Daca pana anul acesta Editura Herg Benet a publicat exclusiv autori romani, le-a venit si randul traducerilor. Primele traduceri sunt disponibile pe site-ul acesteia si in librariile partenere. „Acest cantec neimblanzit”, prima carte din seria de doua romane „Monstrii din Verity” de Victoria Schwab, in traducerea lui Flavius Ardelean, si „Anomalii” de Colette Freedman si Sadie Turner, in traducerea Laurei Nureldin, au sosit de la tipar la jumatatea lunii aprilie.

Nimic nu poate asigura linistea intr-un oras frant de razboi, intr-un oras coplesit de monstri. In acest extraordinar roman fantasy urban al aclamatei autoare Victoria Schwab, o tanara adolescenta trebuie sa aleaga intre calea eroinei sau cea a nelegiuitilor, intre cea a prieteniei sau a adversarilor, totul cu riscul de a inclina balanta intregului viitor al propriei sale lumi. „Acest cantec neimblanzit” a ajuns inca din prima saptamana de la lansare pe locul intai The New York Times Bestsellers List, iar drepturile de ecranizare au fost deja achizitionate de catre Sony Entertainment.
In viitor nu mai exista boala. Nu mai exista razboi. Nu mai exista nemultumire. Toti cetatenii sunt membri supusi ai Guvernarii Globale. Insa o singura vara este pe cale sa schimbe totul. Keeva Tee tocmai a implinit cincisprezece ani. Este pe punctul de a pleca in mult asteptata excursie la Tabara Monarch, pentru a primi imprimarea celui care i-a fost desemnat partener de viata. Dar in clipele fericite si lipsite de griji petrecute in Comunitatea Oceanica a auzit si zvonurile de temut despre “anomalii” – cetateni care nu pot fi imprimati. Iar cand Keeva ajunge la Tabara Monarch, cel mai intunecat cosmar al ei devine realitate – este si ea o anomalie. Din acel moment, incepe sa se indoiasca de toate convingerile din trecut. Daca libertatea si individualitatea au fost sacrificate de dragul sigurantei? Gasind un avertisment scrijelit sub patul din tabara, Keeva incepe sa inteleaga: revolta va fi pedepsita, dezacordul nu este o optiune, iar razvrtitii vor fi anihilati.
Cartile sunt pe gustul meu si abia astept sa le citesc. Tu pe care ai alege-o prima?
Cu drag,
Alina

S-ar putea să-ți mai placă

14 comentarii

Unknown 20 aprilie 2017 - 7:04 PM

Frumoasa prezentare. Ma atrage "Acest cântec neimblanzit". Poate e titlul, poate e coperta sau povestea. Nu stiu, dar sunt curios.

Răspunde
dianatimofte.ro 20 aprilie 2017 - 7:07 PM

Nu am auzit de aceste carti, dar cred ca as tinde sa citesc "Anomalii". Pare interesanta

Răspunde
Claudia's Choice 20 aprilie 2017 - 8:08 PM

A doua carte pare mai pe gustul meu. Momentan citesc ceva asemanator!

Răspunde
AlexaMakeupBeauty 20 aprilie 2017 - 9:31 PM

Amandoua par tare interesante….si pe mine ma atrage…pentru inceput …a doua carte…dar ar urma si "Acest cântec neimblanzit".

Răspunde
Bianca Ionel 21 aprilie 2017 - 5:40 AM

Eu aș începe cu a doua carte, „Anomalii”. Par foarte interesante și aștept cu interes recenziile despre ele. Spor la citit!

Răspunde
Loredana 21 aprilie 2017 - 7:19 AM

Ambele mi se pare interesante, dupa modul in care le-ai prezentat. Cred ca daca ar fi sa aleg totusi, as alege-o pe prima…sa o citesc inainte sa apara filmul 😀

Răspunde
Sorina 21 aprilie 2017 - 7:31 AM

Amanadoua par interesante, dar ma atrage mai multe "Anomalii"

Răspunde
Unknown 21 aprilie 2017 - 9:24 AM

Anomalii pare genul meu, sa fiu sincera. Imi place sa citesc carti in care sunt tratate distopii.

Răspunde
vyo vyoleta 21 aprilie 2017 - 3:27 PM

As alege prima carte sa o citesc. Daca vei reusi sa o citesti asteptam recenzia.

Răspunde
Iuhasz Gerlinde 22 aprilie 2017 - 2:29 PM

Interesantă abordare a celor de la Editura Herg Benet. Sunt foarte curioasă ce cărți o să mai aleagă să traducă. Momentan mi-aș dori să citesc câteva cărți scrise de autorii români.

Răspunde
Anonim 23 aprilie 2017 - 5:12 PM

ASM comentat la aceset post dar nu s-a trimis. Serios acum. IN fine, nu are rost sa mai reiterez. Editura Herg Benet pare foarte interesanta. Perosnal nu am auzit de ea Asteptam recenzia la aceasta carte.
Cosmin

Răspunde
Unknown 24 aprilie 2017 - 7:22 PM

Nu le-am citit, insa as vrea sa citesc prima data "Acest cantec Neimblanzit"

Răspunde
Unknown 24 aprilie 2017 - 8:20 PM

Nu prea citesc astfel de romane, prefer mai bine să văd filmele, dar pare tare interesantă prima carte 😀

Răspunde
Valeria Chertes 10 septembrie 2017 - 1:17 PM

In ultimul timp nici eu nu prea am citit.

Răspunde

Lasă un Comentariu

* Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și gestionarea anumitor date despre tine de către acest website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Presupun că ești de acord cu acest lucru, însă poți opta pentru dezactivarea lor dacă dorești. Acceptă Citește mai mult