De ce sa mergi la Webstock 2015

de către Alina Anghel
Pe langa faptul ca este cel mai mare eveniment de social media din Romania? Pentru ca ai sansa sa intalnesti o gramada de oameni faini. Pentru ca Webstock va reuni atat bloggeri interesati de social media, cat si bloggeri specializati pe diverse domenii si, in acelasi timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicatii si proiecte web & mobile.
Ca de fiecare data, Webstock ofera si anul acesta oportunitatea bloggerilor si persoanelor din agentii sa intalneasca sau sa reintalneasca reprezentanti ai companiilor prezente la eveniment. Mai mult, evenimentul ofera si oportunitatea de colaborare a acestora, daca stii cum sa te bagi in seama si cu cine (de obicei nu este cazul meu, inca nu m-am vindecat de timiditate, mai ales cand nu cunosc persoana de pe cealalta parte a mesei). Evenimentul a ajuns deja la editia a opta, despre cum a fost anul trecut (si prima data cand am ajuns acolo) poti sa citesti aici.
Webstock 2015 este organizat de Evensys si Vodafone Romania si se va desfasura la JW Marriott Grand Hotel, pe 2 octombrie 2015. 
Webstock a pornit ca un eveniment pentru bloggeri, in care comunitatea a propus temele si speakerii. Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu. Abia astept sa vad cine vine anul asta si despre ce se discuta. Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.
Cu cine ma intalnesc acolo?
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

2 comentarii

Luciana 03 septembrie 2015 - 6:15 AM

Păi, ne vedem acolo, nu?

Răspunde
Alina Canura - Anghel 10 septembrie 2015 - 8:16 PM

Sigur 😀

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult