Crema antirid energizanta 24H Skincode, aliatul meu pentru o piele frumoasa

Desi mi-am propus sa ma odihnesc ceva mai mult, in ultima vreme sunt din ce in ce mai restanta: pe blog, acasa, de somn nu mai vorbesc! Orele zboara ca nebunele si nici nu constientizez cand se face deja 23:50, iar eu constat ca trebuia sa fiu demult in pat! In timpul somnului are loc procesul de reinnoire a celulelor, se activeaza productia de colagen natural esential pentru fermitatea si elasticitatea pielii, iar nivelul de hidratare din tesuturi se echilibreaza. Somnul insa nu este suficient pentru a avea un ten impecabil si pentru a sustine regenerarea celulara si de aceea,este nevoie ca in cadrul rutinei zilnice de ingrijire a fetei sa folosesti o linie de produse care sa faciliteze acest proces. 
Un astfel de produs este crema antirid energizanta 24H de la Skincode Essentials, o crema pe care o folosesc de peste 2 saptamani si imi place tare mult. De ce este speciala?  Ingredientul activ CM-Glucan, aflat intr-o concentratie ridicata, repara si regenereaza pielea deteriorata, calmeaza iritatiile si roseata. Alaturi de ingrediente nutritive si energizante precum vitamina C, vitamina E si proteina de orez, aceasta crema garanteaza un puternic efect antirid si de regenerare celulara. Datorita formulei bogate este ideala pentru pielea normal-uscata si devitalizata. Produsul poate fi utilizat atat ziua, cat si seara.

SKINCODE Essentials este o gama elvetiana de produse adresata tuturor tipurilor de ten, chiar si celor mai sensibile, deoarece contine tot ceea ce pielea are nevoie, fara a utiliza ingrediente cu risc alergenic: 100% fara parfum, fara coloranti, fara conservanti si fara derivati de origine animala.

CM Glucan, ingredientul multiactiv prezent in toate produsele gamei, protejeaza si stimuleaza mecanismul de aparare a pielii si activeaza procesul de reinnoire celulara. In plus are afect calmant si reparator asupra tesuturilor deteriorate.

Testele clinice confirma eficienta CM-Glucan pentru reducerea ridurilor si a liniilor fine, imbunatatirea fermitatii si a elasticitatii pielii, avand totodata un efect de bariera impotriva radiatiilor UV daunatoare si a radicalilor liberi.

Produsul este disponibil in Farmaciile Help Net la pretul de 159 ron si pana acum zic ca isi face treaba. Veti vedea aceasta crema si intr-o viitoare postare despre nouatati in teste, deja fotografiile sunt facute.

Ce produs Skincode ai folosit pana acum?

Cu drag,

Alina

Related posts

KIKO Milano deschide primul magazin din România

Black Friday la Notino

Ziua Internațională a Rujului

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Citește mai mult