Cum am ajuns să am blog

1 aprilie 2013. Primesc un email că Google tocmai a confirmat înregistrarea domeniului alina-anghel.com. Mă uit șocată la email și nu știu exact ce ar trebui să fac în acest moment. Este oare o glumă (însă totul pare destul de real) sau tocmai s-a întâmplat? Începusem să scriu pe blogger în noiembrie 2011 și mă tot bătea gândul să trec pe domeniu propriu. Dar teama că ceva nu va merge bine mă reținea. În plus, nu știam care-i faza cu hostingul și ce înseamnă sau presupune termenul de găzduire.

Cum s-a întâmplat?

Soțul meu, care la acel moment îmi era doar iubit, s-a gândit că blogul mă ține ocupată și mă face să-mi dezvolt latura socială. Și văzând că pasiunea pentru scris nu s-a pierdut pe drum (pentru că, din păcate, încep multe proiecte, dar nu toate sunt și finalizate) s-a gândit că un domeniu cu numele meu este mai ok decât un blog pe blogspot. Da, așa a început totul, cu un spațiu gratuit de la blogger.

De ce am început să scriu pe blog?

Pentru că mi-am dat seama că îmi place să scriu. Pentru că am o opinie, pentru că vreau, pentru că pot. Pentru că părerea mea, a ta și a celorlalți este importantă. Pentru că treceam printr-o perioada grea, în care blogul a fost evadarea mea. Să încep să cunosc oameni, să primesc invitații la evenimente și lansări, să testez produse pe care nu mi le permiteam în acel moment, părea o cu totul altă lume.

De ce am continuat să scriu pe blog?

Cred că pasiunea pentru scris a rămas și a evoluat. Chiar și în momentele în care efectiv nu am avut timp să scriu, gândul meu era la ce articole aș putea posta și ce informații interesante aș aduce pentru cititorii mei. Da, multe dintre ele au rămas niște drafturi care nu mai sunt de actualitate, însă nici nu mă lasă inima să le șterg.

Blogul m-a educat, m-a învățat să fiu mai sociabilă, am legat prietenii prin intermediul lui. Unii oameni s-au îndepărtat, alții sunt aici și sunt mai aproape că oricând.

Voi continua să scriu pe blog și să împărtășesc idei și experiențe cu comunitatea creată în jurul lui multă vreme de acum încolo. Pentru că, după atâția ani, simt că blogul ăsta este o parte din mine. Nici acum nu pot să spun că sunt expertă, dar să fim serioși, e clar că bună ziua ce e aia găzduire web.

Experiențe la capitolul hosting

În epoca tehnologiei, să ai parte de găzduire web de calitate nu ar trebui să fie o problemă. Ce înseamnă asta? Să nu îți pice blogul când îți e lumea mai dragă (în special dacă ești într-o campanie sau într-o competiție), să comunici fără probleme cu echipa care se ocupă de asta, dacă intervine vreo situație neprevăzută, să nu te trezești că ai rămas fără articole și acestea nu mai pot fi recuperate.

Din fericire, eu nu m-am confruntat cu niciuna dintre aceste situații, însă asta nu poate decât să mă bucure și să îmi confirme că am ales un serviciu de calitate.

Știu că citești acest blog cu drag, o văd în statistici. Și îți mulțumesc pentru asta. Sunt recunoascatoare pentru fiecare persoană care revine aici, în căsuța mea virtuală, sau care descoperă pentru prima dată acest spațiu.

Sper să te întorci de fiecare dată cu aceeași plăcere cu care scriu eu!

Love,
Alina

Related posts

Make them stop and stare!

Cum imi incalzesc iarna

PR – agentii – bloggeri

2 comentarii

Anonim 24 iulie 2022 - 12:46 PM
Felicitări pentru tot ceea ce faci.
Jercan Elena 01 iunie 2023 - 7:42 PM
Ține-o tot așa. Felicitări pt postări .
Add Comment

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Citește mai mult