Top 5 produse Oriflame pentru EL

Cand m-a intrebat al meu iubit daca poate sa scrie pe blogul meu, am ridicat o spranceana si l-am intrebat: Si cam ce te-ai gandit sa scrii? Pai … despre cosmetice, evident! Dupa un moment (mai lung) de ras, ma uit la el si il intreb: Glumesti, nu? Nu, nu glumesc, vine raspunsul. Daca  tot mi-ai umplut baia si casa cu de toate, de ce nu as scrie si eu despre cateva produse care imi plac? Ce, cititoarele tale n-au barbati acasa? Ok, fie, daca imi bagi astfel de argumente, insa textul ajunge la mine inainte de publicare. Asa s-a nascut postarea de azi, pare-se, si chiar sunt curioasa de feedback-ul ce va veni.

Gama North for Men nu mi-o imaginam atat de buna, mai ales ca este destul de ieftina. Balsamul dupa ras are un miros ciudatel la deschiderea capacului, insa intra repede in piele, mi-o catifeleaza si este spornic, in ciuda recipientului mic (50 ml). Spray-ul pentru picioare este pudrat si nu-p folosesc in scopul pentru care a fost conceput, ci pentru incaltaminte. Lasa o dara de pudra in urma lui si risti sa te intoxici cu ea daca nu esti atent, insa mie imi place mult ce poate sa faca. Barbatii transpira in general mai mult decat femeile, la fel se intampla si cu incaltamintea, chiar daca folosesc numai sosete de bumbac 100%. De fiecare data cand ma descalt, aplic spray-ul asta in incaltaminte (port in proportie de 99% adidasi, nu stiu cum sta treaba cu pantofii) si gata, am scapat de mirosuri neplacute sau transpiratie.
Spray-ul pentru picioare cu eucalipt si menta din gama Feet Up este racoritor, mentolat, merge de minune aplicat pe talpi dupa dus (si nu numai). M-am indragostit de el intr-o vacanta la Caciulata si de atunci nu ne lipseste din casa.
Spuma de dus Swedish Spa – ei bine, este pentru prima data cand folosesc asa ceva. Este un produs interesant, un tub sub presiune care elibereaza o spuma racoritaore si mentolata, perfecta pentru a te racori dupa o zi de vara. O recomand pentru zilele calduroase ce nu vor pleca prea curand.
Produsele astea doua iti confera racorirea perfecta, iti mai trebuie un frappe sau o limonada cu gheata si menta si gata, ai parte de un rasfat complet.
Parfumul Eclat Homme m-a cucerit cu ambalajul sau luxos, negru, elegant. Parfumul este la randul lui elegant, persistent, complex. Seara, inainte de dus, inca il simt pe piele. Cu note-semnatura unice de cedrata si piele Barenia, Eclat Homme surprinde alura masculinitatii sofisticate – esenta a luxului tipic frantuzesc.
Am ales aceste produse pentru ca sunt accesibile, ieftine si le poti face cadou barbatului de langa tine fara efort. Chiar daca noi barbatii nu o aratam ne place sa fim surprinsi de partenera chiar si cu un balsam de ras, de exemplu. E placut sa stii ca cineva se gandeste la tine, nu-i asa?

Related posts

KIKO Milano deschide primul magazin din România

Black Friday la Notino

Moschino Toy Boy

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Citește mai mult