Portret de femeie

de către Alina Anghel
Sunt genul de persoana care are nevoie de un fotograf bun si cu multa rabdare pentru a da bine in fotografii. Aceste calitati se regasesc in doi oameni dragi,  Radu Badoiu si Cristian Sutu, care au facut o treaba minunata la Portret de Familie – o fotografie minunata cu iubitul si cainele nostru este asezata la loc de cinste.
Pentru ca am incredere in fotografiile lor, voi merge si la Portret de Femeie, un proiect pregatit cu grija si multe resurse. Sunt sigura ca ma voi simti ca acasa. Cine mai merge?


“Portret de Femeie” este o campanie de fotografie destinată exclusiv femeilor. Ea va avea loc în perioada 1-8 martie, zilnic între orele 18.00-22.00, orice persoană de sex feminin putînd veni la studioul Foto Union pentru o şedinţă foto profesională, la finalul acesteia urmînd a primi cadou un portret. 


S-ar putea să-ți mai placă

5 comentarii

nicoleta ciocoiu 01 martie 2012 - 8:10 AM

O primavara frumoasa si calduroasa!

Răspunde
Cristian Sutu 01 martie 2012 - 1:26 PM

multumim! te asteptam cu drag!

Răspunde
Alina Anghel 01 martie 2012 - 6:33 PM

Multumesc la fel, Nicoleta!

Răspunde
Alina Anghel 01 martie 2012 - 6:34 PM

Cu multa placere! 

Răspunde
tianli natural potent 23 februarie 2016 - 10:05 AM

O primavara calduroasa!

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult