Cumpara inteligent

Spuneam recent pe pagina de facebook a blogului ca L`Oreal Paris a lansat o campanie de promovare a lotiunii micelare Sublime Soft prin tendinta . Si cum aceasta lotiune micelara este preferata mea, m-am gandit sa profit si eu de reducere. M-am inscris pe site si am ales ca optiune de magazin dm, Mega Image si Kendra, din simplul motiv ca primele doua imi sunt usor accesibile. Si de aici incepe distractia. Intru in dm, ma duc repede la raft si cred ca am gresit produsul. Pretul de raft: 25 ron. Serios? Bun, plec mai departe in Mega Image, trebuie doar sa traversez strada. Pretul de raft: 19.75 ron. Serios? Daca as cumpara lotiunea micelara de aici, cu reducerea oferita de voucher (5.5 ron), as ajunge la pretul pe care l-am platit recent in Cora, fara nicio promotie semnalizata la raft, adica 15 ron! Eu inteleg ca fiecare magazin isi face propriile preturi, dar nu mi se pare normal acest adaos practicat de unele magazine. 

Tu unde iti faci cumparaturile? Iei in calcul pretul sau magazinul?
Alina

Related posts

Cum sa te pregatesti de Black Friday

Ce am cumparat in 2017 si ce urmaresc in 2018 de Black Friday

Look now pentru Rangali si 4 idei de shopping

18 comentarii

Unknown 25 august 2014 - 11:12 AM
Bineinteles ca pretul! Stiu ca merg putin mai mult ca sa ajung la magazinul dorit de mine.Cu ocazia asta fac si cumparaturi mai multe.
ilda76 25 august 2014 - 3:30 PM
Hmm, sunt si eu uimita cand vad diferenta de pret pe care o dau eu (de exemplu, 25 de lei pe micelara Garnier) comparand cu ceea ce citesc pe bloguri! Din pacate, in orasele de provincie nu exista oferte/reduceri in magazinele fizice! Nici macar in hipermarketul Kaufland (singurul pe care il avem, caci nu prea il pot considera pe Penny la acelasi nivel)...

Pup cu mult drag, Alina!
Ilda
Lavender Thoughts
Anonim 25 august 2014 - 3:30 PM
La Auchan le gasesti si mai ieftine. :)
Beautybysunshinecom 25 august 2014 - 4:02 PM
Aceeasi problema am intalnit-o cand a fost nebunia cu Persil. Persil a impartit vouchere cu reducere la deterigent lichid mare si se putea cumpara in Dm. In Dm surpriza cu tot cu reducere a fost pretul mult, mult mai mare decat, daca as fi cumparat in Cora fara promotie.
Lory's Blog 27 august 2014 - 9:21 AM
Eu de obicei stiu care este pretul unui produs pe care l-am mai folosit. Dar daca este un produs nou, caut pe bloguri :)
Si vad cel mai bun pret:D
Irina 27 august 2014 - 11:03 AM
Nu e prost ala care cere este prost ala care da.
Intr-adevar preturile difera, un factor important pe care l-am observat este prospetimea produselor : daca la Mega produsele sunt proaspete in Auchan unele produse avute spre vanzare se apropie de data expirarii.
hapi 29 august 2014 - 7:32 PM
Hm, depinde.
De exemplu, afost o perioada cand n-am folosit deloc lotiune micelara pentru ca am achizitionat una si imi irita fata, ceea ce mi se intampla foarte rar cu un produs. Asa ca acum imi cumpar de la farmacie lotiunea micelara- Avene sau la Roche Posay, imi face foarte bine
Ma uit la pret, normal, de obicei vanez reduceri sau macar produse doi in unu.
Cosmeticele cam de la Sephora sau Marionaud, am motive foarte obiective pentru care nu fac comenzi pe net :) dar si acolo ma uit la pret.
Cand am ocazia sa calatoresc imi notez ce-mi trebuie si de obicei gasesc doua produse la pretul unuia- in duty freeuri
Alina Canura - Anghel 30 august 2014 - 1:33 PM
Asa este :)
Alina Canura - Anghel 30 august 2014 - 1:34 PM
Ai gasit Garnier in Kaufland? Eu nu am vazut nimic interesant la ei la partea de cosmetice, dar ma mai uit :)
Cateodata sunt promotii pe bune, de cele mai multe ori nu ... Pupici!
Alina Canura - Anghel 30 august 2014 - 1:35 PM
Mai ieftin de 15 lei?! Din pacate, nu prea imi mai este la indemana, de acolo cumparam de obicei :)
Alina Canura - Anghel 30 august 2014 - 1:50 PM
Se stie ca preturile din dm sunt cam exagerate, dar parca nici chiar asa ...
Alina Canura - Anghel 30 august 2014 - 2:16 PM
Si eu stiu care este pretul, tocmai de asta am fost un pic socata :)
Alina Canura - Anghel 30 august 2014 - 2:19 PM
Irina, depinde de la magazin la magazin :) De exemplu, eu am in zona un carrefour express si un mega image, preturile difera fantastic. Poate sa fie oricat de proaspete, nu as da 7.9 lei pe un kg de banane din carrefour express, de exemplu. Si la Mega Image gasesti produse la vanzare cu data de expirare peste 2-3 zile, cum am vazut eu saptamana trecuta (unt, de exemplu), macar sunt marcate la raft.
Alina Canura - Anghel 30 august 2014 - 2:21 PM
De la ce lotiune micelara te-ai iritat? Conteaza sa fie bine formulate pentru ten, intr-adevar :) Da, da, in duty free e cel mai bun loc de shopping!
Andraxela 30 august 2014 - 4:59 PM
Obisnuiam intr-un timp sa compar preturile, insa acum , din lipsa de timp sunt mai mereu ”pe fuga”.. E o diferenta mare intre preturi :/

http://voxofvanity.wordpress.com/
Alina Canura - Anghel 31 august 2014 - 7:47 PM
Este, de asta am si ales sa scriu :)
hapi 04 septembrie 2014 - 5:25 PM
Nu mai tin minte, era o marca nemteasca , am luat-o de la Dm-urile lor.
Alina Canura - Anghel 07 septembrie 2014 - 12:21 PM
La noi clar nu este :))
Add Comment

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Citește mai mult