Barbatii, cei care ne fac viata mai frumoasa si ne indeplinesc toate dorintele, merita si ei, la randul lor sa fie rasplatiti. Nu stiu iubitul tau cum este, dar al meu merita din plin. Stiam acest lucru, dar cel mai recent mi-a dovedit zilele trecute, cand rapusa de o viroza, am ajuns acasa de la munca fara sa mai fiu in stare sa fac nimic. El a fost cel care a avut grija de mine – m-a ajutat sa ajung in pat, mi-a adus toate medicamentele posibile si imposibile, mi-a preparat o supa, pentru hidratare si un suc proaspat de fructe, pentru vitaminizare si si-a pregatit si lui mancare si pachet, pentru mersul la serviciu de a doua zi. Sa nu mai pun la socoteala ca a plimbat cainele, i-a dat mancare atat lui, cat si pisicii, aspectele astea deja sunt lucruri care se intampla la ordinea zilei. Iar in conditiile date, cum sa nu-l iubesc si sa-mi doresc pentru el un cadou special?

Un cadou special, pe care sa simta ca l-am ales cu draga inima, l-am gasit pe site-ul Carla Brillanti. Mi-am dat seama cand am fost la ultima nunta ca nu are o pereche de butoni pentru un astfel de eveniment si am decis sa fie urmatoarea achizitie.
De ce am ales Carla Brillanti? Pentru ca intotdeauna aleg bijuterii handmade cu o poveste in spate. Povestea Carla Brillanti incepe in anul 2002. Eniko si Cristian Drimba au infiintat atunci o manufactura de bijuterii de fantezie pe care le-au botezat dupa numele fiicei lor, Carla, nascuta in acelasi an. Inca de la inceput, bijuteriile Carla Brillanti s-au remarcat prin stralucire si eleganta, dar si finisaje de cea mai buna calitate, doar erau fabricate de un designer – Eniko si un inginer – Cristian, o combinatie perfecta care a dus la nasterea unui brand. Compania Carla Brillanti a devenit cunoscuta pentru colectiile sale elegante de bijuterii incrustrate cu cristale Swarovski, atat in randul mireselor cat si in randul celor care apreciaza lucrurile minunate, nascute din pasiune. Fiecare bijuterie este lucrata manual si finisata la cele mai inalte standard, iar colectia Exclusive este una speciala, asa cum ii spune si numele.
Mai am si alte motive pentru care iti recomand aceste bijuterii cu cristale swarowski autentice: ofera 2 ani garantie si post garantie, saculete si cutii de cadou gratuite la orice achizitie realizata de pe site, sunt Branding Partner SWAROVSKI®, dintre cei 4 din Romania.

Imi vei spune ca iubitul tau nu este genul care prefera cadouri de barbati bijuterii, dar dupa ce arunci un ochi aici s-ar putea sa iti schimbi parerea. Carla Brillanti a pregatit o serie de bijuterii cu cristale Swarovski pentru barbati, dedicata domnilor care acorda importanta aspectului lor si pun pret pe accesoriile discrete, cu bun gust. Un mic exemplu:

Bijuteriile Carla Brillanti cu cristale Swarovski se gasesc in prezent in multe locatii din tara, in saloane de mirese si magazine de bijuterii din Bucuresti, Iasi, Constanta, Piatra Neamt, Craiova, Cluj Napoca, Sibiu, Oradea, Targu Mures, Satu Mare, Arad, Timisoara.

Pentru noutati iti recomand sa ii urmaresti si pe facebook. Atentie, fotografiile lor creeaza dependenta! Si sunt curioasa, tu ce cadou special i-ai luat barbatului din viata ta? Ai alege cadouri pentru barbati cu cristale SWAROVSKI®?

Cu drag,

Alina

S-ar putea să-ți mai placă

8 comentarii

sanditza 22 noiembrie 2014 - 4:09 PM

Ultima pereche de butoni este FOABULOASA !!!!!!! I-as lua cu drag sotului meu ! <3

Răspunde
Iorga Daniela Ionela 22 noiembrie 2014 - 8:04 PM

cei mai frumosi,care consider ca i s-ar potrivi sotului meu sunt cei din ultima fotografie! Insa toti sunt foarte frumosi.

Răspunde
Anonim 22 noiembrie 2014 - 10:09 PM

Butonii sunt mereu o idee buna! Chiar mi-ai dat o idee de Mos Nicolae. 🙂

Răspunde
Mary_LENA 23 noiembrie 2014 - 3:02 PM

Interesanti.Pentru barbatii eleganti

Răspunde
Alina Canura - Anghel 29 noiembrie 2014 - 11:52 AM

Ma bucur sa aud asta, Lorena! 🙂

Răspunde
Alina Canura - Anghel 29 noiembrie 2014 - 11:53 AM

Si nu numai 🙂

Răspunde
Alina Canura - Anghel 29 noiembrie 2014 - 11:54 AM

Sunt foarte frumosi, cu o eleganta aparte! Si mie mi-au placut mult, e greu sa te decizi!

Răspunde
Alina Canura - Anghel 29 noiembrie 2014 - 11:54 AM

Sunt atat de multe perechi frumoase, incat e extrem de greu de ales! Te pup!

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult