Happiness Boutique, site-ul care livreaza fericire

de către Alina Anghel
Rochia e pregatita, clutch-ul ma astepta cuminte. Dar accesoriile? Ce faci cand ai nevoie de ceva simplu, dar elegant? Ceva care sa te scoata din anonimat, dar pe care sa nu le vezi la trei din cinci persoane prezente la eveniment? Alegi Happiness Boutique, site-ul care livreaza fericire. ​

Imi plac accesoriile, insa cu greu gasesc unele pe gustul meu, cand trebuie sa fie elegante, majoritatea mi se par kitchoase lipsite de bun gust, mai ales cele din cristale, de care am oroare. Si totusi, la o simpla studiere a site-ului Happiness Boutique, m-a convins ca pot comanda cu incredere. Am ales un colier si o pereche de cercei, combinatia perfecta pentru un eveniment important:

Daca dupa ce am plasat comanda eram putin sceptica legata de calitatea bijuteriilor, cand au ajuns la mine s-au risipit toate indoielile. Produsele au ajuns frumos ambalate, intr-o cutie de carton inscriptionata cu vizualul brandului si numele lui, dar si atent invaluite in folie protectoare, pentru a fi protejate pe timpul transportului. Desi au fost livrate din Germania, produsele au ajuns la posta de cartier in aproximativ o saptamana de la primirea confirmarii de expediere. Mai presus de orice, sunt extrem de incantata de bijuterii, sunt foarte atent lucrate.

Cerceii, desi mi-i imaginam deja grei si inconfortabil de purtat, m-au uimit cu finetea lor. Sunt mari, dar usori, lucrati cu grija si foarte usori, nu simt ca imi atarna nimic in urechi. Nu regret deloc alegerea facuta si au ajuns printre bijuteriile mele preferate. Sunt realizati in intregime din cristale albe stralucitoare, iar sistemul de prindere este cu tija de tip surub de culoare argintie.

Colierul are deja mai multe purtari la activ, pentru ca mi se pare ca se potriveste atat unei tinute smart-casual, cat si uneia elegante. Face parte din gama proprie Happiness Boutique (adica design-ul le apartine) si este perfect lucrat din trei tipuri de cristale stralucitoare. Imi place tare mult sistemul de prindere, dar si prezenta simbolului brandului.

Daca prima data mi-a fost dificil sa ma hotarasc ce sa comand, data viitoare va fi si mai dificil de atat, pentru ca bijuteriile primite imi plac si mai mult in realitate si mi se pare ca arata mai bine ca in fotografiile de prezentare. Ce trebuie sa mentionez: transportul este gratuit la comenzi peste 19 euro, iar introducand codul alina-anghel la checkout primesti 10% reducere din valoarea comenzii. Grabeste-te, codul este valabil pana pe data de 1 iulie! Mi se pare interesant si programul de recompense, cu cat cumperi mai mult, cu atat primesti mai multe surprize – toate detaliile sunt aici.

Stiu ca te vei gandi ca nu sunt deloc stilul meu, insa cateodata trebuie sa facem si compromisuri. Iar cum suntem in plin sezon de nunti, bijuteriile de genul acesta se potrivesc la fix. Ce zici, se potrivesc sau nu cu rochia mea de dantela? Tu ce bijuterii porti la astfel de evenimente?

Cu drag,

Alina

S-ar putea să-ți mai placă

7 comentarii

Valeria Chertes 19 iunie 2018 - 2:17 PM

Foarte frumoase bijuterii.

Răspunde
Unknown 19 iunie 2018 - 2:17 PM

Foarte foarte dragute accesoriile! Imi plac mult cerceii, cautam un model asemanator.

Răspunde
Kristina 19 iunie 2018 - 2:17 PM

Sunt frumoase! Le-as purta la un eveniment ❤

Răspunde
Oana 19 iunie 2018 - 2:17 PM

Sunt foarte frumoase si elegante 🙂

Răspunde
Iordache elena 19 iunie 2018 - 2:17 PM

Frumoase bijuteriile, interesant design.

Răspunde
hapi 23 iunie 2018 - 11:28 AM

Tu știi să te adaptezi mai multor stiluri, ai atitudine.

Răspunde
Loredana 15 iulie 2018 - 8:49 PM

Am si eu un colier de la ei. E dragut!

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult