Regulament

Regulament de funcționare

Bine ai venit! Aici vei găsi regulamentul general de funcționare al blogului Alina Anghel, dar și al paginilor afiliate: Alina Anghel (Facebook) si Alina Anghel (Instagram), denumite în continuare canale de comunicare. Este încurajat dialogul pe oricare dintre cele trei canale, însă îmi rezerv dreptul de a elimina mesajele care folosesc un limbaj abuziv, trivial, care conțin amenințări sau încalcă legea și sunt neadecvate paginilor. Este interzisă postarea materialelor pentru care utilizatorii nu dețin drepturile legale de autor sau nu au încuviințarea proprietarului pentru a utiliza materialul.

Alina Anghel, prin cele trei canale de comunicare, nu este responsabilă pentru conținutul publicat de alți utilizatori pe oricare dintre ele. Întreaga responsabilitate pentru postările și comentariile fanilor revine celui ce a realizat postarea. Așadar, trebuie să știi că voi elimina orice tip de conținut:

    • discriminatoriu (legat de vârstă, sex, rasă sau pe orice altă bază);
    • obscen (argou) sau activități ilicite;
    • care poate aduce prejudicii vieții private;
    • care poate aduce prejudicii de imagine canalelor Alina Anghel sau partenerilor săi; nu sunt încurajate afirmațiile false și/sau părtinitoare;
    • publicitar, pentru produse și servicii ce nu fac obiectul campaniilor Alina Anghel sau fără acordul meu;
    • în afară subiectelor de discuție propuse de Alina Anghel.

Este interzisă copierea, reproducerea sau vânzarea parțială sau integrală a conținutului Alina Anghel postat pe oricare dintre cele trei canale de comunicare (text, foto, video). Toate articolele (video, fotografii, etc.) postate pe cele trei canale de comunicare sunt protejate de legea dreptului de autor (8/96). Este permisă distribuirea acestor materiale prin butonul de „Share/Distribuie”, însă NU este permisă copierea parțială sau integrală a acestor articole și redistribuirea lor fără menționarea sursei sau obținerea unui acord în scris din partea Alina Anghel.

Orice postare pe canalele de comunicare Alina Anghel presupune implicit acceptarea de către utilizatori a termenilor și condițiilor, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora: Facebook Privacy Policy, Instagram, politica de confidențialitate, dar și regulile descrise în cadrul acestei secțiuni.

Canalele de comunicare Alina Anghel pot conține link-uri de marketing afiliat. Cumpărând de pe aceste link-uri, Alina Anghel primește un comision din partea magazinelor online pe care le promovează. Cumpărătorii nu au niciun cost în plus față de prețul afișat.

Regulament concursuri pe canalele de comunicare Alina Anghel

Îți mulțumesc pentru prezența pe paginile mele și pentru participarea la concursuri. Mai jos vei găsi regulamentul acestora și datele care sunt colectate când te înscrii la un concurs.

1. Condiții de participare

La concursurile postate pe canalele de comunicare Alina Anghel poate participa orice persoană fizică care îndeplinește cumulativ următoarele condiții:

    • este cetățean român cu domiciliul în România, are capacitate deplină de exercițiu și are vârstă de minim 18 ani;
    • răspunde provocărilor lansate de Alina Anghel pe oricare dintre cele trei canale de comunicare;
    • are un cont activ de Facebook sau Instagram, în funcție de canalul pe care participă;
    • este fan al paginilor de Facebook și/sau Instagram Alina Anghel;
    • este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

2. Premii

Premiile acordate nu pot fi înlocuite cu alte premii și nici nu se poate acorda contravaloarea acestora în bani.
Pentru fiecare premiu se va menționa în cadrul postării de concurs sponsorul, care poate fi Alina Anghel sau un partener.
Un Participant poate fi desemnat câștigător o singură dată pe perioada Concursului.
În cazul refuzului câștigătorului de a beneficia de premiul câștigat sau în cazul în care nu este revendicat în timp util, acesta va pierde dreptul de a i se atribui premiul, acesta fiind atribuit următoarei rezerve.

3. Desemnarea și validarea câștigătorilor

Câștigătorul/câștigătorii concursului vor fi aleși prin tragere la sorți prin intermediul unui program de extragere de tip random în termen de maxim 72h de la data încheierii concursului și va fi postat în story, în cazul canalului Instagram sau într-o postare separată, pe pagina de Facebook. Pentru fiecare câștigător se vor extrage 2 rezerve, ce vor fi folosite în cazul refuzului câștigătorului de a beneficia de premiul câștigat sau dacă nu mă contactează în timp util.

Participanții declarați câștigători trebuie să îndeplinească următoarele condiții de eligibilitate pentru a fi validați câștigători:

    • condițiile de participare menționate mai sus;
    • să furnizeze informații detaliate de identificare: numele complet, adresa poștală la care se va expedia premiul și numărul telefon;
    • să contacteze Alina Anghel pe canalul unde a fost câștigător în maxim 72h de la data afișării și să își revendice premiul.

Expedierea premiilor se va face prin poștă sau curier doar pe teritoriul României, în termen de maxim 30 de zile lucrătoare de la validarea câștigătorilor.

În cazul în care câștigătorul a refuzat premiul, acesta se va acorda unei rezerve. Rezervele vor intra în procesul de validare a câștigului în ordinea extragerii doar în cazul în care anterior persoana aflată în proces de validare nu a îndeplinit condițiile prezentului regulament sau a refuzat premiul.

4. Reclamații

Orice reclamație care are legătură cu desfășurarea concursului va fi adresată în scris prin e-mail la adresa hello@alina-anghel.com, în termen de cel mult 5 (cinci) zile de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Eventualele reclamații vor cuprinde în mod obligatoriu datele de identificare ale reclamantului precum și motivele de fapt care stau la baza reclamației.

Toate mesajele vor primi răspuns în termenul stabilit conform prevederilor legale (avându-se în vedere și posibilitățile tehnice de implementare a solicitărilor primite).

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Citește mai mult