Servicii

de către Alina Anghel

Te ajut să-ți dezvolți afacerea online prin soluții complete pentru construirea și administrarea unei prezențe digitale puternice, astfel încât să te poți concentra pe creșterea afacerii tale.

Expertiza mea în marketing online îți va elibera timpul și resursele, iar tu vei avea libertatea de a te dedica complet afacerii tale. Lucrând cu mine îți poți canaliza atenția pe ceea ce știi să faci tu cel mai bine, iar eu mă voi ocupa de partea digitală.

CE AR TREBUI SĂ ȘTII DESPRE MINE

Eu sunt Alina, expertul tău în consolidarea prezenței tale digitale și te ajut în călătoria spre cel mai bun conținut în mediul online.

Activez în digital marketing de mai bine de 5 ani, iar pentru toate cursurile, programele de mentorat, workshop-urile și masterclass-uri care m-au ajutat să mă specializez, până acum am investit peste 10.000 euro și ~1.000 de ore de studiu. Am lucrat pentru companii importante din România, din cele mai diverse domenii: medical, educație, financiar, chiar și agenții digitale.

Cred cu tărie că orice afacere poate avea o prezență puternică în online, primind în acest fel recunoașterea și notorietatea de care are nevoie.

Scopul oricărei afaceri este să vândă, însă, până acolo, trebuie să prezinte credibilitate (câștigarea încrederii clientului) și vizibilitate (creșterea brandului). Pentru a ajunge la publicul țintă, un brand trebuie să fie prezent în mediile în care acel public activează.

Ce nu știai despre mine​

  • Am fost „online” încă de la începutul anilor 2000, când am descoperit internetul
  • Sunt creator de conținut și blogger din 2011
  • Pasionată de digital marketing, sunt mereu la curent cu toate noutățile din domeniul digital
  • Am o experiență de peste 5 ani în vânzări
  • În 2022 am scris un articol pentru iqads.ro, în care găsești trei strategii de vânzări populare ce te pot ajuta să-ți duci afacerea la un alt nivel: Strategii de vânzări care te pot ajuta să-ți crești afacerea
  • În 2023 am absolvit programul de mentorat COPYPRENOR al lui Ion Cataragă, pentru că mi-am dorit să văd cum funcționează magia copywriting-ului
  • Sunt într-o continuă călătorie spre cea mai agilă versiune a mea
  • Cred cu tărie că niciodată nu încetăm să învățăm, motiv pentru care particip frecvent la cursuri de formare din domeniile de interes.

Descriere Servicii

1. Definirea avatarului de client

Clientul tău ideal. Avatarul de client este punctul de plecare al oricărui business și cel la care ai să te întorci de fiecare dată când ai nevoie de idei, direcții pe care să le abordezi. Pentru că trebuie să accepți că nu creezi nimic pentru tine, ci pentru o persoană care există și care are nevoie de ceea ce tu poți să oferi.

2. Strategie de comunicare digitală

Strategia este baza oricărei comunicări, indiferent de natura ei. Vei primi un material care poate conține, în funcție de industrie, următoarele: analiza competiției, auditul canalelor tale de comunicare digitală, trenduri în comunicare digitală, obiectivele de comunicare digitală, pilonii de conținut, platforme, TOV, frecvență, strategie de hashtag-uri, simulări de postări, influencer marketing, email marketing, audit website, proiecte speciale etc.

3. Social Media Management & creare de conținut

Gestionez canalele tale de social media, începând de la crearea de conținut, programarea postărilor și monitorizarea activității pe pagini, până la raportarea lunară, trimestrială și anuală, dar și optimizarea strategiei, acolo unde și dacă este cazul. Platformele pe care le gestionez: Facebook, Instagram, LinkedIn.

4. Newsletter Management & creare de conținut

Realizez strategia, planificarea și implementarea campaniilor de email marketing, cât și crearea de conținut pentru ele. Serviciul nu include formatare html sau costurile de administrare ale platformei.

5. Blog content (articole de blog, interviuri, studii de caz)

Creez conținut pentru blogul companiei, de la articole la interviuri și studii de caz, ținând cont de specificațiile SEO.

6. PR content (comunicate de presă, advertoriale, descrieri BIO)

Creez conținut pentru materiale de PR, conform regulilor de brand, dar și regulilor ce țin de presă.

7. Influencer Marketing

Te ajut să găsești influencerii potriviți brandului tău. Serviciile mele includ tot ce ai nevoie: de la strategie influenceri, negociere contracte influenceri, pregătire brief, trimitere materiale către influenceri și către client pentru aprobare, implementare campanie cu timing apariții, până la monitorizare proiect și pregătire raport de monitorizare cu apariții și insights livrabile.

8. Consultanță privată despre cum să abordezi mediul digital pentru afacerea ta

Ofer consultanță afacerilor mici și mijlocii despre cum să abordezi mediul digital pentru business-ul tău, cu focus pe nevoile specifice ale clientului.

Proiectele Mele

NETOPIA Payments (Facebook)

Cinnamon Beauty Salon (Facebook)

Digital Nation (Facebook & Blog)

Iana Willkofer
(PR content)

Fuioru’ Fermecat (Brand Awareness)

Diversi clienti (Propuneri BIO)

Diplome /CertificăriAcredităriRecunoașteri

Listă de Prețuri

Ofertele se personalizează în funcție de nevoi, obiective, buget și termenele limită.
Prețul menționat este cu titlu orientativ și va fi considerat de pornire.

Testimoniale

Ești minunată as usual! Mi-a făcut o mega, mega, mega plăcere să colaborăm pe partea asta. Orice ai nevoie știi unde să mă găsești.
Cristian Rădulescu
Managing Partner Ruvix Media SRL
Draga mea Alina! Mă bucur că ne-am cunoscut și îți mulțumesc pentru profesionalismul tău, implicarea și răbdarea de care ai dat dovada!
Edith Sopa
Consultant Solutii Integrate CityManager

Hai să lucrăm împreună!

Alina Canură - Anghel
Digital Marketer | Content Creator
0721 370 945 | alina@pixif.ro

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult