canapea pe care să pot sta liniștită să îmi beau cafeaua, în timp ce verific noutățile de pe social media sau citesc o carte în zilele de relaxare. M-am gândit deja cum îmi voi mobila casa și FAVI.ro va fi partenerul meu de succes!
sursa foto: favi.ro

Mi-am pus un pahar de vin și m-am așezat pe canapea. Este deja weekend și mă deconectez încet de task-urile din timpul săptămânii. Mă gândesc visătoare la cum va arăta viitoarea mea casă: un living mare, cu un perete întreg care sprijină o bibliotecă. Poate nu mai este la modă în zilele noastre, însă mie îmi place să citesc și am o grămadă de cărți depozitate în cutii, pe care abia aștept să le așez acolo unde le este locul. O canapea mare cu o sofa, sau, de ce nu, chiar un colțar, comode să fie! Cu spațiu de depozitare și posibilitatea de a fi extensibil, luând astfel parte la petreceri în familie sau cu prietenii. Am văzut câteva modele drăguțe pe FAVI.ro și parcă începe să îmi fie dificil să mă hotărăsc pe care să îl aleg, însă voi lua în considerare și materialele din care sunt confecționate. Mai punem niște mobilă modernă pe un perete (a se citi câteva corpuri de mobilă, fără a încărca prea mult spațiul), un televizor și gata, am rezolvat camera. Să nu uit totuși de o măsuță în fața canapelei, cu spațiu de depozitare și suficient loc să ne jucăm Activity!
sursa foto: favi.ro

Un alt în care îmi petrec destul de mult timp, deoarece mă relaxează să gătesc, este bucătăria. Îmi doresc o bucătărie cu multe spații de depozitare, pentru că am o grămadă de ustensile de gătit, cu mobilă deschisă la culoare și aparatură modernă. Deși sunt adepta stilului modern, pentru bucătărie aș merge pe mobilă în stil clasic. De fapt, ambele variante de mai jos îmi plac la fel de mult.


Bucătăria modernă, în care electrocasnicele sunt încorporate diferit față de cum suntem noi obișnuiți:

sursa foto: favi.ro

Sau bucătăria clasică, în care ai totul la îndemână, că în copilărie:
sursa foto: favi.ro
Nu mă gândeam că ar fi chiar atât de greu să aleg niște mobilă de bucătărie! Dar este importantă, la fel că fiecare altă porțiune din casă și trebuie tratată că atare! În plus, îmi place să gătesc împreună cu prietenii și ne trebuie spațiu de desfășurare, nu îmi place să stăm înghesuiți. Și tot în bucătărie ar trebui să existe și un spațiu dedicat de luat masa, așadar trebuie să mă apuc să caut și o masă și niște scaune care să se potrivească.
Tu ce recomadări ai pentru mine?
Cu drag,
Alina
*Articol scris pentru SuperBlog 2020

S-ar putea să-ți mai placă

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult