Cum ne putem face mutarea mai ușoară?

de către Alina Anghel
În sfârșit ai găsit casa ideală și ți-a dat și banca verde la credit (normal, cine își permite în zilele noastre să cumpere o proprietate cu banii jos?). Însă abia acum începe nebunia, îți spui. Ai o casă goală, în care trebuie să începi de la zero cu personalizarea pe gustul tău. Trebuie să decizi de la început totul, pentru a te asigura că fiecare porțiune se potrivește cu cealaltă, doar nu vrei să ai gresie roz și parchet galben sau pereți bleu. Așa că trebuie să faci totul ca la carte, că doar este locul unde îți vei petrece următorii mulți ani din viață (asta dacă nu câștigi cumva la loto sau ai parte de vreo moștenire surpriză și schimbi câteva case de-a lungul vieții).

Să revenim. Vorbeam de amenajare și toaaaate materialele de care ai nevoie. Pentru că știe toată lumea că fiecare își dorește să își pună amprenta proprie și vrei să fie un loc unde să îți primești prietenii cu mândrie. Dacă acum câțiva ani eram adepta podelelor și a mobilei închise la culoare, după ce am experimentat o gresie neagră și un birou wenge, mi-am dat seama că, de fapt, îmi plac spațiile luminoase, dominate de culori calde și deschise la culoare. Așa că, atunci când iei în considerare cum o să arate casa ta trebuie să gândeșți din mai multe perspective, inclusiv cum vrei să arate peste ani.
Dacă ești ca mine și nu îți place să te plimbi prin magazine și să pierzi timpul, dar, mai ales să găsești totul în același loc, s-ar putea să te ajute cei de la Vindem-Ieftin.ro. Nu m-aș fi gândit că aș putea cumpăra materiale de construcții online, însă în epoca internetului ar fi absurd să nu o poți face, pe de altă parte. În plus, deoarece nu sunt mare cunoscătoare în domeniu și nici nu am pe cineva care să mă îndrume, mi s-a părut extrem de utilă secțiunea de recenzii video de pe site.
Pentru că le pasă de clienții lor, îți pun la dispoziție inclusiv un Grup VIP, unde ai parte de consultanță de specialitate, cum am avut și eu. 
Pentru că nu eram foarte hotărâtă cum o să arate living-ul, am întrebat într-o doară:
Eu: Mi-aș dori un șemineu că în filme, pe care să îl aleg?
Consultantul: Care este mărimea camerei? Ar trebui să aibă și funcție de încălzire sau această este centralizată?
Eu: Încălzirea este centralizată, dar ar fi drăguț să văd cum arde un lemn în realitate. Camera este măricică, suportă cam orice.
Consultatul: Un focar de șemineu este ceea ce căutați și ar fi potrivit, cu siguranță.
Eu: Eu însă mă gândeam la o sobă pe lemne, aveți una pe site care arată genial!
Consultantul: Da, dar este mai elegant șemineul și ocupă și mai puțin spațiu. În plus, include un sistem de autocuratare sticlă.
Eu: Perfect, dacă se curată singur! De ce nu am început cu asta?!
Știi cum se spune, client fericit, magazin fericit! Dar da, este locul unde poți găși mai multe decât ai nevoie și ți le livrează ei direct la ușa! Superb, nici că mai am nevoie de altceva!
Cu drag,
Alina
*Articol scris pentru SuperBlog 2020

S-ar putea să-ți mai placă

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult