Shopping online

de către Alina Anghel
Atat a povestit Ioana despre Stilago incat nu am putut sa nu arunc si eu un ochi pe site. Mi-am facut cont si am primit un bonus din partea lor: prima comanda beneficiaza de transport gratuit. Inceput promitator, imbiere maxima la shopping, nu crezi? (Eu cand aud de transport gratuit ma simt imediat mai cu putere de cumparare, cine mai e ca mine?)

Bun, acum ce sa cumpar? Ma tot uitam pe site si ma tentau atatea, bine ca nu aveam bani pe card. Apoi am descoperit ca plata se face la livrare (mi-ar fi placut totusi sa existe si optiunea de plata cu cardul la plasarea comenzii) si m-am decis: am pus in cos doua produse Trimph, un slip si un sutien, amandoua valorand 58 ron. O investitie destul de buna, daca stai sa analizezi preturile de pe piata! Masurile corespund, insa exista si un tabel de marimi pe site, unde te poti orienta.
Am plasat comanda pe 2 august, am primit un telefon de confirmare a comenzii pe 4 (luni), am fost tinuta la curent cu statusul livrarii atat pe mail, cat si prin sms (un pic cam prea multe notificari, as zice), am primit mail si notificare de livrare de la firma de curierat (DPD), iar pe data de 7 august am primit si comanda (in conditiile in care produsele au fost livrate dintr-un depozit din afara tarii, imi scapa acum numele). Iar bonus, pe mail, un voucher de 20 de lei reducere la urmatoarea comanda, valabil pana la sfarsitul anului. Trebuie folosit, nu-i asa?
Singurul dezavantaj, daca pot sa-l numesc asa, este impartirea site-ului in 2 magazine diferite (stilago si stil2go), iar comenzile nu se cumuleaza – pentru mine ar fi mult mai simplu sa primesc toate produsele comandate in aceeasi comanda.
Per ansamblu, experienta cu acest site mi s-a parut ok. Comanda se face usor, livrarea este rapida, ofera cate un bonus la fiecare comanda plasata, ce-ti poti dori mai mult? Cine a mai cumparat de pe acest site?
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

14 comentarii

ilda76 10 august 2014 - 9:51 AM

Acelasi efect are si asupra mea gratuitatea la transport! Parca innebunesc, cu aripi cu tot! :))
Asteptam sa ne arati Triumph-ul tau! 😀
Costumul meu de baie roz cu bulinute orange este de la Triumph ( il vezi in ultima postare, pe blog, cum poze din Grecia) a costat aproape 170 de lei! Considerabila diferenta de pret!

Multumim pentru ponturi!
Pupicei mii!

Ilda
Lavender Thoughts

Răspunde
Ioana Dumitrache 10 august 2014 - 3:06 PM

Draga mea trebuie sa recunosc ca Stilago da dependenta :))) eu mereu sunt tentata de zecile de oferte de pe site. Iar pentru produsele Triumph am o slabiciune pe care mi-o pot satisface fara sa fac gaura in buget. Sa porti cu placere cele doua piese cumparate!

Răspunde
Alina Canura - Anghel 10 august 2014 - 4:37 PM

Produsele sunt aceleasi ca pe site (am pus link-urile in text), nu postez lenjeria intima pe blog :)) Costumul de baie este altceva, al tau e frumusel, l-am vazut.

M-am gandit sa impartasesc, au chiar preturi bune 🙂 Pupici!

Răspunde
Alina Canura - Anghel 10 august 2014 - 4:38 PM

Sa stii ca fara gaura in buget :)) Si sunt de acord si cu dependenta :)) Merci (si de pont)!

Răspunde
fashion doctor 10 august 2014 - 5:35 PM

shopping-cuvant magic pentru orice femeie. hai astept sa arati ce ti-ai luat.pupii

Răspunde
Mihaela Bolea 10 august 2014 - 9:26 PM

Ah, chiar nu pot reda sentimentul de bucurie când văd pe undeva scris mare şi frumos: TRANSPORT GRATUIT, iar dacă mai e precizat şi "indiferent de valoarea comenzii", cu atât mai încântată mă declar! ♥
Să le porţi cu drag, Alina. Ambele piese arată foarte bine! 🙂
Pupici, iar săptămâna ce stă să înceapă, să te bucure cum nu se poate mai frumos! ♥

Răspunde
Très Chic 11 august 2014 - 6:44 AM

mama e fan :))

Răspunde
ilda76 11 august 2014 - 2:03 PM

Iarta-ma, Alina! Eu sunt tot cu Grecia in minte se pare…la mine slip si sutien inseamna numai costum de baie! :)) Lenjerie intima n-as pune nici eu pe blog! 😀
Iar Chiorila nu vazuse linkurile, accentueaza-le putin pentru astia mai neajutorati ca mine! 😛 Gata, acum sunt multumita, am vazut! Me like it!

Kisseeeees!
Ilda

Răspunde
Alina 11 august 2014 - 4:21 PM

si eu am cont de foarte mult timp la ei, dar n-am luat nimic. o singura data am fost gata-gata sa-mi iau niste ochelari de soare, dar in final am amanat pana am uitat :(.

Răspunde
Alina Canura - Anghel 11 august 2014 - 7:00 PM

Data viitoare le pun cu bold :))) Yeah, me like it too 😀 Pupici!

Răspunde
Alina Canura - Anghel 11 august 2014 - 7:01 PM

Produsele sunt aceleasi ca pe site (am pus link-urile in text), nu postez lenjeria intima pe blog 😀 Pupici!

Răspunde
Alina Canura - Anghel 11 august 2014 - 7:03 PM

Da, da, indiferent de valoarea comenzii suna si mai bine! Te pup, draga mea, sa ai o saptamana frumoasa!

Răspunde
Alina Canura - Anghel 11 august 2014 - 7:05 PM

Si tu nimic? Nu pot sa cred!

Răspunde
Alina Canura - Anghel 11 august 2014 - 7:06 PM

Pe mine ma ispiteau niste sandale frumusele, dar nu aveau marimea potrivita :))

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult