N-ai vrea sa cumperi de la un magazin inteligent?

de către Alina Anghel
De când mă știu, am avut ororare să merg la cumpărături fizice. Online e altceva, că poți pierde ore în șir pe site-uri, printre altele, căutând ce ai nevoie, însă în magazinele fizice trebuie să te miști repede și să te asiguri că ai pus în coș absolut toate produsele după care ai venit. Că doar nu te-ai întorce după niște migdale și o cutie de lapte. Sau te întorci? Depinde cât de multă nevoie ai de ele, aș zice. Dar, să revenim la magazine. De când m-am mutat în București, am ales mai mereu hypermarket-urile pentru cumpărături. Pentru că merg pe aceleași considerente și prefer să pierd câteva ore, să cumpăr absolut tot ce am nevoie și să nu mai calc prin ele minim două săptămâni. Însă, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, de obicei uit să cumpăr câte un ingredient care îmi trebuie neapărat și trebuie să mă reîntorc la magazin. 

Nici plimbatul prin magazin nu este cel mai plăcut lucru, aș zice. Nu știu cum se face, dar mai mereu găsesc aglomerat. Acum e pandemie și poate e de înțeles toată aglomerația din magazine (not), însă mereu este așa. Și, pe lângă faptul că este aglomerat tot magazinul, mai trebuie să stai și la cozi la casa de marcat. Îmi aduc aminte în timpurile mai vechi când totul se mișca cu viteza melcului și până ajungeai să îți plătești cumpărăturile puteai mânca o pâine, vorba vine.
În zilele noastre, din fericire, au fost dezvoltate diverse software pentru rețeaua de magazine, asttfel încât să încerci să îi ușurezi cumpărăturile clientului tău. Eu, una, am fost extrem de fericită când am descoperit că aceste lucruri chiar funcționează și totul se mișcă mai cu talent în jurul tău. 
SmartCash RMS este unul dintre ele, de exemplu, și este singura platformă software românească ce poate fi utilizată pentru managementul oricărui format comercial, online sau offline. SmartCash RMS este singura platformă software românească folosită în hypermarketuri, de exemplu, lucru care începe să se vadă. Oricine își dorește o experiență facilă de shopping, în care să cumperi tot ce ai nevoie, să nu pierzi din timpul tău prețios la cozi infernale și să plătești rapid, după care să îți vezi de treburile tale. Dar stai, asta nu este tot! Implementată în mii de magazine din toată țara cu o comunitate activă de utilizatori, SmartCash RMS a devenit cea mai răspândită soluție software pentru retail din România, fiind prezentă chiar și în zonele cele mai retrase, cum ar fi satele din Apuseni sau Delta Dunării.
Daca ai avea un magazin, nu-i asa ca ai vrea să ai un magazin inteligent?
Cu drag,
Alina
*Articol scris pentru SuperBlog 2020

S-ar putea să-ți mai placă

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult