4 ani de OSHO

de către Alina Anghel

Saptamana trecuta am sarbatorit, intr-un cadru festiv cu mancare delicioasa, 4 ani de cand OSHO si-a deschis portile aducand pentru prima data in Romania conceptul de carne de vita maturata, impunand noi standarde de calitate tuturor restaurantelor.

Restaurantul OSHO s-a nascut din dragoste. Dragostea pentru excelenta in arta culinara, dragostea pentru perfectiunea gustului. Conceptul Restaurant – Macelarie s-a bucurat de un enorm succes inca de la inceput asigurand in permananta o clientela extrem de rafinata.
Incepand cu anul 2014 in procesul de gatire al carnii marurate “in house” din cea mai buna carne de viata din lume, s-a adaugat cuptorul JOSPER cunoscut in intreaga lume pentru calitatea finala a carnii. Din nou, restaurantul OSHO este promotorul noutatilor in Romania pastrand pozitia de lider in topul conceptului de STEAK HOUSE.
Eu m-am simtit excelent si este locul unde iti recomand sa mergi cand vrei sa impresionezi su sa inchei un contract important!
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

1 comentariu

ilda76 05 noiembrie 2014 - 6:25 PM

Miiaaamm, miiiaammm! 😀 Chiar mi-a lasat gura apa! Ce imagini – trec sticla!
OSHO rulllzz! 🙂

Pup, cu tot dragul!
Ilda
Lavender Thoughts

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult