Glamulet – forever glamours

de către Alina Anghel
Cand am primit propunerea de colaborare din partea Glamulet am acceptat-o fara sa stau pe ganduri. In ultima perioada genul asta de bijuterii sunt foarte cautate si apreciate si m-a cam cuprins si pe mine mania lor. Coletul a ajuns la mine prin curier, l-am primit direct acasa. Nu a fost nevoie sa achit nicio taxa suplimentara. Totul a ajuns foarte bine impachetat, fiecare charm in punguta lui cu zip, bratara in alta, toate puse in cutia branduita Glamulet. 

Pentru ca am deja varianta din argint, mi-am dorit sa vad cum arata si o bratara din piele. M-a fascinat incuietoarea, are un model extraordinar, sculptat direct si branduit Glamulet. 
Fiecare charm este, de asemenea, marcat S925 si branduit Glamulet.
Eram intr-o perioada mai romantica cand am ales charmurile, cred ca se si vede: numai flori si inimioare au ajuns in coletul meu.
Atat bratara cat si charmurile sunt bine lucrate si se potrivesc cu celelalte accesorii asemanatoare pe care le am deja.
Pe site gasesti o gramada de charmuri, care de care mai incantatoare, iar unele modele au in componenta cristale Swarovski, cred ca este primul brand la care vad asta. La comenzi de peste 59$ transportul este gratuit, la comenzi de peste 99$ primesti o bratara cadou si exista o perioada de returnare (30 zile) daca nu esti multumit de calitatea produselor.
 Fotografii de Vik
Pe tine ce te-ar tenta?
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

5 comentarii

ilda76 23 noiembrie 2015 - 5:16 PM

Hahaa, Alinus, ce numar rotund e la GFC! 🙂 Imi place!
Faina bratara asta, ma instigi tare cu ea! Neavand una din piele, fireste ca ma tenteaza… Imi fac cu ochiul si charmurile de tip filigranat si cel Murano!
Draga mea, sa porti sanatoasa si voioasa bratara! Te pupacesc tare!

Ilda
Lavender Thoughts

Răspunde
Alina Canura - Anghel 23 noiembrie 2015 - 5:28 PM

Hihi, m-am uitat si eu mai devreme si am ramas surprinsa de numarul rotund (si mare :D). Aveam eu asa un feeling ca charmul cu sticla de Murano va fi pe gustul tau 😉 Pupici, draga mea draga!

Răspunde
Eva Luna 24 noiembrie 2015 - 4:49 AM

Tu ai avut nitel noroc, eu mi-am luat teapa de la ei. 🙁 All in all, ma bucur ca ti-au livrat exact ce ti-ai dorit, sa o porti cu mare placere! :* Pozele sunt on point, super reusite! 😉

Răspunde
Alina Canura - Anghel 24 noiembrie 2015 - 3:54 PM

Trebuie sa dezvolti, ce ai patit? Scrie-le, desi se raspunde cam greu la mailuri … Merci, Eva!

Răspunde
Rokolla 02 decembrie 2015 - 12:10 AM

Superba bratara ta! Pana acum nu am vazut bratari din piele modelul asta!

http://www.rokolla.blogspot.ro

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult