Lift Me Up

de către Alina Anghel
Lift me up, lift me up – melodia lui Moby imi suna in cap, fara a putea face legatura cu cine o canta in prima faza. Inceputul lunii noiembrie a fost atat de prost pentru mine incat simt nevoia „sa ma ridice” cineva. Nu este prima data cand subconstientul meu imi arata ce nevoi am printr-o melodie cantata pe repeat, venita de nicaieri …
Tinuta urmatoare am purtat-o la o cafea cu o prietena draga, pe care n-o mai vazusem de ceva ani. Cat de trist este sa locuiesti in acelasi oras cu oameni dragi, dar sa nu apuci sa vorbesti cu ei cu anii/lunile? Poate cateodata este prea tarziu sa ii spui cuiva cat iti este de drag … Incerc sa ies din pasa asta proasta si vad ca orice tentativa as avea, tot pe panta pesimista ajung. E nevoie de timp, sunt sigura, timpul rezolva totul, chiar si ceea ce nu e de rezolvat.

Asadar, ma intorc la tinuta. Camasa am luat-o de pe shein, la fel si colierul. Colierul mi-a placut de la prima vedere, insa pana acum nu am gasit la ce sa il port. Combinatia de mai jos este perfecta, din punctul meu de vedere:
Camasa este din bumbac si este usor de asortat. Am ales marimea M sa fiu sigura ca imi vine lejer. Se calca usor si este lunguta in realitate. Am asortat tinuta cu o fusta Mexx, cardiganul meu preferat intr-o zi insorita de toamna, botine Rizzoli, geanta Tamaris.
Pe buze port creionul Melkior in nuanta Mystic, de care m-am indragostit. Este o nuanta usor de asortat, iar ca rezistenta pot spune ca dureaza. Si dureaza, ca in reclama la fereastra aia de termopan. Oja nu se vede prea bine, dar este tot Melkior, colectia Let`s love life – Lava, cea mai frumoasa nuanta de toamna!
Accesoriile le-am pastrat pe cele de suflet: ceas Fossil, inele Pandora, ochelari de soare Polaroid.

Tu cum ai asorta camasa asta? 
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

10 comentarii

Simona Tucu 10 noiembrie 2015 - 4:50 PM

Chiar e foarte faina combinatia si te reprezinta foarte bine, e stilul tau! Imi place deosebit de mult colierul!!

Răspunde
Frombeautywithloveblog 10 noiembrie 2015 - 5:00 PM

colierul e beton <3 imi place foarte mult

Răspunde
Alina Canura - Anghel 10 noiembrie 2015 - 7:50 PM

Merci mult, Simo! Inseamna mult, venind de la tine. Pupici!

Răspunde
Alina Canura - Anghel 10 noiembrie 2015 - 8:01 PM

Asa am zis si eu cand l-am vazut 😀

Răspunde
Corina Corina 11 noiembrie 2015 - 5:04 PM

eu as purta camasa si la jeansi ..merge perfect.:) imi place si geanta ..si ochelarii ..si colierul:)))

Răspunde
Nicoleta 11 noiembrie 2015 - 9:34 PM

Arata genial tinuta, in special pentru perioada asta. Iubesc cardiganul si colierul, sunt atat de faine!

Răspunde
Unknown 13 noiembrie 2015 - 6:39 AM

Frumoasa mea mea, daca gresesc, te rog sa ma ierti. Imi place ca in sfarsit am gasit un blog unde o persoana mai durdulie ne arata cum sa ne imbracam. Eu fiind mai grasuta imi este greu sa ma imbrac in asa fel incat sa nu mi se vada suncile. Iti multumesc.

Răspunde
Alina Canura - Anghel 22 noiembrie 2015 - 3:13 PM

Merge, am testat si cu jeansi 🙂 Merci mult!

Răspunde
Alina Canura - Anghel 22 noiembrie 2015 - 3:14 PM

Merci mult, Nicoleta!

Răspunde
Alina Canura - Anghel 22 noiembrie 2015 - 3:16 PM

Elena, trebuie sa recunosc ca am ceva mai multe kg decat ar trebui, insa incerc sa le ascund, cum zici si tu. De fapt, incerc sa scap de ele, stiu ca nu sunt ok pentru sanatatea mea, dar pana atunci le camuflez. Eu iti multumesc pentru vizita.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult