Despre lumanari parfumate

Cand se apropie sezonul rece simt nevoia sa aprind cate o lumanare parfumata. Cred ca senzatia este una de caldura, asa o percepe creierul meu, desi stiu ca, de cele mai multe ori, doar lumineaza, nici macar nu raspandesc o aroma imbietoare. In ultimul an am ales tarte de la Yankee Candle – sunt aromate si ard fara fum. Am cumparat si votive – lumanarele stalp, de mici dimensiuni – insa nu m-au impresionat ca aroma, sunt mult mai aromate cele de la IKEA – si mult mai ieftine. 
De o saptamana insa dormitorul meu este plin de o aroma atat de placuta ca-mi fac tot timpul drum acolo, atunci cand sunt acasa. Pe noptiera de la capatul patului troneaza o lumanare L`Occitane en Provence ce raspandeste o aroma incredibila – imi aduce putin a produsele Sabon cu patchouli – si nici macar nu am aprins-o! Nu credeam ca o sa zic vreodata, insa merita pretul cu varf si indesat! Deja mi-am instiintat iubitul ce vreau de ziua mea (printre altele, evident!). Sa nu mai zic ca in prima faza m-a atras ambalajul, o cutie metalica hexagonala, ce nu lasa sa treaca aroma. Cand am ridicat capacul, m-am indragostit iremediabil si am stiut ca trebuie sa fie a mea!

In mail am gasit si un newsletter (desi nu-mi aduc aminte cand m-am abonat, dar aparent in ultima perioada toata lumea imi stie adresa de mail, mai putin pentru lucruri importante) cu ultimele reduceri Yankee Candle – dupa ce am descoperit-o pe cea de mai sus nu cred ca voi mai putea cumpara altele, cel putin momentan.
Obisnuiesti sa folosesti lumanari parfumate? Care sunt preferatele tale?
Cu drag,
Alina

Related posts

MakeMeFit cu Irina

Postere de la Gallerix

Colagen hidrolizat: secretul pentru oase și articulații sănătoase

5 comentarii

fashion doctor 05 octombrie 2014 - 2:17 PM
nu sunt pasionata de lumanari, doar imi plac sa le miros un pic.pupici
DanaMakeup 09 octombrie 2014 - 12:09 PM
Draga mea,
Ai un tag de la mine
Adina//SeptembrieJoi 20 octombrie 2014 - 3:11 PM
De n-ar fi asa scumpe L'Occitane... :) Trebuie sa pun mana pe una de la Ikea, mai greu cu distanta.
sanditza 01 noiembrie 2014 - 11:32 AM
Mai demult aveam aceasta pasiune, acum foarte rar aprind si nu parfumate ! Am trecut la umidificator pe calorifer , in care pun ulei de salvie ! E bine pentru bebe ! :)
sanditza 01 noiembrie 2014 - 11:32 AM
Aaaa..si mi se par foarte scumpe cele de la Yankee...CHIAR PREA SCUMPE ! :)
Add Comment

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Citește mai mult