Vegis.ro

In peregrinarile mele pe internet in cautarea de produse naturiste am dat de un nou magazin online. Pentru ca intai de toate imi place sa ma documentez, de pe site am aflat ca Vegis.ro s-a nascut din colaborarea dintre Dacia Plant si Libris, proiect conceput din dorinta de a veni in intampinarea voastra cu un magazin online cu profil naturist, care sa ofere o cat mai larga gama de produse si de a le furniza intr-un interval cat mai scurt de timp, insotite de servicii de calitate.   

M-a atras foarte mult acest magazin online prin diversitatea de produse oferite: de la alimente (condimente, preferatele mele) si produse naturiste (ceaiuri si suplimente alimentare), pana la cosmetice, produse de relaxare si detergenti. Toate in acelasi magazin, da! Preturile sunt accesibile oricarui buzunar iar ofertele din acest magazin online sunt imbatabile. In plus, livrarea se face prin curierat rapid oriunde in tara, pretul fiind de 9,9 ron! Mai ieftin ca prin posta romana, mai rapid si mai eficient.
Si pentru ca tot vorbeam de preturi incredibile: am gasit sare de baie de 750 g la 5,55 ron! Abia astept s-o incerc! Se gasesc chiar si bete de vanilie mult mai ieftine ca pe site-urile similare.  

Site-ul este intuitiv si usor de accesat, informatiile prezentate fiind complete. Exista inclusiv optiunea de plata cu cardul, ceea ce este un avantaj pentru acest magazin, din punctul meu de vedere. 
Printre companiile ale caror produse se gasesc pe site se numara Cosmetic Plant, Elmiplant, Herbagen, Plafar, Celmar, Fares, Dacia Plant, Solaris si multe altele. Diversitatea e cuvantul cheie pentru acest nou magazin online.
Cred ca atat politica de preturi, cat si dorinta de furnizare de servicii de calitate vor ajuta la dezvoltarea armonioasa a acestui magazin.
Cum vi se pare noul magazin online vegis.ro? Ce produse ati pune in cosul virtual?

Related posts

Ce am cumparat de la Vegis de 50 lei

Trendul verii – rochiile maxi

Experienta de shopping cu Miniprix

2 comentarii

Kristastips 17 ianuarie 2012 - 8:27 PM
Mie mi-au atras atentia mai multe tipuri de semine si nuci: caju, fistic - crud, dar si pastele din grau dur care sunt mai greu de gasit in supermarket ;)
Alina Anghel 19 ianuarie 2012 - 7:59 PM
Niste seminte as incerca si eu :) si de pin m-ar tenta, daca ar avea ... Pe unde le-am gasit mi s-a parut pretul exagerat de mare ...
Add Comment

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Citește mai mult