Cu ce ne incaltam prin oras

de către Alina Anghel
Ma intreba cineva zilele trecute care este stilul vestimentar pe care il adopt zi de zi. Ei bine, as putea spune ca este casual, poate chiar smart – casual. Ma imbrac lejer, de multe ori prefer un tricou si o fusta, iar pentru ca merg mult pe jos (si mai sunt si comoda din fire) aleg in 99% din cazuri incaltaminte confortabila.

O pereche de incaltaminte trebuie sa fie comoda, inainte de toate. Sigur, mi-ar placea sa port toata ziua tocuri, ca doar se stie ca fac piciorul frumos, dar aleg mai tot timpul balerini. Motivul este simplu, cum spuneam: merg mult, merg pe jos, merg repede (nu pot sa merg cu pasi normali oricat m-as chinui). Din nefericire pentru mine, am luat prostul obicei sa aleg incaltaminte de genul balerini chiar si atunci cand merg la evenimente mai sofisticate. Insa cum as putea sa ma simt bine pe tocuri cui si cu dureri de picioare? Pentru aceste cazuri, exista totusi o solutie: balerini sofisticati, ca cei de la Otter. Cateva exemple de perechi pe care le-as alege cu ochii inchisi:
Se poarta culorile metalizate, asa ca este musai sa ai ceva asemanator de incaltat (imi aduc aminte ca acum cativa ani mi-am cumparat o pereche de balerini aurii metalizati si toate femeile intorceau capul dupa mine pe strada, nu stiu daca era de bine sau nu!), se poarta nude-ul, imprimeul gen crocodil, lacul, varfurile ascutite. Iar mai presus de toate, se poarta ce iti place tie si iti vine bine.
Pe langa balerini, tot din categoria incaltaminte confortabila, nu refuz nici tenisi. Aici ti-am aratat cum poti accesoriza o pereche de tenisi, insa ii poti purta in nenumarate combinatii, cum iti trece tie prin cap. Si in cazul lor as face o selectie pe spranceana (sper sa nu citeasca iubitul meu postarea aceasta si mai sper sa nu ajung vreodata sa am prea multi bani, cred ca pe toti i-as investi in incaltaminte, imbracaminte chestii femeiesti) si as purta fara nicio problema oricare dintre perechile de mai jos:

Nu am inteles isteria cu tenisii Converse pana nu am incaltat unii. Converse nu reprezinta doar un tenis obisnuit. Converse reprezinta schimbarea, reprezinta reinventare, libertate, spirit rebel. In Converse poti fi orice doresti sa fii: rapper, rocker, artist, patinator, dansator! Conversii au devenit cunoscuti in lumea intreaga datorita modelului „converse all star”, lansat in anul 1917, unul dintre primele modele de pantofi de baschet, model ce poarta numele jucatorului de baschet Charkes Taylor.
Tu ce incaltaminte preferi prin oras?
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

4 comentarii

Anda Darie 02 iulie 2015 - 9:07 PM

prefer adidași, balerini, sandale fără niciun toc în general, urăsc tocurile și platformele mai ales după ultima entorsa la glezna dreapta care m-a băgat în sperieți că mă aleg cu restanțe

Răspunde
ilda76 03 iulie 2015 - 4:47 PM

Aaahh, cat imi plac acei balerini cu botic metalizat! 😀 Nu am converse (dar am furat de la Dia – o data de doua ori) si zau ca-mi trebuie!

Si eu optez pentru a ma incalta comod in general, dar aleg si sa sufere baba la frumusete – insa nu prea mult pentru ca obisnuiesc sa imi iau incaltaminte de schimb (chiar si la scoala, zi de zi, daca e nevoie)!

Mi-a placut articolul, m-a instigat! 😀 Draga mea draga, ma bucur sa te regasesc, te pup si te imbratisez!

Ilda
Lavender Thoughts

Răspunde
Alina Canura - Anghel 01 august 2015 - 9:15 PM

Eu n-am avut incidente, dar, chiar si asa, tot prefer incaltamintea cu talpa joasa 😀

Răspunde
Alina Canura - Anghel 01 august 2015 - 9:17 PM

Nu pot sa cred ca iti iei incaltaminte de schimb la tine! Mie mi-ar fi greu sa o mai car si pe ea, poate daca as merge cu masina ar fi altceva 🙂

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult