Pizza Party cu prietenii

de către Alina Anghel
Imi place sa imi surprind prietenii cu invitatii care mai de care mai interesante. Daca i-am invitat in trecut la degustare de whisky, era cazul sa trecem si la mancare. Ocazia perfecta am gasit-o in data de 24 ianuarie, zi libera nationala. Pentru ca ne place sa sarbatorim orice intrevedere, ne-am propus sa ne intalnim si sa stam la povesti. Si arata-mi tu o persoana care ar refuza o intalnire cu prietenii si pizza!
Am ales Domino’s Pizza si am constatat ca nici prietenilor mei nu le era straina, unii consumasera pizza preferata chiar cu o seara inainte, iar altii erau clienti fideli. I-am rugat sa imi comunice dinainte ce sa comand, deoarece aveam de gand sa plasez comanda online si sa economisesc pana la 35% din valoarea acesteia. Poti comanda si din aplicatia pentru mobil, disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS.

Imi place sa fac experimente, insa cand gasesc cea mai buna varianta pentru mine, nu pot decat sa ma bucur. Cand este vorba de mancare, intotdeauna citesc ingredientele de pe produs, atunci cand merg la cumparaturi (de la cosmetice mi se trage, sunt sigura, daca sunt atat de selectiva cu ce pun pe piele, este normal sa fie la fel si cu ce ofer corpului meu). Asadar, unele aspecte sunt mai importante decat altele, iar cand aluatul este proaspat pregatit, nu congelat, sosul de rosii este fara conservanti, legumele sunt proaspete – intr-un cuvant, se pune accent pe calitatea ingredientelor, prefer sa aleg ceea ce este mai bun pentru mine. In cazul de fata, Domino’s Pizza. In plus, sunt diferiti de alte firme din piata, prin aspecte precum sistem tracker de urmarire a comenzii, garantia calitatii, optiuni ca pizza half-half.

Sistemul tracker de urmarire a comenzii mi se pare o idee ingenioasa si iti arata in ce stadiu este pizza ta si in cat timp ajunge la tine. Au pus la punct un sistem care ia automat date de la aparatura din magazin, dar si de la angajatii care trebuie sa bifeze etapele pregatirii, iti arata in ce stadiu e comanda ta: cand incepe sa fie preparata, cand intra in cuptor, cand ajunge la controlul calitatii si cand este in drum spre tine.

Comanda a ajuns exact la timpul planificat, pizza era fierbinte, la fel si restul produselor. Inghetata a ajuns congelata si am pus-o rapid in congelator, pana la momentul oportun.

Imi place tare mult sistemul half-half, pentru ca eu sunt destul de nehotarata in a comanda o pizza. Astfel, am ocazia sa aleg doua dintre preferate sau sa incerc noi sortimente. Pizza mea preferata este Quattro Formaggi, daca aleg aceasta pizza si este pe gustul meu, cu siguranta nu va fi ultima data cand voi comanda din respectiva pizzerie. De data aceasta, am combinat-o cu o Carbonara, desi s-ar fi potrivit si cu o Diavola.  Pentru un tablou complet, am ales varianta de blat cu Philadelphia si a iesit o bunatate de iti lingeai degetele.

A fost pentru prima data cand am mancat pizza hawaiiana, insa mi s-a parut interesanta combinatia de ananas cu sunca. Texas BBQ pui este o pizza interesanta, iarasi, datorita sosului barbeque, dulceag. Pizza Tonno am ales-o cu blat subtire crocant, mi s-a parut ca s-ar potrivi de minune cu restul ingredientelor si nu m-am inselat deloc. Carnivora si Extravaganzza sunt potrivite pentru toate gusturile, au „de toate”. Blatul normal, dar si cel italian clasic, este pufos si multumeste pe toata lumea.

Pizza mica (6 felii) costa 17 lei, pizza medie (8 felii) costa 28 lei, iar pizza mare (12 felii) costa 39 lei. Evident, preturile pot fi diferite, in functie de pizza comandata si tipul de blat. Totusi, poti lua in calcul varianta meniu, care include o pizza mare, desert Choco Pie (cu Nutella!) si un Pepsi la 1.25 l, pentru 45 lei. Pizza mare mi se pare chiar mare si dintr-un astfel de meniu te descurci de minune in 2.

Un alt tip de meniu ce mi s-a parut interesant este cel cu pui: orice varianta de pui, cartofi wedges + sos, soufle de ciocolata si o doza de suc, pentru un pret de 25 lei. Dintr-un astfel de meniu se satura chiar si cel mai flamand prieten.  Mie mi-a placut varianta CHICKEN SPECIAL JALAPENO, a fost suficient de picanta pentru gusturile mele. O portie de pui costa 14 lei, o portie de cartofi wedges 6.5 lei, iar un soufle de ciocolata 8 lei.

Un plus, din punctul meu de vedere, sunt salatele. Cand ai o prietena vesnic la dieta, insa si-ar dori sa manance si ea ceva deosebit iar tu comanzi pizza, nu este foarte incantata de idee. Insa sa ii comanzi o salata din acelasi loc o da pe spate.

Intre Domino`s si Italiana, cea din urma este speciala. Contine un mix de salata, rosii uscate, spanac baby, parmezan, porumb, masline si oregano si costa 18.5 lei. Ambele sunt satioase si suficiente pentru o masa.

Povestile curgeau, la fel si voia buna, incat ne-am hotarat cu greu sa atacam si desertul. Insa un soufle de ciocolata combinat cu o cupa de inghetata de mango nu poti sa refuzi. Desi ne-am intins destul cu vorba, desertul era inca destul de cald incat sa se combine prefect cu inghetata.

Pentru ca imi place tare mult scortisoara, am ales si Cinna Stix, un aluat proaspat, ce se serveste cu un sos de zahar si vanilie – sweet icing, ce mi-a placut la nebunie. La Cinna Stix as fi pus mai multa  scortisoara, nu prea am simtit aroma. Un desert costa in jur de 8 lei, bine investiti.

Cu siguranta a ajuns pe lista pizzeriilor mele preferate. Trebuie sa recunosc ca, pe langa mancarea gustoasa, sunt atractive si reducerile la comanda plasata online, dar si meniurile. In plus, am observat ca au diverse alte oferte, in functie de ziua din saptamana. Comanda mea a costat in jur de 350 lei (dupa aplicarea reducerii) si a ajuns pentru 10 persoane.

Daca ti-am facut pofta si locuiesti in Bucuresti, Brasov, Pitesti, Ploiesti, Giurgiu, Ramnicu Valcea sau Sibiu, astept sa imi spui parerea ta dupa ce comanzi.

Transportul este gratuit, insa e bine sa verifici daca exista o comanda minima de livrare in zona ta. Eu ma consider norocoasa, au un sediu destul de aproape de mine.

Tu ce vei comanda? Care este pizza ta preferata?

Cu drag,

Alina

S-ar putea să-ți mai placă

8 comentarii

denisa1999 05 februarie 2017 - 11:39 AM

Noi mancam de la ei in mod frecvent, imi place la nebunie blatul cu brinza philadelhia. Odata au avut oferta de pepsi 1,25 gratuit datorita unui cod pe bonul lor. Comandam numai de la calculator si uneori ajung si mai repede si am comandat chiar si inainte de inchidere sau la prima comanda.

Răspunde
Unknown 05 februarie 2017 - 2:32 PM

Toate au fost delicioase :D. Trebuie sa repetam…:))

Răspunde
Bratu Gabriela 05 februarie 2017 - 4:37 PM

Ce de pizza!!! Eu sunt mare fan, dar incerc sa nu dau comanda chiar saptamanal.. Meniul la 45lei mi se pare ideal! Pacat ca n.au sediu si la noi:(

Răspunde
Hapi 07 februarie 2017 - 8:15 AM

OMG ce bine arată!!
Imi si scot micul dejun. Oare noi avem Domino la Cluj?

Răspunde
Alina Canura - Anghel 11 februarie 2017 - 7:56 PM

Da, da, blatul ala m-a dat si pe mine pe spate 😀

Răspunde
Alina Canura - Anghel 11 februarie 2017 - 7:56 PM

Oricand 😀

Răspunde
Alina Canura - Anghel 11 februarie 2017 - 7:57 PM

Si eu incerc sa ma tin cat se poate la distanta, dar din cand in cand merge 😀

Răspunde
Alina Canura - Anghel 11 februarie 2017 - 7:57 PM

Din cate stiu, nu e si in Cluj.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult