Jamieson, vitaminele numarul 1 in Canada, disponibile in Romania!

de către Alina Anghel
De cativa ani am devenit mai preocupata de sanatatea mea si a celor care ma inconjoara, iar vitaminele au inceput sa fie luate de iubit sau familie, la insistentele mele. Intotdeauna caut produse cat mai eficiente, dar si convenabile din punct de vedere al raportului calitate/cantitate/pret.
Compania Jamieson este una cu traditie, istoria ei datand inca din 1922. Claire Edwin Jamieson a infiintat atunci, in Canada, o mica afacere de familie care va ajunge sa fie recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea, puritatea si siguranta absoluta a produselor. Compania se afla intr-o continua expansiune, fiind prezenta in peste 40 de tari de pe 4 continente diferite.

Unul din motivele pentru care Jamieson a ajuns sa fie un pionier al industriei este faptul ca a fost primul care a introdus pe piata produse de o calitate ridicata cum ar fi vitaminele cu super-concentratii. Laboratoarele si centrele lor de productie beneficiaza de tehnologii de ultima generatie pentru a asigura o inovatie continua si un atent control al calitatii.
Protocolul “360 Pure”, specific companiei Jamieson, consta intr-un proces de verificare riguroasa a fiecarui produs pentru a asigura o calitate si puritate absoluta. Procesul de 360 de pasi consta in selectia atenta a materiei prime, testarea clinica a eficientei si biodisponibilitatea produselor. Pentru ca Jamieson se conformeaza celor mai ridicate standarde de productie, sigilul “360 Pure” a devenit un simbol al increderii si sigurantei.
Grija reala fata de oameni si fata de planeta sunt cele doua principii dupa care se ghideaza conceptul Jamieson. Pentru a proteja mediul se folosesc doar materii prime proaspete si se folosesc surse ecologice de energie. De asemenea, se efectueaza in permanenta studii de stabilitate. Produsele Jamieson nu sunt si nu vor fi testate pe animale. 
Peste 250 de produse compun portofoliul Jamieson, micronutrienti esentiali ce contribuie la mentinerea sanatatii organismului. In Romania este de acum disponibila o selectie de produse organizata in patru game: vitamine si minerale, antioxidanti, acizi grasi esentiali Omega 3, cat si suplimente alimentare din plante. 
Produsele Jamieson sunt disponibile exclusiv in Farmaciile Help Net. Lansarea oficiala a produselor Jamieson a avut loc miercuri, 27 mai la Farmacia Help Net 53 din Dorobanti. Evenimentul a avut-o ca invitat special si gazda pe Larisa Petrini, Health Coach certificat de Institute for Integrative Nutrition din New York. In cadrul discutiei au fost atinse subiecte legate de nutritie, sanatate, o alimentatie corecta si pasi esentiali pentru o stare generala de bine.
Eu trebuie sa mentionez ca am inceput deja sa folosesc doua produse Jamieson (CoQ10 si Zinc) si efectele au inceput sa apara: tenul meu arata mai bine, iar parul imi cade mai putin.
Tu ce vitamine folosesti si care sunt brandurile tale preferate?
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

10 comentarii

Claudia's Choice 08 iunie 2015 - 8:29 AM

Eu refer sa achizitionez suplimente de pe iherb. au pret bun si eficienta!

Răspunde
Alina 08 iunie 2015 - 1:30 PM

eu nu prea iau vitamine, dar mai de curand am inceput sa fiu mai atenta la suplimente si pread ca mai raman putin in zona asta :).

Răspunde
Alina Canura - Anghel 09 iunie 2015 - 7:27 PM

Nu prea mai imi place faza cu transportul, poate se mai schimba ceva pe viitor; si pentru mine ramane iherb sursa principala.

Răspunde
Alina Canura - Anghel 09 iunie 2015 - 7:28 PM

Pentru mine sunt tot pe acolo, nu le delimitez neaparat, dar le disting eu :)))

Răspunde
Unknown 17 iunie 2015 - 6:47 PM

Imi iau vitaminele din fructe, mai ales mere.
Mi-ar placea sa folosesc produsele Jamieson.

Răspunde
NADIA CANDREA 17 iunie 2015 - 8:07 PM

coenzima Q10 face minuni!!! Ma bucur ca incepi sa ii vezi efectele pe propria piele, si eu urmeaza sa fac o cura! Obisnuiesc sa iau vitamine si minerale cu o anume periodicitate si mai ales daca observ semne precum caderea parului, ruperea unghiilor, stare de agitatie sau de oboseala perpetua. Am luat Vitamax, care pot sa spun ca mi-a salvat viata la un moment dat (aveam o anemie feripriva urata de tot si fierul nu se absorbea eficient). Cred cu tarie ca in aceasta lume agitata…avem nevoie de suplimente alimentare, nu e un moft.

Răspunde
Alina Canura - Anghel 17 iunie 2015 - 8:19 PM

Este foarte bine ca mananci fructe, eu nu ma impac prea bine cu ele.

Răspunde
Alina Canura - Anghel 17 iunie 2015 - 8:22 PM

Stiu ce zici, am avut probleme cu calciul si niciodata nu se absorbea eficient. Ma bucur ca in cazul tau Vitamax a avut efect. Starea de oboseala continua este prezenta si la mine, de asta m-am si gandit sa incep sa le iau.

Răspunde
Anonim 01 noiembrie 2018 - 9:39 PM

Testate pe propria piele:Jamieson fier si Jamieson zinc.Dupa 2 saptamani rau si iar rau, tulburari gastro intestinale,greata,stari de lesin si sfarseala.Nu recomand.Prea tarziu, am discutat cu o verisoara care le-a incercat si aceleasi simptome le-a avut si ea.O pastila fier pe zi si la interval de 9 ore luam zincul tot o pastila pe zi.Am incercat si fara zinc…la fel

Răspunde
Diana Diaconescu 08 februarie 2023 - 10:00 PM

Domnule/Doamna ANONIM… Daca ati luat zincul si fierul asa cum ati spus…, ati facut o mare greseala!!! Scrie si pe cutie: ZINCUL SE IA o data la doua sile in timpul mancarii si nu aiurea sau zilnic!!! Fiecare ia dupa ureche…

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult