CelluBlue, un produs revolutionar in lupta cu celulita

Cand am primit propunerea de a testa ventuza anticelulitica CelluBlue, nu m-am putut decide din prima daca sa accept sau nu. Si nu pentru ca nu as avea celulita (din pacate, nu cunosc pe nimeni care sa nu aiba, oricat ar fi de slaba, caci nu acesta este principalul factor de aparitie), ci pentru ca am niste vinisoare destul de vizibile si imi era teama sa nu se sparga. Pana la urma am decis sa accept propunerea, in ideea ca ma pot opri oricand observ vreo inrautatire a acestora.
Ce este CelluBlue si ce face? Este o ventuza din silicon care stimuleaza drenajul limfatic si eliminarea celulitei.  Gratie sistemului de suctie, CelluBlue permite stimularea sistemului limfatic si ajuta la eliminarea lichidelor asociate cu formarea celulitei. De asemenea, CelluBlue stimuleaza tesutul adipos, eliminand una cate una celulele grase, activeaza si optimizeaza circulatia venoasa si limfatica. Drept urmare pielea se va netezi treptat si intr-un mod natural! 

Este o ventuza micuta, cu diametrul de 5 cm, numai buna de tinut in mana. Vine ambalata in propriul saculet (cel din imagine), astfel incat este usor de depozitat si transportat.

Masajul aplicat cu ajutorul acestui dispozitiv se bazeaza pe o versiune moderna a masajului antic chinezesc prin faptul ca face apel la utilizarea ventuzelor pentru reducerea celulitei. Cellublue nu este recomandat femeilor care sufera de afecțiuni grave dermatologice, circulatorii, cu varice sau pe piele rănita si traumatizata, femeilor care iau medicamente anticoagulante si insulina.
Cum se foloseste CelluBlue? Exact ca in filmuletul urmator:

Cum procedez: aplic uleiul (folosesc momentan Cellufight! – ulei pentru masaj anticelulitic de la Elmiplant) pe zona selectata (coapse, in cazul meu), presez si plasez ventuza pe pielea cu ulei aplicat (ca in filmuletul de mai sus), incep masajul si am grija de beau 500 ml de apa plata (in timpul masajului sau in maxim o ora de la terminarea lui). Sticla mea Equa are 550 ml, deci este perfecta pentru a face parte din kitul anticelulitic, insa este atat de simpatica si-mi produce sete numai cand ma uit la ea, asa ca am ajuns sa beau minim 2-3 sticle pe zi, cand sunt acasa! Pielea arata mult mai bine dupa cateva zile de utilizare si gradul de fermitate a acesteia creste de la o zi la alta. Momentan nu am scapat de celulita, dar sunt sigura ca voi avea rezultatele dorite cu un pic de consecventa.
Ce trebuie sa stii si sa respecti:
  • CelluBlue trebuie utilizata impreuna cu un ulei, niciodata pe pielea uscata. Se aplica uleiul pe zona supusa tratamentului (ventuza se poate folosi pe orice zona ce contine celulita: coapse, fese, abdomen, picioare etc) si apoi ventuza.
  • Ca efectele sa apara (adica sa dispara – sau sa se diminueze, in prima faza – celulita), trebuie sa folosesti constant ventuza. Asta inseamna ca trebuie folosita zilnic, minim 10 minute. Eu as zice ca trebuie sa aloci minim 20 de minute, iar efectele se vad dupa 3-4 saptamani, depinde de gradul de celulita.
  • Dupa masaj (sau chiar in timpul acestuia) trebuie sa consumi aproximativ 500 ml de apa plata. Consumul de apa ajuta la reducerea toxinelorsi la eliminarea grasimilor dizlocate.
Ce zici, crezi ca te poate ajuta si pe tine CelluBlue in lupta cu celulita? Daca raspunsul este pozitiv, am o veste buna pentru tine: introdu codul ALINAANGHEL inainte de finalizarea comenzii (gasesti produsul aici) si beneficiezi de o reducere de 40% din pretul produsului, adica il cumperi cu 15 euro, transport inclus. Promotia este valabila pana la sfarsitul lunii februarie. De ce sa il cumperi? Pentru ca este mic, usor de transporta si folosit si refolosibil o perioada indelungata. In plus, nu uita sa dai like paginii de facebook CelluBlue, am in plan o surpriza!
Cine se mai confrunta cu celulita? Ce faci pentru a scapa de ea?
Cu drag,
Alina

Related posts

KIKO Milano deschide primul magazin din România

Black Friday la Notino

Ziua Internațională a Rujului

10 comentarii

fashion doctor 24 ianuarie 2015 - 8:49 PM
ce chestie interesanta. trebuie sa incercam, ca sa fim mereu in forma. pupp
Claudia's Choice 24 ianuarie 2015 - 11:18 PM
cam piperat pretul, dar cred ca se merita!
ilda76 25 ianuarie 2015 - 11:52 AM
Mmhmmmm... M-am regasit in ceea ce priveste capilarele vizibile!
Partea aceea cu consecventa ma face sa fiu rezervata, cunoscandu-ma prea bine! Dar, apeland la mobilizare cu gandul la finalitate, e de luat in calcul! :)

Multumesc pentru impresii, draga mea! Le-am citit cu interes!
Puuuupp!
Ilda
Lavender Thoughts
Georgiana 25 ianuarie 2015 - 8:40 PM
Si eu o folosesc de vreo 10 zile si tind sa spun ca imi place. Cel putin e prima jucarie de masaj anticelulitic acasa de care nu ma feresc si chiar mi-e drag sa o folosesc :D
Alina Canura - Anghel 25 ianuarie 2015 - 8:46 PM
Da, da, trebuie sa ne mentinem! Te pup!
Alina Canura - Anghel 25 ianuarie 2015 - 8:47 PM
Claudia, eu cred ca renteaza, mai ales daca ajung la rezultatele promise. In plus, este confectionata dintr-un silicon destul de rezistent, poate fi folosita o perioada destul de mare.
Alina Canura - Anghel 25 ianuarie 2015 - 8:49 PM
Ilda, eu ma apucasem prin decembrie ... Evident ca nu am reusit sa ma tin, cu sarbatorile, concediul, plecarile ... Acum mi-am propus sa imi vad de treaba, vine primavara si trebuie sa arat bine :D Pup!
Alina Canura - Anghel 25 ianuarie 2015 - 8:49 PM
Gand la gand :D Fix asa o percep si eu! S-o folosesti cu succes in continuare!
Alina 27 ianuarie 2015 - 9:04 PM
si eu imi mustruluiesc celulita cu cellu :)).
Alina Canura - Anghel 12 februarie 2015 - 10:46 PM
Stiu :D Spor la rezultatele asteptate!
Add Comment

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Citește mai mult