Secrete pentru un par cu volum

de către Alina Anghel
Daca este ceva la mine ce nu pot schimba, parul intra in categoria asta. Orice i-as face este rar, moale, pisicos si nu sta deloc cum il asez. Sunt zile (putine, ce-i drept), in care parul imi sta cum vreau eu si atunci simt ca pot cuceri lumea! Dar in 99% din timp imi vine sa intru in primul salon si sa-l tund … periuta! Oare cum mi-ar sta?!
Azi am avut o discutie interesanta cu o prietena pe tema parului meu si m-a convins sa ma las pe mana ei. Avea un condulator cu tambur de 38 mm si mi-a facut niste bucle tare dragute si lejere, insa pentru parul meu scurt (m-am tuns putin acum vreo doua saptamani) nu mi s-a parut cea mai buna alegere. Dupa lungi discutii, am ajuns la concluzia ca as avea nevoie de o perie rotativa sau un ondulator cu tambur mic.
Am ajuns acasa si am inceput sa fac un pic de cercetare. Exista o gama atat de diversificata, incat este greu sa alegi. Ce aspecte trebuie sa iei in considerare?
– invelis ceramic ce protejeaza parul;
– optiunea de a alege tipul de par la coafare;
– posibilitatea de a regla temperatura.

Doua produse care mi-ar face parul mai ascultator si i-ar conferi mai mult volum le-am gasit la Philips. Philips este un brand drag mie, folosesc de la foehn la aspirator (cel mai recent produs intrat in mainile mele) si intotdeauna am fost multumita de produsele lor. 
Pentru bucle si onduleuri cu aspect natural mi-as lasa parul pe ondulatorul conic de 13-25 mm din gama ProCare. Bara are un invelis moale ce protejeaza impotriva arsurilor accidentale, atat parul cat si mainile (caci eu am doua maini stangi cand vine vorba sa folosesc astfel de tehnologii). Indicatorul unic Curl Ready anunta cand bucla este gata emitand o alerta sonora. Aceasta functie inovatoare ajuta la obtinerea buclelor si onduleurilor fara a supraincalzi parul, ceea ce cred ca este perfect (la cat par am, doar sa il ard imi mai trebuie!). Trebuie doar sa alegi una din cele trei durate de ondulare in functie de tipul de par si sa apesi butonul aferent după ce ai infasurat parul in jurul barei. Este prevazut cu ecran LCD pentru a putea seta tipul de par si a te anunta cand ondulatorul este gata de utilizare. Pare ondulatorul perfect, cel putin pentru mine!
Peria rotativa Dynamic Volume are 3 setari pentru caldura si 2 setari pentru viteza; peria se poate roti in ambele directii, facilitand obtinerea unei game variate de coafuri. Invelisul ceramic din turmalina unic al periei de coafare protejeaza si revitalizeaza parul in timpul coafarii. Acest invelis special ofera o conductie termica eficienta, fara puncte fierbinti, si adauga stralucire cu fiecare miscare. Setarea „Care” asigura temperatura optima de uscare si protejeaza impotriva supraincalzirii. Parul se usuca repede, cu acelasi flux de aer puternic dar la o temperatura constanta de ingrijire. Perii sunt naturali de mistret, ceea ce o ajuta sa treaca prin par mai usor, reducand sarcina statica, amplificand stralucirea si prevenind incurcarea parului. Are doua capete: peria de 50 mm si cea de 30 mm.
Peria termica de 50 mm este metoda perfecta de a adauga volum, structura si stralucire parului. Trebuie utilizata pe parul aproape uscat pentru a crea acasa o coafura frumoasa ca la salon.
Peria retractabila de 30 mm pentru coafare fara incurcare se utilizeaza pentru a adauga onduleuri definite mentinand in acelasi timp parul moale si stralucitor. Perii retractabili faciliteaza coafarea fara suvite incurcate.
Care ar face oare treaba mai buna in cazul meu? Tu ce folosesti, un ondulator sau o perie rotativa? Sau un alt dispozitiv de coafare? As vrea sa ma poti ajuta in luarea unei decizii.
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

4 comentarii

fashion doctor 02 mai 2015 - 8:14 AM

cele mai bune sunt remington. am zis.pupici

Răspunde
ilda76 02 mai 2015 - 8:34 AM

Am si una si alta! Mie mi-e mai usor sa folosesc rotativa – sunt posesoare a doua talentate maini stangi! Are si ondulatorul rostul sau dar cred ca peria rotativa ar ajuta sa obtii volum!

Te pupacesc tare de tot!
Ilda
Lavender Thoughts

Răspunde
Unknown 13 octombrie 2015 - 1:27 PM

Am ondulator si perie de la Imetec-Bellissima dar cel mai mult folosesc ondulatorul.Bine,nu zilnic,doar atunci cand vreau sa"ies putin in evidenta":))Mai folosesc spray-uri,sampoane pentru volum dar nu prea sunt cine stie ce rezultate..

Răspunde
Unknown 05 mai 2016 - 9:10 AM

Un alt secret ar fi uleiul de argan. Merita incercata si urmatoarea masca despre care am povestit pe blog mai multe: https://sanatateaparului.wordpress.com/2016/04/22/secretul-unui-par-cu-mai-mult-volum/

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult