Irresistible royal blue

Dupa atatea zile ploioase, a iesit in sfarsit soarele. Nu este foarte cald afara si vantul bate cam tare, dar totusi este inceput de decembrie, in alti ani deja se asternea prima zapada. Am postat aici ce am adunat in ultima vreme si combinatia castigatoare a fost dresslink + lucluc + shein, asa ca pe ele le vei vedea azi intr-o tinuta. Vantul batea destul de puternic afara cand am decis sa iesim la poze si  nu aveam de gand sa ma indepartez prea mult de bloc; am gasit o alee mai putin circulata si am inceput sa ne distram, observand ca de la un etaj superior se mai distra cineva cu noi si ne facea poze. Daca ma gasesti pe undeva in diverse ipostaze amuzante, anunta-ma, sa stiu si eu.

Haina este moale si pufoasa, dar nu foarte calduroasa, cel putin eu am simtit vantul trecand prin ea. Totusi, este genul de haina care poate fi purtata primavara si toamna fara probleme. Ciucurii aia mi se pare ca nu arata ca pe site, in rest nu am de ce sa plang in privinta ei. Se calca usor, dar mi se pare ca se si sifoneaza cam repede.
Cel mai frumos ruj si preferatul meu din toamna asta este Irresistible de la . Numele este perfect, chiar nu ii poti rezista.
Rochia am ales-o de pe lucluc, este prima colaborare cu ei. Coletul a ajuns la posta de cartier, cam in trei saptamani. Am ales marimea L, cea mai mare disponibila pe site, insa nu sunt incantata de cum se aseaza. As zice ca e un M (in conditiile in care am si bluze S care vin mai bine de atat). Faptul ca nu au dimensiuni clare pe site nu ma multumeste, rochia mi se pare destul de scurta.
Am completat tinuta cu geanta dresslink, mica dar voinica. Nu imi incape in ea altceva decat portofelul, telefonul si cheile, insa este bine lucrata si finisata. In plus, bareta este ajustabila si o poti purta lunga sau scurta, ca mine in fotografiile de mai sus.
Am mai purtat pantofi bbup!, colier primit cadou de la draga mea Alina, bratara Glamulet si renul dragastos de la Anne.

Pe unghii port un perfect de la Sabon, ce a stat pe unghiile mele cam o saptamana fara probleme.

Cum ti se pare propunerea mea?

Cu drag,

Alina

Related posts

Best Popilush Shapewear Items for Summer 2024

Rochie midi din finet

MakeMeFit cu Irina

18 comentarii

Alina Barbu 01 decembrie 2015 - 10:42 PM
Esti foarte frumoasa, draga mea! Tinuta asta e pe gustul meu, clar. As purta-o fara retinere.
P.s.Imi place mult paltonasul tau!
Te pup :*
Unknown 01 decembrie 2015 - 11:56 PM
Ce frumooooooooooooooooooasa!!! Iubesc tinuta!
Adina//SeptembrieJoi 02 decembrie 2015 - 2:53 AM
:)) Si eu am patit sa se distreze vecinii sau cei care treceau pe strada. Cumva, am reusit sa nu-mi mai pese sau sa ma distreze si pe mine interesul lor. Oh, the perks pf being a blogger...
Unknown 02 decembrie 2015 - 4:58 AM
frumoasa tinuta
Rokolla 02 decembrie 2015 - 8:51 AM
Imi place rochita. Desi tu zici ca este scurta mie nu mi se pare! Cred ca nu esti tu obisnuita cu lungimea. Geanta este un accesoriu perfect si desi este micuta chiar pare dragalasa si se vede bine in poze!

http://www.rokolla.blogspot.ro
ilda76 02 decembrie 2015 - 1:19 PM
:)) Mi-ai amintit o situatie pe care am povestit-o pe blog: o batranica ne tot privea in timpul sedintei foto si Alex a intors camera catre ea, punand-o astfel de fuga!
E faina tare tinuta ta! Pata de culoare adusa de colierul Alinei e super inspirat plasata! Iar felul in care aceasta se completeaza cu nude-ul hainei si cu irezistibila nuanta fuchsia a rujului m-a cucerit!
Cred ca materialul rochiei e similar cu al uneia pe care o am, cu decupaj in partea din spate - o stii ! Iar haina se asaza pe tine asa cum trebuie, nu cum se vede in poza de pe site!
Place, place mult ceea ce vad! ;) Pupicei, Alinus!
Ilda
Lavender Thoughts
Georgia 02 decembrie 2015 - 2:45 PM
Imi plac haina si geanta, dar mai ales noua culoare a parului! :) Iti vine tare bine!
Federova 02 decembrie 2015 - 8:29 PM
Eu ma intimidez repede si se vede perfect in poza ca stau crispata :)). Sa vezi ce fete fac cand e vreun catel prin jurul meu si mi-e frica. Al meu mereu rade de mine :)).
Imi place tinuta, nuanta parului, a hainutei si a ojei :D. Pare cam lunguta la maini haina dar in rest e ok, chiar imi place modelul.
Pup o Alinutza frumoasa!
Mihaela Pojogu 05 decembrie 2015 - 9:50 AM
Imi place modelul gentii, l-am vazut parca si la Fede, pe alta culoare. Arati grozav astfel, aranjata, mmm parca nivelul de incredere e mai ridicat. Gorgeous! ♥
Alina Canura - Anghel 05 decembrie 2015 - 12:06 PM
Ma bucur tare mult, Alinush! Pupici
Alina Canura - Anghel 05 decembrie 2015 - 12:07 PM
Merci mult, draga mea!
Alina Canura - Anghel 05 decembrie 2015 - 12:08 PM
Mie oricum nu prea imi pasa, dar asa, ca idee :)) Bine, nici nu sunt cea mai buna de stat la poze, recunosc :D
Alina Canura - Anghel 05 decembrie 2015 - 12:09 PM
Multumesc, Claudia!
Alina Canura - Anghel 05 decembrie 2015 - 12:10 PM
Adevarul este ca prefer rochii/fuste mai lungi, cam pana la genunchi, de asta mi se pare scurta :) Geanta chiar este draguta, desi neincapatoare.
Alina Canura - Anghel 05 decembrie 2015 - 12:13 PM
Imi aduc aminte de povestea respectiva, chiar m-am amuzat atunci citind :D Sa stii ca m-am tot uitat la colier, sa il pun, sa nu il pun, dar pana la urma am zis ca da, chiar imi place mult :)
Stiu rochia ta, dar pare mai teapana putin, asta a mea e moale rau. Haina imi place si mie, chiar eram curioasa cum o sa fie :D

Stai sa vezi urmatoarea postare, cred ca iti va placea si mai mult. Pupici!
Alina Canura - Anghel 05 decembrie 2015 - 12:14 PM
Merci mult, Geo! Multa lume mi-a zis ca ma prinde :D Pups!
Alina Canura - Anghel 05 decembrie 2015 - 12:16 PM
Imi aduc aminte cand incerca Ukko sa te adulmece cum faceai, iar el e "de-al casei", sa zic asa ;)
Merci mult, Fede! Mie imi place si lungimea manecii, am o haina care are manecile "in standard" si mi se par scurte :)) Prefer sa fie mai lungi, ti-ai dat seama :D Pupici!
Alina Canura - Anghel 05 decembrie 2015 - 12:22 PM
Merci, Mihule. Eu am incredere tot timpul in mine, machiata sau nu :) Daca eu nu am, cum le pot cere altora sa aiba? Pup!
Add Comment

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Citește mai mult