Cât de accesibilă poate fi remodelarea corporală?!

În zilele noastre, aspectul fizic are o importanță tot mai ridicată, nu doar în viața personală, ci și în cea profesională. Studiile publicate dea lungul ultimilor ani arată că persoanelor supraponderale le este mult mai dificil să-și găsească un loc de muncă în comparație cu persoanele normoponderale, în timp ce pozițiile de top management în diferite corporații sunt deținute mai mult de persoane înalte și mai puțin de cei de înălțime medie sau scunzi.
 
Chiar dacă preocuparea pentru aspectul exterior este a tuturor, femeile, în special, acordă o atenție mai mare imaginii pe care o proiectează în exterior, în special în contextul superficial în care idealul de frumusețe al zilelor noastre este asociat cu o siluetă suplă, tonifiată, aspect tineresc și eliminarea oricăror semne ale trecerii timpului, precum ridurile, depunerile de grăsime sau pielea lăsată.
 

Ce este remodelarea corporală?

Auzi în stânga și în dreapta, zi de zi, remodelare corporală, dar, de fapt, ce este asta? Numele o spune destul de clar, zic eu, dar, cum mie îmi place să detaliez, o fac și aici: remodelarea corporală este totalul tehnicilor și procedurile prin care se elimină țesutul adipos și celulita, se tonifiază mușchii și pielea, într-un cuvânt sculptarea uneia sau mai multor zone ale corpului.
 
Remodelarea corporală nu înseamnă doar exerciții fizice, dietă, suplimente nutritive sau ceaiuri cu efect de îmbunătățire a tranzitului intestinal, ci și proceduri de electrostimulare prin radiofrecvență, lipolaser sau masaj anticelulitic.

Te ajută remodelarea corporală să slăbești?

Remodelarea nu te ajută în mod special să slăbești, însă ajută la modelarea zonelor în care pierderea în greutate nu este suficientă sau când te-ai ales cu un exces inestetic de piele, după un regim intens de slăbire.
 
Ce trebuie să reții este că rezultatele pot fi vizibile de la primele ședințe, însă pentru a fi cu adevărat eficiente este necesară parcurgerea unui program complet de ședințe succesive, la diferite intervale de timp.
 
Pentru a ajunge la rezultatele dorite într-un interval cât mai scurt de timp este recomandată combinarea cu dietă și exerciții fizice dinamice.
 

Ce sunt aparatele de remodelare corporală?

Aparatele de remodelare corporală sunt, de cele mai multe ori, dispozitive non-invazive ce au un rol important în îmbunătățirea aspectului corpului prin prevenirea celulitei, grăsimii localizate, pielii lăsate, retenției de apă și în reglarea metabolismului celular slab.
 
La LOCOSLIM găsești un mix de aparate de remodelare corporală ce te ajută indiferent de nevoile tale:
  • dispozitiv de remodelare prin pedalare în poziție orizontală, într-un scaun special creat să mențină postura optimă a coloanei vertebrale și să utilizeze intens musculatura corpului, totul într-o incintă dotată cu lampa infrared și sigilată cu vacuum;
  • dispozitiv pentru masaj profesional extrem de eficient în tonifiere și reducerea celulitei (preferatul meu, de altfel);
  • dispozitiv revoluționar care combină cu succes HIFEM (tehnologia cu unde electromagnetice de înaltă intensitate) și RF (radiofrecvență) pentru sculptarea musculaturii și arderea grăsimilor;
  • lipolaserul, o alternativă non-invazivă a liposucției și oferă una dintre cele mai noi și eficiente terapii de remodelare corporală, reducerea țesutului adipos și a celulitei fiind vizibile chiar și după prima ședință.

Cui i se adresează remodelarea corporală?

În principiu, remodelarea corporală este o procedură ce poate fi accesată de oricine își dorește o piele fermă. Însă, sunt și câteva categorii de persoane pentru care este chiar indicată:
  • dacă pielea a început să se lase, ca urmare a unei diete sau intervenții chirurgicale;
  • dacă ai celulită (știu, toți avem, inclusiv bărbații, dar unii o țin sub control mai bine ca alții);
  • dacă ai retenție de apă;
  • dacă vrei rezultate rapide;
  • dacă ai urmat un regim, dar sunt zone unde grăsimea nu se topește, indiferent de ce ai încercat;
  • dacă ai născut și vrei să-ți recapeți tonusul muscular și să atenuezi vergeturile;
  • dacă începi să îmbătrânești și vrei să-ți dai un refresh.

Cum alegi un salon de remodelare corporală?

Pentru mine, contează mai multe aspecte: cât de ușor pot ajunge acolo și cât de aproape îmi este, ce aparatură este disponibilă, dacă personalul este prietenos și poate să-mi câștige simpatia. Iar unul dintre cele mai importante criterii este prețul, mai ales în economia de piață de azi, în care totul se scumpește, mai puțin veniturile, care nu cresc.

Cât de accesibilă este remodelarea corporală la LOCOSLIM?

Dacă ar fi să definesc LOCOSLIM într-un singur cuvânt, acesta ar fi ACCESIBILITATE, din toate punctele de vedere. Localizat central, aproape de Piața Victoriei, este un salon unde poți ajunge cu diverse mijloace de transport în comun, din orice colț al Bucureștiului. Din punct de vedere al prețurilor practicate, ei bine, la LOCOSLIM găsești cele mai accesibile tarife de remodelare din București, de la 4.99 lei ședința. De ce sunt prețurile atât de mici? Pentru că se bazează pe un sistem cantitativ, cu cât îți cumperi un abonament mai mare, cu atât prețul este mai mic. Un model de business foarte bun, aș zice eu: așa te asiguri că ai mereu salonul plin, iar rezultatele acestora sunt vizibile în timp.
 
Tu ce proceduri de remodelare corporală alegi? Ai vreo preferință de salon? Ai fost la LOCOSLIM vreodată?
 
Love,
Alina

Related posts

MakeMeFit cu Irina

Postere de la Gallerix

Colagen hidrolizat: secretul pentru oase și articulații sănătoase

0 comentariu

Anonim 18 septembrie 2022 - 7:12 PM
Informații foarte utile,mulțumim.
Add Comment

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Citește mai mult