Maison Paris

de către Alina Anghel
… sau locul perfect in care sa-ti incepi seara de vineri, ca mine. M-a fascinat inca de la intrare modul in care este decorat salonul, neobisnuit si plin de personalitate, cu accente boeme si note glam, ce te  face sa visezi cu ochii deschisi la o casa de papusi, dar extrem de primitor, un loc unde te poti considera acasa.

La Salon Maison Paris ingrijirea unghiilor este ridicata la nivel de arta. Poti opta pentru personalizari sofisticate si durabile ale unghiilor: aplicare de flori naturale, pene, tatuaje metalice, perle, cristale Swarovski, caviar, banda metalica, insertii de dantela sau catifea, pulbere de sidef sau aplicatii de forme fantezie (stelute, fundite). Toate acestea pot fi combinate ingenios in functie de starea de spirit sau personalitatea ta, alaturi de culori fondante sau nuante indraznete. La Salon Maison Paris poti opta pentru manichiura sau pedichiura clasica, oja semipermanenta sau gel. Produsele folosite sunt: Melkior, Cuccio, Ciaté, O.P.I.

Salon Maison Paris este localizat in zona Piata Dorobanti, adresa exacta fiind: Str. Constantin Aricescu nr. 18 si eu abia astept sa ii calc din nou pragul. 
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

8 comentarii

Deea 19 martie 2014 - 8:57 AM

Tare misto locatia! O sa-i trec si eu pragul curand, sper:).

Răspunde
ilda76 19 martie 2014 - 3:13 PM

Wow, wow, wow!!! Ce culori, e design, ce atmosfera!!! Pare ireal!
The biggest like! 🙂

Pupici, draga mea!
Ilda
Lavender Thoughts

Răspunde
Alina 19 martie 2014 - 3:44 PM

ce dragut! 🙂

Răspunde
Mihaela Bolea 19 martie 2014 - 8:51 PM

Superb! ♥♥♥

Răspunde
Alina Canura - Anghel 30 martie 2014 - 4:27 PM

Sper sa-ti placa 😀

Răspunde
Alina Canura - Anghel 30 martie 2014 - 4:28 PM

Ar fi locul ideal in care te-as duce 😀 Pupici!

Răspunde
Alina Canura - Anghel 30 martie 2014 - 4:29 PM

Ma bucur ca iti place, Alina!

Răspunde
Alina Canura - Anghel 30 martie 2014 - 4:30 PM

Nu-i asa? ♥

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult