Portret de femeie este deja o sesiune foto anuala devenita traditie, iar Mega Mall sarbatoreste venirea primaverii si ofera un cadou doamnelor si domnisoarelor, gazduind editia 2018 a proiectului „Portret de Femeie”. Astfel, în colaborare cu Foto Union, Mega Mall iti ofera o sesiune profesionala de fotografie si un portret cadou. in intervalul 8-15 martie, intre orele 16.00 si 21.00, esti asteptata sa iti pui valoare feminitatea în fata camerei lui Cristian Sutu, co-fondator Foto Union si creatorul conceptului ”Portret de Femeie”, dar si un fotograf excelent.

Deschiderea proiectului va avea loc joi, pe 8 Martie, de Ziua Internationala a Femeii, incepand cu ora 16:00, la Nivelul 2 al centrului comercial, in incinta Trickshot Mega Mall. Fotografiile vor fi realizate de Cristian Sutu. Aflat la cea de-a opta editie, „Portret de Femeie” este un eveniment de fotografie publica, menit sa evidentieze latura feminina a fiecarei participante. Dovada stau chiar fotografiile realizate in editia precedenta a acestui eveniment. 
In timpul acestui maraton de opt zile, fiecare femeie care se inscrie va primi cadou o sedinta foto profesionala si un portret original Foto Union. Fotografiile vor fi editate la cel mai inalt nivel de profesionalism. Sedintele foto individuale dureaza aproximativ 10 minute, iar fotografiile vor fi livrate in zilele urmatoare pe adresele de e-mail comunicate. 
Inscrierile la acest eveniment se fac la numarul de telefon 0762.293.966 (Claudia Brasoveanu). Participantele sunt invitate sa isi aleaga un interval orar in perioada 8-15 martie 2018, intre orele 16.00 si 21.00. 
Iti recomand sa te inscrii, mie imi place foarte mult cum lucreaza Cristian. Iar o fotografie noua, profesionala, nu iti strica niciodata.
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

4 comentarii

Unknown 11 martie 2018 - 3:16 PM

Ce rau imi pare ca nu sunt din Bucuresti.

Răspunde
Valeria Chertes 11 martie 2018 - 3:16 PM

Foarte frumoasa idee.

Răspunde
Unknown 11 martie 2018 - 3:16 PM

Imi pare rau ca nu sunt din Bucuresti.

Răspunde
Valeria Chertes 11 martie 2018 - 3:16 PM

Eu nu sunt din Bucuresti ,

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult