Workshop Lush – tehnica de folosire a samponului solid

Stiti vorba aia, ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa se implineasca? Ei bine, imi doresc (printre multe altele) un remediu impotriva caderii parului. Nu am avut niciodata un par extrem de bogat, insa in ultima vreme se rareste pe zi ce trece, tare mi-e ca in ritmul asta o sa raman cheala. Si pentru ca am decis ca nu (mai) e de joaca, momentan urmez un tratament prescris de dermatolog. Efectele se lasa asteptate, de cateva luni am renuntat si la anticonceptionale, pentru un rezultat cat mai exact al analizelor hormonale. Inca nu le-am facut, ar trebui sa treaca un minim de patru luni de la incetarea anticonceptionalelor. Si, in tot timpul asta, caut solutii alternative.

Cand am primit invitatia pentru workshop-ul Lush, nici prin gand nu-mi trecea ce se va petrece. Am aflat, intr-un cadru destul de restrans, la Absolut Nails, cu demonstratie live, mai multe despre samponul solid New, care este conceput fix pentru a combate caderea parului. (Ar cam fi cazul sa incep sa-mi doresc un job mai bun, sanatatate pentru toata lumea si pace mondiala, poate am sanse de reusita!)
Ne-am inceput seara cu gelato  si declar cu mana pe inima ca cea de fistic este geniala! Celelalte sortimente: ciocolata, am perceput-o ca o budinca foarte densa si zmeura, extrem de racoritoare. Contine doar ingrediente naturale si nu are un termen de valabilitate mai mare de 7 zile. Partea interesanta este ca se poate livra si la domiciliu (sau birou, in functie de preferinte si necesitati).
Spuneam demonstratie live pentru ca … samponul a fost testat pe parul Georgiei. Samponul solid New, fara conservanti, desi are doar 55 g, este echivalentul a trei sampoane a 250 ml si poate fi folosit cateva luni, in functie de lungimea parului. Arata ca o prajiturica si se patreaza intr-un recipient special (cutie de metal sau sapuniera), ferit de umezeala si apa, odata folosit.
Descrierea oficiala imi place si pare sa fie exact ceea ce caut:

Cu amestecul sau revigorant de infuzii si uleiuri volatile de condimente, acest sampon solidfara conservanti va face scalpul sa se simta ca nou. Elimina murdaria si mai mult stimuleaza foliculii pilosi fiind recomandat persoanelor care sufera din cauza caderii temporare a parului din cauze hormonale sau legate de stres.

Se aplica pe parul umed cu miscari circulare:

Se maseaza pana se formeaza o spuma densa si extrem de picant mirositoare (scortisoara este elementul de baza):

Se clateste si obtii un par de vis:
Trebuie sa recunosc ca mi s-a parut interesanta ideea acestei intalniri, mai jos este echipa completa, absolventa a workshop-ului de folosire a samponului solid:

Federova, Tanase Georgia, Alina Stan, Kleo Deea, Anne Hartung, eu, Denis Radu
La intoarcerea acasa, am fost scotocita prin punga. Ukko a decis ca e destul de natural acest sampon solid, a apucat sa il baloseasca inainte sa vad eu ce face!
Dupa ce termin cu tratamentul actual, va ajunge pe parul meu. Pana atunci, ii permit sa-mi parfumeze baia. 
Va plac produsele Lush? Ce recomandari aveti?
*foto credits – Federova

Related posts

Nu rata deschiderea oficiala a noului magazin Notino in Mega Mall!

Teatrul InDArt s-a mutat in casa noua

Hai la Transilvania Makeup Camp by Iana Willkofer

12 comentarii

Claudia`s Choice 02 octombrie 2013 - 8:33 PM
Am vazut in blogosfera detalii de la workshop, sapunul pare interesant, dar eu paca nu pun un pumn de sampon nu sunt sanatoasa :))
Kleo 02 octombrie 2013 - 8:34 PM
eu l-am folosit deja de vreo 3 ori, de spalat spala bine ...parca nu prea ofera volum :)
Alice wonders 03 octombrie 2013 - 7:31 AM
Si mie imi cade parul suspect de mult, am trecut pe sampon fara SLS si mi-am comandat inca un ulei de cocos. Tu ce tratament ai, de curiozitate?

Samponul asta e asa simpatic, ca l-as pozitiona strategic in baie, pentru un plus de girlieness :D
deesboudoir 03 octombrie 2013 - 8:28 AM
Foarte interesant samponul! Astept review:*!!
Lavender Thoughts 03 octombrie 2013 - 6:30 PM
Chiar interesanta si atragatoare forma in care se prezinta!
De la Lush am folosit o bombita spumanta (nu-mi amintesc exact daca asa se numea), marturisesc ca aceea nu m-a impresionat.
Te asteptam cu impresii, Alina!

Imi place fotografia de grup, sunteti frumosi si veseli!

Ukko...e Ukko! :) Daca ii spun ca pare curios ca o pisica s-ar putea simti jignit, sa nu-i zici nimic!:)



Pupicei, cu drag!
Ilda
Alina Anghel 03 octombrie 2013 - 6:48 PM
Poate incerci vreodata sampon solid, sunt curioasa de reactia ta :D
Alina Anghel 03 octombrie 2013 - 6:48 PM
Hmm, nu-mi place ce-mi spui. Volumul e totul pentru mine ...
Alina Anghel 03 octombrie 2013 - 6:50 PM
Este pozitionat strategic in baie ;))
Momentan, mi-a recomandat Plantur 39 si vitamine, pe care nu le iau, desigur. Urmeaza sa imi fac analizele hormonale sa vad cum stau, dar la mine e long story, de discutat la o cafea :))
Alina Anghel 03 octombrie 2013 - 6:50 PM
Vine, sa vedem cand! Te pup!
Alina Anghel 03 octombrie 2013 - 6:53 PM
Nu se simte jignit, i s-a mai spus :)) Eu am folosit mai multe produse de la ei, majoritatea ok. Imi plac pentru ca sunt extrem de aromate. Te pup!
Alina Anghel 05 octombrie 2013 - 11:21 PM
Am si eu una de la AVon, o sa le compar sa vad daca sunt la fel :)
Alina Anghel 05 octombrie 2013 - 11:21 PM
Este foarte frumoasa culoarea, mai ales in soare se vede super!
Add Comment

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Citește mai mult